- 28 Ekim 2017
- 315
- 137
-
- Konu Sahibi gevermoreh
Merhaba canim ben varım kimyasaldan sonra dondurulmuş denedik ve su an çok şükür kiz bekliyoruz inşallah...belirti arama bendede hic birşey yoktu hatta kesin tutmadı diye tekrar yeni doktor arayışına girmiştim ama çok şükür tuttu sakın belirti aramaKızlar daha önce taze denemiştim kimyasal oldu şimdi dondurulmuş yaptım 3 gün oldu ağrı sızı sancı hiç bişey yokikisini de yaptıran varsa yorum yapabilir mi? Transferden önce biraz mide yanmam vardı artık oda yok sadece biraz ishalim var oda ananastanmış
Tebrik ederim rabbim kızçeni sana bağışlasın sağlıkla gelsin inşallahMerhaba canim ben varım kimyasaldan sonra dondurulmuş denedik ve su an çok şükür kiz bekliyoruz inşallah...belirti arama bendede hic birşey yoktu hatta kesin tutmadı diye tekrar yeni doktor arayışına girmiştim ama çok şükür tuttu sakın belirti arama
Merhaba canım dondurulmuş emriyo transferin nasıl yapıldı? Yani ilaç kullandın mı? Neler yapmanı istediler bilgi verirsen çok sevinirim lütfenMerhaba canim ben varım kimyasaldan sonra dondurulmuş denedik ve su an çok şükür kiz bekliyoruz inşallah...belirti arama bendede hic birşey yoktu hatta kesin tutmadı diye tekrar yeni doktor arayışına girmiştim ama çok şükür tuttu sakın belirti arama
Mümkün olduğunca dinlen stresten uzak durmaya çalış tatlımBu ay dondurulmuş embriyolarla transferim olacak. Daha önce 2 kere tüp bebek denemem olumsuz sonuçlandı. Transfer sonrası nelere dikkat ettiniz ne yiyip içtiniz? Görüşlerinizi yazarsanız çok sevinirim. Teşekkürler
Meblar dondurulmuslarn mi hamile kaldiniz yada nasil bir yol izleniliyorMerhaba kızlar lütfen yardımcı olun bana kafayı yiyecem artık.. .3.tup denememiz olacak ilki tutmadı ikinci dondrulmustu kimyasal oldu şimdide dondurulmuş deneyeceğiz ama çok korkuyorum bu da kimyasal olursa diye...kimuasal gebelik sağlıklı dollenemeyen embriyo mu demektir lütfen yardımcı olun bu ayin sonunda tedaviye başlayalım diyoruz ama aklımda deli sorular
Mesajınızı yeni gördüm kusura bakma canımMeblar dondurulmuslarn mi hamile kaldiniz yada nasil bir yol izleniliyor
Bende dondurulmuslan tranfer olacam birtane oglum var 2ciyi almak istiyoruz kac yillik dondurulmustu sizunMesajınızı yeni gördüm kusura bakma canım
Evet dondurulmusla hamile kaldım 3.denemem de tuttu çok şükür ve kızım su an kucağımda binlerce şükürler olsun
Dondurulmuş transferi coooooook rahat oluyor canim
Rahmi hazırlamak için adetin 3.gunu ilaçlara başlanıyor 17 ya da 15.gub transfer yapılıyor ama gününü tam hatırlamıyor
Insalh sizinde cift olur bakalim nasil olacak herseyOyy maasallah insallah kardes gelir canım
Benimki 1 yıl dolmamıştı ve bizim hic dondurulmuş kalmadı kardeş düşündüğümüzde herşey baştan olacak
Amin inşallahInsalh sizinde cift olur bakalim nasil olacak hersey
hakkında hayırlısı olur inşallah iyi düşün iyi olsun. sen detaylara takılma rabbim verecekse yoktan vareder yine verir. benim ilkinde iki embriyo da çok iyi durumdaydı çok ümitliydi doktor olmadı ikinci dondurulmuş oldu iki embriyonun biri çözdürürken gitti tek transfer yapıldı ama rabbim verdi bebeğim 7 aylık oldu bileMerhaba arkadaşlar perşembe günü dondurulmuş embiryo transferi olacağım ilk kez dondurulmuş olacak 2 kez taze embiryo transferi oldu sonuç malesef negatif embiryolar 3. Gün donduruldu 5. Gün embiryo su olarak transfer edilecek çok korkuyorum 3 ü de sağlıklı olarak çözülemezse diye sizlerin dondurulmuş embiryo transferleri nasıl oldu çözülür çözülmez mi yoksa 2 gün beklediniz mi
Çok teşekkür ederim canım benim 3 ü de çözüldü. 2 embiryo transfer edildi. Ve ilk değerim 451 geldihakkında hayırlısı olur inşallah iyi düşün iyi olsun. sen detaylara takılma rabbim verecekse yoktan vareder yine verir. benim ilkinde iki embriyo da çok iyi durumdaydı çok ümitliydi doktor olmadı ikinci dondurulmuş oldu iki embriyonun biri çözdürürken gitti tek transfer yapıldı ama rabbim verdi bebeğim 7 aylık oldu bilesenin de olur olumsuzluklara takılma şöyle motive et kendini hamilelik nasıl bişey acaba ilk hareketini nasıl hissetcem acaba neye aşercem filan. ben öyle yaptım. endişelerinden sıyrıl herşey çok güzel olacak güven bana.
benim bebeğim ocak ayında doğduÇok teşekkür ederim canım benim 3 ü de çözüldü. 2 embiryo transfer edildi. Ve ilk değerim 451 geldiinşallah bugün kontrol için tekrar kan verdim. Güzel bi artış olur inşallah. Gerçekten olumlu düşünmek lazım 
İnşAllah Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin çoğunu atlamışsın
Allah razı olsun canım benim. Kusura bakma ben yanlış anladım 7 aylık hamilesin sandım. Rabbim hayırlısını versin sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin.benim bebeğim ocak ayında doğdugerçi doğduktan sonra zaman çabuk geçiyor. gebelik yıllar sürdü gibi geldi bana hep sorunlu oldu. ama çok şükür emeğimiz zayi olmadı evladımızı verdi rabbim kucağımıza. ilk değerin buysa ikizdir bak banden demesi. çok sevindim senin adına maşallah sübhanallah.
estağfurullah ne kusuru. tadını çıkar bu günlerinin çok güzel zamanlarAllah razı olsun canım benim. Kusura bakma ben yanlış anladım 7 aylık hamilesin sandım. Rabbim hayırlısını versin sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin.
Allah razı olsun canım benimestağfurullah ne kusuru. tadını çıkar bu günlerinin çok güzel zamanlar
Merhaba benimde bugün transferden sonra 3.günüm sadece göğüs ağrım var. Başka da bir şey yok. Daha önce hamile kaldığımda akıntım olmuştu ama şimdi yok. Sizin nasıldı? Akıntı falan var mıydı?hakkında hayırlısı olur inşallah iyi düşün iyi olsun. sen detaylara takılma rabbim verecekse yoktan vareder yine verir. benim ilkinde iki embriyo da çok iyi durumdaydı çok ümitliydi doktor olmadı ikinci dondurulmuş oldu iki embriyonun biri çözdürürken gitti tek transfer yapıldı ama rabbim verdi bebeğim 7 aylık oldu bilesenin de olur olumsuzluklara takılma şöyle motive et kendini hamilelik nasıl bişey acaba ilk hareketini nasıl hissetcem acaba neye aşercem filan. ben öyle yaptım. endişelerinden sıyrıl herşey çok güzel olacak güven bana.