dondurulmuş embriyo transferi yaptıranlar... 2017

3.gün embriyosu ile mi yoksa 5. gün embriyosu ile mi hamile kaldınız?

• 3.gün embriyosu

OY: 5 41,7%
  • 5.gün embriyosu

OY: 7 58,3%

• Ankete Katılan
    12
  • Anket Kapalı .
Kızlar negatifi aldım yine. Sonuç <1,20
Canım hakkımızda hayırlısı. Üzülmüşsündür tabiki ama kendini çok yıpratma. İnan her negatife bende çok üzülüyorum ama nasip işte. Bu negatiflerde de bizim göremediğimiz bilemediğimiz anlayamadığımız bir hayır var diye düşünüyorum. Vakti saati gelecek inşallah ve bizlerde anneliği tadacagiz. Allah yardımcimiz olsun hepimizin.
Ben bugün farklı bir Dr ile görüştüm. Rahim filmime baktı ve evet açık gibi görünüyor ama ben ilaç dağılımını beğenmedim ve bu filme bakarak evet tuplerde sıkıntı yok diyemiyorum dedi ve filmi tekrarlamamı istedi. Filmden sonra ne diyecek bakalım. Sizde farklı görüşler alın. Bu Dr iyi yada kötü demiyorum ama farklı bakış açısı ve deneyimler psikolojik olarak bile daha olumlu yönde etkileyebilir bizleri. Süreç çok zor ama Rabbim devasız dert vermesin. İnşallah bizlerin uzun zaman alsada tedavimiz var Allahın izniyle.

Aslında sorun Serhan hoca değilde hastanenin yani labaratuvarın yeni olması.. Tecrübe kazandıkça daha başarılı olacaklarına eminim.. İmkanın varsa İzmit'i tavsiye ederim cnm, gidip gelmek zor ama şifa işte her yerde arıyoruz
Evet haklısın canım merkez yeni ekip yeni. Bizde ilk hastalarindaniz. Bilemiyorum bende zaman zaman İzmit diye düşünüyorum. Bakalım şuan farkli bir Dr ile temastayim. Onunla da bazı konularda netleşince kararımı vereceğim. Çok teşekkür ederim önerin için.

Evet haklısın canım merkez yeni ekip yeni. Bizde ilk hastalarindaniz. Bilemiyorum bende zaman zaman İzmit diye düşünüyorum. Bakalım şuan farkli bir Dr ile temastayim. Onunla da bazı konularda netleşince kararımı vereceğim. Çok teşekkür ederim önerin için.

Hakkı'nızda hayırlısı olsun Can'ım güzel haberler inşAllah<3

Merhaba kızlar lütfen yardımcı olun bana kafayı yiyecem artık.. .3.tup denememiz olacak ilki tutmadı ikinci dondrulmustu kimyasal oldu şimdide dondurulmuş deneyeceğiz ama çok korkuyorum bu da kimyasal olursa diye...kimuasal gebelik sağlıklı dollenemeyen embriyo mu demektir lütfen yardımcı olun bu ayin sonunda tedaviye başlayalım diyoruz ama aklımda deli sorular :işsiz:

Dondurulmuş embriyo transferi yaptıran üyelerimizin bizleri bilgilendirmelerini rica ederim.

Benim ilk tüp bebek denemem negatif sonuçlandı. Hiç tutmadı. 2 adet 3. gün embriyosu transfer edilmişti. Şimdi dondurulmuş embriyolar ile şansımızı deneyeceğiz. Sadece estrofem kullanıyorum. 5x1, 5x2, 5x3 olmak üzere 15 günlük tedavi sonrası transfer planlanıyor. Herkes için hayırlısı olsun.

Merhaba umarım sonucun pozitif olur..Bende mart ayında negatif sonuçlu ilk tüp bebek denememi yaptırdım. 13 Kasım yani dün de dondurulmuş embriyo transferi için tedaviye başladım Cyclo prognava verdi doktorum 10 gün sonra kontrol var.Rahim duvarı kalınlaştırmak için bu sitede nar suyu içilmesini okumuştum sizlerin bilgisi varmı yada başka şeyler yapıyomusunuz kızlar.İnşallah hepimiz pozitif sonuç alırız..

