Dondurulmus embriyo.

amin canım:KK16::KK16:inşaALLAH Rabbim yavrumu bana bağışlar:KK16::KK16::KK16:yarın başka bir doktora gideceğim iyi haberler almayı ümit ediyorum:KK16::KK16::KK16::KK16:

git canım git rabbım sana bagışlasın bebişini ama ben böyle bırseyıde ılkkez duydum ya kalbı atıyo yasıyo haftasına göre gelişimimi geriymiş

canım hafif hafif bulantılar başladı :KK50::KK50: iyiyim

inşallah güzel haberlerle geleceksin canım adet tarihin neydi yani kaç haftalık olması gerekiyor bebeğin görümcemin bebeğindede kalp atışı iki hafta geç başlamış şimdi 2 yaşında bir boncuğumuz var

canım adet tarihim 20 Ocak 2014 bu tarihe göre çok fark var yarın bakalım bebek büyümüş mü?haftası değişmiş mi?benimde kardeşimin kızı var 9 yaşında doğum olana kadar 2 hafta geriden geldi 1 haftada erken doğdu.toplam 3 hafta önce dünyaya geldi hiç bir sorunu yok maaşaALLAH:KK16::KK16::KK16::KK16:ama benim tüp olduğu için anormal bir durummuş:26:

dün gittim şimdilik iyi dedi düşük önleyiciye folik asite devam dedi 31inde randevum var

canım inşallah hep güzel geçer hamileliğin :) hayırlısı ile güzel haberlerini alalım :)

canım adet tarihim 20 Ocak 2014 bu tarihe göre çok fark var yarın bakalım bebek büyümüş mü?haftası değişmiş mi?benimde kardeşimin kızı var 9 yaşında doğum olana kadar 2 hafta geriden geldi 1 haftada erken doğdu.toplam 3 hafta önce dünyaya geldi hiç bir sorunu yok maaşaALLAH:KK16::KK16::KK16::KK16:ama benim tüp olduğu için anormal bir durummuş:26:

canım inşallah yarın dr iyi seyler söyler hayırlısı olsun inşallah :)

Bugün transferimin 5. günü ben de hiç belirti yok. Transferden sonra hemen kaldırdılar. Yatacam diyemedim. Jel ve estrofem kullanıyorum. Bant falan vermedi doktor.

Bugün transferimin 5. günü ben de hiç belirti yok. Transferden sonra hemen kaldırdılar. Yatacam diyemedim. Jel ve estrofem kullanıyorum. Bant falan vermedi doktor.

canım belirti aramak için çok erken keyfini çıkar bu günlerin takma kafana demekki hormon düzeyine baktı ve gerek görmedi takma böyle şeyleri kafana dua et bol bol Rabbim ol desin dualarrımız sizlerle

senin transferin bende once o zaman:KK52::KK52: iki tane koyduracaktin dimi? kaliteleri hakkinda bilgi vermislermiydi? bizim bi 5BA var birde 4BB heralde bi tane koydurucaz...

Embiryolar kaliteli demişlerdi 5.gün embiryosu blast dediklerinden ilk denemedeki embiryolarda blasti iki tane koymuşlardı gene iki tane koyarlar inşALLAH tutunur beneklerimiz :KK49:...hakkımızda hayırlısı olsun :KK16::KK16:

inşallahh canım inşallah.. sen negatiften sonra ara verdin mi hemen ikinciye başladın mı

sağolasın canım inşallh hepimizin yüzü gülecek

Doktorla görüşmeye gittiğimde negatiften sonraki ikinci reglide başlayalım dedi ben birazdaha havalar ısınır diye martı bekledim 3 ay ara verdim sen ne yaptın görüştün mü doktorunla inşALLAH yeni tedavilerimizde güzel sonuçlar alırız :KK19::KK19:

Embiryolar kaliteli demişlerdi 5.gün embiryosu blast dediklerinden ilk denemedeki embiryolarda blasti iki tane koymuşlardı gene iki tane koyarlar inşALLAH tutunur beneklerimiz :KK49:...hakkımızda hayırlısı olsun :KK16::KK16:

insallah canim yuzumuz gulsun artik, benim transferim persembe gunu seninki ne zaman,,ben hala 1 de kararliyim...

Doktorla görüşmeye gittiğimde negatiften sonraki ikinci reglide başlayalım dedi ben birazdaha havalar ısınır diye martı bekledim 3 ay ara verdim sen ne yaptın görüştün mü doktorunla inşALLAH yeni tedavilerimizde güzel sonuçlar alırız :KK19::KK19:

telefonda görüştük doktorum çok şaşkın negatif sonuç almama hastalarında en iyi embronun benim olduğunu söyledi diğer hastaların embriyo kalitesi benimkinden düşük olmasına rağmen tutmuş. onun için tekrar yüz yüze görüşmek için çağırdı önümüzdeki cumartesi gideceğiz ikinci deneme için de mayıs ayını düşünüyoruz hayırlısı ama kafama çok takıldı bi yerde hatamı yaptıkda olmadı diye. canım sen transferden sonra prednol diye bi ilaç kullandın mı her sabah aç 2 tane aynı anda alınan.. ben kutu bitince 2. sini almadım bişey olmaz diye doktorum o ilacın hemen bırakılmaması gerektiğini yavaş yavaş azaltarak bırakılır aksi halde hormonları etkiler dedi bende acaba diyorum ondan mı

canım inşallah hep güzel geçer hamileliğin :) hayırlısı ile güzel haberlerini alalım :)

canım inşallah yarın dr iyi seyler söyler hayırlısı olsun inşallah :)

canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim ama maalesef bebeğimin kalbi durmuş bugün gittiğim doktorda çok inceledi güzel haberler vermek isterim ama kalbi atmıyor dedi çok üzüldüm Rabbime sığındım:KK16::KK16::KK16: O'ndan gelecek hayırları bekliyorum:KK16::KK16::KK16:

X