Allah'ın izniyle birşey olmaz ama yinede dr a bir sor millet türkiyede tüpbebek yapıp yurt dışına gidiyor uçakla olacaksa tutunuyor olmayacaksa hep yatsanda olmuyorKızlar transfer den sonra otobusle yolculuk yapsam bişey olurmu acaba 2gün sonra falan ben başka bi şehirde yaptırıyorum
Ben im dün yumurtalık larim toplandı 15 yumurta .bu 15 yumurtadan sekiz tanesi donlenmeye müsait dedi doktor bugün de aradı ve 4 tanesi döllenmiş dedi. ..ama tutmayan lar da mikro enjeksiyo n yöntemiyle baktım onlrinda olasılığı var dedi. .benim sorum su dun hastaneden çıkınca hemsirem transferin önümüzdeki ay yapılacak dedi e2 değerin yüksek dusmesi gerekiyo dedi 3 hap yazdi ...neden uzattılar ki dondurulup diğer ay koyulacak dedi..benim bildiğim kadarıyla 3 4 5 günde transfer oluyor aama neden öyle oldu anlamadicanım ben de dondurulmuşlarım için gün sayıyorum. Bana doktorum ikinci reglinin 3. gününde gel demişti. Bu süre için herhangi bir ilaç vermedi. Ben uzun zamandır ya doğum kontrol hapı ya yumurta geliştirici iğne/hap kullandığım için o ikinci regli kendi kendime olabilecek miyim bilemiyorum dedim, ben öyle diyince bana menopoz durumunda kullanılan bir hormon desteği verdi. Ama herkese vermiyorlar 6-8 gün sonra regl olacağım. Standart bazı ilaçlar var rahmi hazırlamak amaçlı, onlara başlayacağız. Gittiğimde yeni öğrendiklerimi bu başlığa yazarım.
Canım daha güzel işte hem rahim dinlenir hem değerlerim nomale döner benimde prolaktin yüksekti transferi başka bi ay yaptıBen im dün yumurtalık larim toplandı 15 yumurta .bu 15 yumurtadan sekiz tanesi donlenmeye müsait dedi doktor bugün de aradı ve 4 tanesi döllenmiş dedi. ..ama tutmayan lar da mikro enjeksiyo n yöntemiyle baktım onlrinda olasılığı var dedi. .benim sorum su dun hastaneden çıkınca hemsirem transferin önümüzdeki ay yapılacak dedi e2 değerin yüksek dusmesi gerekiyo dedi 3 hap yazdi ...neden uzattılar ki dondurulup diğer ay koyulacak dedi..benim bildiğim kadarıyla 3 4 5 günde transfer oluyor aama neden öyle oldu anlamadi
Peki canm ben bi sorum daha var bana adet olunca haber var dedi hemsire. .tranfer adet liykn mi konuluyor bidr bi daha mu ultradonla bakacak ki i catala yatmk ölümCanım daha güzel işte hem rahim dinlenir hem değerlerim nomale döner benimde prolaktin yüksekti transferi başka bi ay yaptı
Yok adetliyken koymaz rahim kalınlığına bakıcak tır kist falan varmı diye kontrol edicek öyle bi risk te var ama rahat ol bazı ilaçlara adetliyken başlıyosun canım ama ilk tedaviden daha rahat geçiyor inşallah tutunur bebişlerPeki canm ben bi sorum daha var bana adet olunca haber var dedi hemsire. .tranfer adet liykn mi konuluyor bidr bi daha mu ultradonla bakacak ki i catala yatmk ölüm
Benim de dün yumurtalık ları m toplandı..15 tane 8i döllenmeye musaitmis hatta bugün doktor ara di4 i döllenmiş..hastaneden çıkmada n öncede hemşirem e2 nin yüksek olduğunu söyledi 2 3 hap yazdı sanırım e2 i yi dusürmek..hatta bide transferin diğer ay koyulacak adet oldugundada bizi arq da doktoe diger aya atmasin dedi hemsire.. ben im 2 sorum var birincisi su acaba neden diğer aya attı bnm bildiğim transfer 3 4 güne konuluyor..ikinci sorun da bnm suan adet olmama 2 hafta var e zaten transfer de adetliyken konulmuyo 1 haftada bda bitecek..simdi bn adet oldum die aradığım da gel derse yada adet bittiğinde gel derse beni vajinal ultrosa na alirmik o yoksa direk kan tahlili alıp e2 ye bakıp tranfer yapar yada gün mu veriri.....ZOR SORI BILIYORIM UZUNDA OLDU AMA SIMDIDEN TEŞEKKÜRLERcanım ben de dondurulmuşlarım için gün sayıyorum. Bana doktorum ikinci reglinin 3. gününde gel demişti. Bu süre için herhangi bir ilaç vermedi. Ben uzun zamandır ya doğum kontrol hapı ya yumurta geliştirici iğne/hap kullandığım için o ikinci regli kendi kendime olabilecek miyim bilemiyorum dedim, ben öyle diyince bana menopoz durumunda kullanılan bir hormon desteği verdi. Ama herkese vermiyorlar 6-8 gün sonra regl olacağım. Standart bazı ilaçlar var rahmi hazırlamak amaçlı, onlara başlayacağız. Gittiğimde yeni öğrendiklerimi bu başlığa yazarım.
