- 15 Nisan 2017
- 66
- 46
- 40
-
- Konu Sahibi gevermoreh
KorKu kelimesini aklına bile getirme canım olumlu düşün olucak de bebegim benimle de inan mutlu ol gülümse karnını sev eşine sarıl . Gerisini Allaha bırak daha baştan sakın umudunu kaybetme hem daha 2. Günün 2 günde nasıl bi belirti olucakki : )Merhaba arkadaşlar bende cuma günü dondurulmus embriyo transferi oldum. 5. Gün 2 tane embriyo transfer edildi.
Test günüm 1 kasim
Şubat ayında Taze 5. Gün 2 embriyo verilmişti 1 tanesi tuttu 6 haftalik dusukle sonuçlandı.
İnşallah bu seferki olumlu olur ben taze embriyo da çok belirti yaşadım ama bunda yasamiyorum gibi tamam sacmaliyorum daha bugün 2. Günüm ama korkuyorum ya
Merhabalar, benim 7 tüp bebek denemem oldu. 7. Ci denememde ilk kez dondurulmuşlarla denedim ve süprizzz!!!Hamile kaldım. Kızım şu an 1 yaşında. 3. Gün embriyosuydu.9 hücreli 2. Ci kaliteydi.
Doktorum %20 şans vermişti. Donmuşlarla şansın daha fazla olduğunu okumuştum. Yumurtlama iğnrleri vücudu çok yoruyor. Embriyo
kalitesine çok takılmayın.
Merhaba arkadaşlar bende cuma günü dondurulmus embriyo transferi oldum. 5. Gün 2 tane embriyo transfer edildi.
Test günüm 1 kasim
Şubat ayında Taze 5. Gün 2 embriyo verilmişti 1 tanesi tuttu 6 haftalik dusukle sonuçlandı.
İnşallah bu seferki olumlu olur ben taze embriyo da çok belirti yaşadım ama bunda yasamiyorum gibi tamam sacmaliyorum daha bugün 2. Günüm ama korkuyorum ya
Merhabalar, benim 7 tüp bebek denemem oldu. 7. Ci denememde ilk kez dondurulmuşlarla denedim ve süprizzz!!!Hamile kaldım. Kızım şu an 1 yaşında. 3. Gün embriyosuydu.9 hücreli 2. Ci kaliteydi. Doktorum %20 şans vermişti. Donmuşlarla şansın daha fazla olduğunu okumuştum. Yumurtlama iğnrleri vücudu çok yoruyor. Embriyo kalitesine çok takılmayın.
Merhabalar, benim 7 tüp bebek denemem oldu. 7. Ci denememde ilk kez dondurulmuşlarla denedim ve süprizzz!!!Hamile kaldım. Kızım şu an 1 yaşında. 3. Gün embriyosuydu.9 hücreli 2. Ci kaliteydi. Doktorum %20 şans vermişti. Donmuşlarla şansın daha fazla olduğunu okumuştum. Yumurtlama iğnrleri vücudu çok yoruyor. Embriyo kalitesine çok takılmayın.