Merhaba umarım sonucun pozitif olur..Bende mart ayında negatif sonuçlu ilk tüp bebek denememi yaptırdım. 13 Kasım yani dün de dondurulmuş embriyo transferi için tedaviye başladım Cyclo prognava verdi doktorum 10 gün sonra kontrol var.Rahim duvarı kalınlaştırmak için bu sitede nar suyu içilmesini okumuştum sizlerin bilgisi varmı yada başka şeyler yapıyomusunuz kızlar.İnşallah hepimiz pozitif sonuç alırız..[/QUOTE
Amin canim. Nar suyu ve ananas suyu nu bende duydum rahim kalinlastirici etkisi varmis. Fakat sadecevtransferden 2 gun once bir bardak taze nar suyu ictim. Sonra biraktim. Zaten verdikleri ilaclar rahim kalinlastirici yani hic icmesek bile ilaclar kalinlastiriyor rahmimizi. Insllh hepimizin sonucu pozitif olur

Merhaba umarım sonucun pozitif olur..Bende mart ayında negatif sonuçlu ilk tüp bebek denememi yaptırdım. 13 Kasım yani dün de dondurulmuş embriyo transferi için tedaviye başladım Cyclo prognava verdi doktorum 10 gün sonra kontrol var.Rahim duvarı kalınlaştırmak için bu sitede nar suyu içilmesini okumuştum sizlerin bilgisi varmı yada başka şeyler yapıyomusunuz kızlar.İnşallah hepimiz pozitif sonuç alırız..
Amin canim. Nar suyu ve ananas suyu nu bende duydum rahim kalinlastirici etkisi varmis. Fakat sadecevtransferden 2 gun once bir bardak taze nar suyu ictim. Sonra biraktim. Zaten verdikleri ilaclar rahim kalinlastirici yani hic icmesek bile ilaclar kalinlastiriyor rahmimizi. Insllh hepimizin sonucu pozitif olur

Selam kızlarrrr benimde yumurtalar toplandı donduruldu aralıkta adet olunca gidicem transfer için. Dondurulmuşta adetin kaçıncı günü transfer oluyor ?

Selam kızlarrrr benimde yumurtalar toplandı donduruldu aralıkta adet olunca gidicem transfer için. Dondurulmuşta adetin kaçıncı günü transfer oluyor ?

Merhaba dondurulmuş tedavide adetin 2.günü gidiyorsun rahim duvarı ölçülüyor bi 10 gün ilaç kullanmaya başlıyorsun sonra tekrar ultrasonda ölçüm yapılıyor yeterli kalınlığa gelince transfer gerçekleşiyor.Yaklaşık 3 hafta sürüyor bende geçen hafta başladım bakalım gelişmeleri yazarım.

Ya kizlar benimde progesteron yuksek diye transferim iptal edildi ve donduruldu. Doktor adet bitimi gel dedi. Daha once kurtaj oldugumdan adet gunlerim tuhaflasti cumartesi gormustum bugun bitti aradim randevu dolu diye verilmedi. Doktora sorun dedim doktorda sali gelsin demis. Sizcede cok uzak bi gun degilmi. Bide adet gordukten 10 gun sonrasina kadar muayene olunabilinirmis denildi. Sizce bi terslik cikarmi boyle bisey yasayan varmi. Bu tedavimde her aksilik beni buldu

Ya kizlar benimde progesteron yuksek diye transferim iptal edildi ve donduruldu. Doktor adet bitimi gel dedi. Daha once kurtaj oldugumdan adet gunlerim tuhaflasti cumartesi gormustum bugun bitti aradim randevu dolu diye verilmedi. Doktora sorun dedim doktorda sali gelsin demis. Sizcede cok uzak bi gun degilmi. Bide adet gordukten 10 gun sonrasina kadar muayene olunabilinirmis denildi. Sizce bi terslik cikarmi boyle bisey yasayan varmi. Bu tedavimde her aksilik beni buldu
kendi sorumu kendim cevaplıyayım bari bi sorun çıkmamıştı bu durumu yaşayan olursa endişelenmesin

Bi kaç yerde sordum ama burda tekrar sormak istiyorum ilk denemem ve tecrübesizim lütfen yardımcı olur musunuz...

