Bende dondurulms embrio ile hamile kalanlardanım 6.5 aylık bir oglum war kzlar asla umutsuzluga kapılmayın inanınn ve transferden hemen snra ananas we cewiz yiyn
Merhaba arkdslar.
Benim ikinci tup bebek denemesinde bir kizim oldu ve o zmn iki tane dondurduk.kizim 3 yasina geliyo ve ikinci bebek istiyorum.dondurulmusla surec nasil isliyor? Mesela adetin kacinci gunu gitmem lazim kilo sorun olurmu olma yuzdesi ne kadar?
Selam bende de pko var bu ay tup bebege basladikk 4gun once yumurtalarm toplandi simdlik 6tane dollenmis yumurtam war ama kalitesi hakkinda henuz bilgi verilmedi.5.gunde iyi durumdaysa dondurup 3nisan da transfer yapilcak insllah.
Selam bende de pko var bu ay tup bebege basladikk 4gun once yumurtalarm toplandi simdlik 6tane dollenmis yumurtam war ama kalitesi hakkinda henuz bilgi verilmedi.5.gunde iyi durumdaysa dondurup 3nisan da transfer yapilcak insllah.
Antalya tup bebek merkeznde tedavi goruyorm.adetim duzensiz polikistik overm var benm igne 3kutu gonal f kullandm 7kutu orgalutran (cetrotide) 19yumurta toplandi 6si iyi durumda 3u gelisebilir dediler snra 7si dollendi dediler yarn 5.gunum suanda 1tanesi iyi kalitede dgeri orta kalite dger 4taneyide 2gun daha inceleyp haber vercekler ama suan 2yumurta gorunuyo cok uzgunum dondurlcak yumurtam kalmicak diye.insallah transfer icn kalir
Antalya tup bebek merkeznde tedavi goruyorm.adetim duzensiz polikistik overm var benm igne 3kutu gonal f kullandm 7kutu orgalutran (cetrotide) 19yumurta toplandi 6si iyi durumda 3u gelisebilir dediler snra 7si dollendi dediler yarn 5.gunum suanda 1tanesi iyi kalitede dgeri orta kalite dger 4taneyide 2gun daha inceleyp haber vercekler ama suan 2yumurta gorunuyo cok uzgunum dondurlcak yumurtam kalmicak diye.insallah transfer icn kalir
Merheba kızlar.ben bu gun doktora gıttım.adetımın 4cu gunu.doktor puregunova,kurantıl,kaodıask,d vıtamını,omega 3 ve anqıavıt ılaçları yazdı ve 9 martda tekrar gelmemı soyledı.transferle ılgılı hıc bır sey soylemedı.sızce bu ılaclar transfer ıcınmı?bu arada transferım dondurulmuslarla.ılk denemem negatıf
Kızlar bende 2 ay önce tedavim negatif oldu 2 dondurulmuşum var gittiğim merkez uzak olduğu için yakın bir merkezde takibimi yaptırmak istiyorum benim durumumda olan var mı acaba?