Kızlar günaydın dün transferimin 7. Günüydü 5. Gün dondurulmuş embriyo fena adet ağrısı bel ağrısı vs gibi durumlar oldu hafif açık kahve bir akıntı gibi birşey dr umu aradım . Tutma da olabilir reğl belirtisinde olabilir ikiside aynı sabırla bekleyeceksin dedi .Sabaha doğru yine hafif ağrıyla uyandım ev gittim yüne çook hafif bir renk yatağıma uzandığımdada hapşırık ama o kasıklarımı sanki parçaladılar hapşırdığımda, ve bir anda tüm ağrı kesildi neler oluyor sizce inanılmaz korku aldı beni gerçi korkunun olacağa çaresi yok ama o kasıl yırtılması gibi olan şey dedim bebişler gittimi tutunacakken Ay Allah bekleyen bunu yaşayan herkesin yardımcısı olsun mantıcğımı
ı yitirdim
Merhaba kızlar bende dondurulmuşlarla şansımı 4. Defa deniyorum.Aslında bu 5. Denemem ilki tazeydi tutmadı.2. Denemem kızıma hamile kaldım şuan 4 yaşında.Geçensene buay yine dondurulmuşlarla denemeye başladık 2 denememdede tutuntu embryolarım hemde herseferinde daha yüksek kandegeriyle ama 6. Haftada atan kalpatışı 7. Haftada görülmedi ikisindede ve kürtaj oldum.Geçen salı transferim oldu 1 kasımda testgünüm.Buarada hep 2. Gün 2 tane embryo transferi oldum ve herseferinde sadece 1 tanesi tutundu.Bu sürede kendinşzi dinlemeyi bırakın agrısada agrımasada vucudunuzda belirti aramayın.Biz bu süreçte nekadar olumlu veya olumsuz düşünsekte herşey sonunda yaşamamız gereken kaderimize varıyor ben bunu anladım artık.
Merhaba benimde test günüm 1 Kasımda bende salıgünü transfer oldum 2. Gün 2 tane dondurulmuş embryo.Bekliyorum bakalım nasıl sonuçlanıcak.Benimde bundan önce 2 tane kürtajla sonuçlanan gebeligim oldu malesef işallah bunda yüzüm güler.Merhaba arkadaşlar bende cuma günü dondurulmus embriyo transferi oldum. 5. Gün 2 tane embriyo transfer edildi.
Test günüm 1 kasim
Eşimden kaynaklanıyor sorun sperm hareketsizligi.Drum sadece tüp bebekle çocuk sahibi olabilirsiniz demişti bundan 5 sene önce ve dedigi gibide oldu.Ben 8 senelik evliyim kızıma hamilekaldıgım zamanın dışında hiç korunmadım tabi eşimde ama normal yollaçocuk sahibi olamadık.Merhabalar...... yazdığın kadarıyla vücudun hamile kalmaya çok müsait 2.gün embriyolarina bu kadar pozitif dönüş şahane. Neden normal yolla hamile kalamıyorsun. Problem nedir?
Allahım yavruna nice seneler gostersin. Ve ona sağlıklı sıhhatli bir kardeş nasip etsin inşallah. Senden de anketi degerlendirmeni rica ediyorum.
Eşimden kaynaklanıyor sorun sperm hareketsizligi.Drum sadece tüp bebekle çocuk sahibi olabilirsiniz demişti bundan 5 sene önce ve dedigi gibide oldu.Ben 8 senelik evliyim kızıma hamilekaldıgım zamanın dışında hiç korunmadım tabi eşimde ama normal yollaçocuk sahibi olamadık.
İnsallah bir sorun yoktur canm insallah tutmuştur bebişin yaKızlar günaydın dün transferimin 7. Günüydü 5. Gün dondurulmuş embriyo fena adet ağrısı bel ağrısı vs gibi durumlar oldu hafif açık kahve bir akıntı gibi birşey dr umu aradım . Tutma da olabilir reğl belirtisinde olabilir ikiside aynı sabırla bekleyeceksin dedi .Sabaha doğru yine hafif ağrıyla uyandım ev gittim yüne çook hafif bir renk yatağıma uzandığımdada hapşırık ama o kasıklarımı sanki parçaladılar hapşırdığımda, ve bir anda tüm ağrı kesildi neler oluyor sizce inanılmaz korku aldı beni gerçi korkunun olacağa çaresi yok ama o kasıl yırtılması gibi olan şey dedim bebişler gittimi tutunacakken Ay Allah bekleyen bunu yaşayan herkesin yardımcısı olsun mantıcğımı
ı yitirdim
İnsallah tutar canm benim dert etme sen Rabbim hayal kırıklıgı yasatmasınMerhaba arkadaşlar bende cuma günü dondurulmus embriyo transferi oldum. 5. Gün 2 tane embriyo transfer edildi.
Test günüm 1 kasim