Bu ay bende de öyle denedik ama yumurtam erkenden öatladı ve bu ayda iptal olduBu arada ben natural siklus ile takip ediliyorum canım.
Amin amin kuzum eksik olmaAmin canım inşallah transferin çok güzel geçer ve pozitif haberler alırız senden rabbim kolaylıklar nasip etsin
Amin canımAmin amin kuzum eksik olmahepimizin gönlüne göre olsun inşallah Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin
Vardır elbet bı hayır canım. Rabbim geciktiryorsa güzelleştiriyor mottosunda kendime iyi gelmeye çalışıyorum ben sen de böyle düşünBu ay bende de öyle denedik ama yumurtam erkenden öatladı ve bu ayda iptal oldu
Öyle tabii rabbim en doğru zamanda en güzel şekilde nasip etsin inşallahVardır elbet bı hayır canım. Rabbim geciktiryorsa güzelleştiriyor mottosunda kendime iyi gelmeye çalışıyorum ben sen de böyle düşün
Merhaba arkadaşlar dondurulmuş embriyo transferi olacağım (3.gün embriyosu) fakat 18 gündür estrofem kullanmama rağmen rahim duvarım yeterli kalınlığa ulaşmadı ilaç kullanmaya devam ediyorum ama biraz endişeliyim yarın adetimin 20. Günü olacak transfer olan arkadaşlarım yardımcı olur musunuz kaçıncı gün embriyosu ile adetin kaçımcı günü transfer oldunuz. Cevap verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Günde 3 defa kullanmıştımCanım estrofem günde kaç defa kullanıyorsun
Ben sadece 5 gün femara kullandım ama yumurtam erken çatladığı için iptal olduDoğal Transferde, transfer öncesinde prednol ve Tetradox/monodox kullanılmıyor değil mi arkadaşlar? Sadece Progestan ve prolutex mi oluyor?
Ben sadece prednol kullandimDoğal Transferde, transfer öncesinde prednol ve Tetradox/monodox kullanılmıyor değil mi arkadaşlar? Sadece Progestan ve prolutex mi oluyor?