Değerlerine tekrar bakıcak adet oluncada başlaman gereken ilaçlar var adetliykende ultrasonla bakılıyor 3, 4kere gidiyosun vajinal ultrasonla bakıyor adet olduktan 15 gün sonra falan koyuyor tabi değerlerin düşerse düşmesse allah korusun bebişlerin tutmaz içinde şüpen olmasın böyle olması daha iyi, yani bakıp direk koymuyor rahimin belli bi kalınlığa gelmesi lazım rahat ol canım sıkma canınıBenim de dün yumurtalık ları m toplandı..15 tane 8i döllenmeye musaitmis hatta bugün doktor ara di4 i döllenmiş..hastaneden çıkmada n öncede hemşirem e2 nin yüksek olduğunu söyledi 2 3 hap yazdı sanırım e2 i yi dusürmek..hatta bide transferin diğer ay koyulacak adet oldugundada bizi arq da doktoe diger aya atmasin dedi hemsire.. ben im 2 sorum var birincisi su acaba neden diğer aya attı bnm bildiğim transfer 3 4 güne konuluyor..ikinci sorun da bnm suan adet olmama 2 hafta var e zaten transfer de adetliyken konulmuyo 1 haftada bda bitecek..simdi bn adet oldum die aradığım da gel derse yada adet bittiğinde gel derse beni vajinal ultrosa na alirmik o yoksa direk kan tahlili alıp e2 ye bakıp tranfer yapar yada gün mu veriri.....ZOR SORI BILIYORIM UZUNDA OLDU AMA SIMDIDEN TEŞEKKÜRLER
en büyük kötülüğü yapmışsınız o küçücük çocuğu daha organları vücudunuzla gelişirken dumanla tanıştırmakla.yapmayın lütfen hamileyken bari içmeyin.ben bu konuda çok kızıyorum çok, bir insan dünyaya getirerek onun geleceğini de inşa ediyoruz.mrb arkadaslar geçen sene bende üzgün we umutsuzdm ama önce ALLAHA inanın sonra azim edin bende dondurulmsla hamile kaldım suanda 3.5 aylık bir oglum war (ALLAH bagıslasın) darısı olmayan herkesn basına... ben transferimden önce bol bol ceviz we nar suyu ictm cunki nar suyu rahim duvarını kalınlastırıo oda tutsun die transfer oldgm anda ise 2 kutu ananas we ceviz yedm yattım 4 saat falan beslenme konusuna gelince nar suyu we ceviz haric hic dikkat etmedim sigara bile iciodum
Kıyamam canm yaa bnde 2 hafta once yeni başladım ilk tedavim..bana da hemen konulmayacak diğer ay olcak ..bn ilk olduğu halde diğer aya atmasına canm sıkıldı ki sen hem negatif hem uzatma üzülmüşsün..ama canını sıkma geç olsun güç olmasın .. eğer değerlerin iyiyse e2 ve rahim kalınlığın koyar bencsMerheba arkadaslar.ben de tup bebek yaptırdım.daha dun sonucumun negatıf oldugunu ogrendım.ıkı tane dondurulmusum var.bu ay adet oldumSızce onumuzdekı ay transfer yaparmı doktorum?artık beklemeye ne gucum ne de sabrım var
Merhaba cnm ben de şu anda dondurulmuş transfer için ilaç kullanıyorum.5 yaşında bir oğlum var ve o da dondurulmuş embriyo transferiydi. Dondurulmuş embriyo nun tutma olasılığı daha yüksek. Ama önce inanmak lazim.Moralimiz her zaman yüksek olmalı.bol dua etmek her kapıyı açiyor teslim oldun mu Yaradana üstünde ki sorumlulugu da atıyorsun olumsuz bile olsa sonuç nasip diyorsun.Böylece ruh sağlığını koruyoruz. İnşallah bu yolda tüm herkeze evlat kokusunu tattırır yaradanDondurulmusla hamile kalmak mumkunmu acaba?ben dusunuyorumki ilki tutmadiysa dondurulmus nasil tutsunki?hic dondurulmusla hamile kalanlar oldumu
ben dondurulmus embriyo ile hamile kaldik çok şükür .hem bu esnada rahim kendini toplamış oluyor ve en doğru zamn transveri yapıyorlar.Dondurulmusla hamile kalmak mumkunmu acaba?ben dusunuyorumki ilki tutmadiysa dondurulmus nasil tutsunki?hic dondurulmusla hamile kalanlar oldumu
öncelikle inş herşey yolunda gider ve rabbim tamamına erdirir sonunda büyük gün geldi seninki de dondurulmuşmuydubnmde yarin transferim var arkadaşlar dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?