Ben hep buralarda okuduğum için opudan sonra 1 2 ay ara verilip rahim hormon etkisinden kurtulunca yani dondurulmus transfer olursa şans daha iyi olur diye biliyorum.

Ama benim doktorum hiç açıklama yapmadan salı opu en gec pazar transfer dedi taze yani. Sizce şansım az mı taze ile?

Bi kaç yerde sordum ama burda tekrar sormak istiyorum ilk denemem ve tecrübesizim lütfen yardımcı olur musunuz...

Ben hep buralarda okuduğum için opudan sonra 1 2 ay ara verilip rahim hormon etkisinden kurtulunca yani dondurulmus transfer olursa şans daha iyi olur diye biliyorum.

Ama benim doktorum hiç açıklama yapmadan salı opu en gec pazar transfer dedi taze yani. Sizce şansım az mı taze ile?
Hayır canım az değil kesinlikle için rahat olsun.
Ben pkoluyum.Embriyo dondurma genelde pkolulara yada rahmi tedavi sırasında istenildiği kalınlığa ulasmayanlarda tercih edilir önlem açısından çünkü böyle durumlar tutmaması için risk yada e2 hormonu çok artmış olanlarda da ohss riski(ohss : yumurtaların aşırı uyarılıp annenin vücudunun su toplamasi hayati tehlike arz eden bi durum)oluşmaması adına tercih edilir.Embriyo dondurma tercih edildiğinde haliyle rahim dinlendirme yapılır. (Yani transfer için 2 adet döneminin geçmesinin beklenmesi )

Aksine sevin 2 ay ekstradan beklemeyeceksin.Tedavi kısa sürecek ve bebeğin hemen konacak.Taze embriyo olunca da herhangi bi donma çözme işlemine embriyon maruz kalmayacak. D Dlny3342

Hayır canım az değil kesinlikle için rahat olsun.
Ben pkoluyum.Embriyo dondurma genelde pkolulara yada rahmi tedavi sırasında istenildiği kalınlığa ulasmayanlarda tercih edilir önlem açısından çünkü böyle durumlar tutmaması için risk yada e2 hormonu çok artmış olanlarda da ohss riski(ohss : yumurtaların aşırı uyarılıp annenin vücudunun su toplamasi hayati tehlike arz eden bi durum)oluşmaması adına tercih edilir.Embriyo dondurma tercih edildiğinde haliyle rahim dinlendirme yapılır. (Yani transfer için 2 adet döneminin geçmesinin beklenmesi )

Aksine sevin 2 ay ekstradan beklemeyeceksin.Tedavi kısa sürecek ve bebeğin hemen konacak.Taze embriyo olunca da herhangi bi donma çözme işlemine embriyon maruz kalmayacak. D Dlny3342
Allah razı olsun kardeşim. Çok teşekkür ederim.

canım merhaba. tazede de tutar tabiki. daha önceki tazeydi benim kalbi durdu sonra. bu defakinde opu günü progesteron baktırdı doktorum 10 un üstünde çıktığından embriyo tutunmaz diye iptal ettiler. donduruldu embriyolarım. progesteronum 16 çıkmıştı. çoğu doktor opu günü progesterona baktırmadan transfer yapıyor halbuki çok önemliymiş. 10 un üstünde olmaması lazım opu günü.

Kızlar daha önce taze denemiştim kimyasal oldu şimdi dondurulmuş yaptım 3 gün oldu ağrı sızı sancı hiç bişey yok :işsiz: ikisini de yaptıran varsa yorum yapabilir mi? Transferden önce biraz mide yanmam vardı artık oda yok sadece biraz ishalim var oda ananastanmış :KK14:

X