Dondurulmuş embriyo transferi öncesi

Gittim cnm olmamasi icin hic bir sebep yok dedi her asaman iyi gitti tutmamasi bizimde moralimizi bozdu dedi insallah dondurulmuslar tutucak dedi subatta gel dedi
Hayirli olsun canim simdiden. bi an once bebeklerimize kavusma duasiyla. bekliyecez gene. insallah bu sefer tutar

Merhabalar, siz ne yaptınız dondurmuslarla tedaviniz ne oldu merak ettim? Ben de şuan tedavi aşamasındayım rahim kontrolleri yapılıyor ve kan testi isteyeceklermiş. Kan testinin adı ne biliyor musunuz? Bi de dondurulmuşlarda süreç nasıl işliyor?
Teşekkürler umarım her sey gönlümüze olur

Merhaba ne yaptiniz ben yeni gordum mesajinizi ben suan sonuc bekliyorum 2 dondurulmus embriyo transferi oldu

Bende kusmetse agustos ayinda dondurulmuş deneyecegim oncesinde beslenme ile ilgili olarak neler yaptiniz

Valla cnm beslenmeyle ilgili bisey yapmadiy transferden sonra hemsire ananas ve kabak cekirdegi tuketin dedi transferden snra dikkat ettim yediklerime o kadar zaten tutmadi simdi 2.dondurulms embriyo.transferini olucam hersey bos nasipte varsa hicbisey engel.olamaz rabbim yazdiysa yiyecekmis.icecekmis hepsi fasa fiso

Merhaba Arkadaşlar;
Bende tüp bebek aşamasındayım. Benim durumum gibi olan arkadaşlar varsa lütfen benimle yaşadıklarını paylaşsın. Mart Ayında 41 tane yumurta toplandı. Bunun iyi bir şey olduğunu düşünürken ne yazıkki düşündüğüm gibi iyi bir şey olmadığını 1 saatlik toplama işlmeninden sonra öğrendim. Akşama kadar beni hastanede yatırdılar. çıkarken hiç birşeyim yoktu. Güle oynaya çıktım. bol su iç proteinli yiyecekler ye dediler. aynen uydum. karnında şişlik olacak endişelenme dediler ok dedim. sıtında şişlik ve ağrı olursa bizi ara dediler ona da ok dedim. aklımın ucundan en ufak bir olumsuz düşünce geçmiyor. sabah uyandığımda davul gibi olmuştum. ama kendime inanamadım. dr. aradım bol su iç normal dedi. herşeye ok dedik. telefon geldi 25 yumurta döllenmiş. davul gibiyiz ama havalara uçmalar fln. dr. dedi ödem fazla bu transfer yapmayalım. yine tamam'' geç olsun güç olmasın'' mantığı... 1 hafta böyle geçti. 1 haftanın sonunda sırtımda da şişlik oldu böbrek üstü bezlerine kadar 50 kilodan oldun 62 kilo. bir sabah 6da eşimle soluğu hastanede aldık. tabii 2 gün yattım. serumdu iğneydi reflu oldum yatamıyorum, hatta oturamıyorum. hayatımda hiç böyle olmamıştım. yaklaşık 1 ay böyle geçti ödemler adet olduğumda gitti. çok yıpramdım dedim dr.'uma biraz bekleyelim dedim. tamam dedi yaz ayını atlatmak istedim kafamı dinlemek istedim. bu süreçte yasak fln varmı dedim. yok dedi herşey serbest:) e bebek olursa... oturur hep beraber ağlarız dedi:) neyse bişey olmadı. geldik ekim ayına transfer öncesi ilaçlar verdi şimdi p.tesi gününe transfer için gün verdi. sormak istediğim dondurulmuş embriyoların transferinden önce kullandığınız ilaçlar oldumu? olduysa neler oldu bana yazar mısınız? şimdiden teşekkürler

Kızlar mrb bende ilk tüp bebek denememi geçen ay yaptm 4 tane embrio konuldu ama 1 tanesi bile tutmadı smdı bu ay dondurulms 2 tane embriom war bugn adetmin 2. Gnü coraspin we estrofeme basladım bakalım insallah bu sefer tutar

Kızlar mrb bende ilk tüp bebek denememi geçen ay yaptm 4 tane embrio konuldu ama 1 tanesi bile tutmadı smdı bu ay dondurulms 2 tane embriom war bugn adetmin 2. Gnü coraspin we estrofeme basladım bakalım insallah bu sefer tutar
Insallah tutat canim. Ben de cuma gunu Dr a gidicem. Adetimin 11.gunu... Eger hersey guzelse transfer gunu verecek... Suan lucrin igne ve estrofem kullaniyorum. Benim 1 tane dondurulmus embriyom var umarim guzdl haberleri aliriz

Gecmis olsun canim. Msj yaziyorum ama bir turlu cvplandi olarakgozukmuyor. Ben suan transfere hazirlik icin lucrin igne ve estrofem hap kullaniyorum. Senin transfer oldu mu? Y ylzs

Ck saol cnm sanada ck gecms olsn insallah bu sefer tutar walla bişi diyimmi googldan cıkamaz oldm delirmek üzereyim galiba herkes hamile kalır yk ben kalamam we dktorlarn her dedignide yaparm bakalm bu dondurulmslarda umudum biraz war olr insallah

Sorma canım ya benimde google da aramalarım sadece tüp bebek üzerine kafayı yemek üzereyim inşallah güzel haberimizi verelim

Amin amin yanls anlamadysam sende dondurulmusu kullanıcaksın ? Ama bana coraspin we estrofem werdi igne fln wermediler 17 snde gidicem tekrar burdaki doktoruma sonrasında bakalım kalınlastıysa kıbrısa ucucam tekrar transfer icn gerci bu seferde umudum yok ama bi deniyim diyorm bidaha walla bişi diyimmi artık sıkılmaya basladım bırakıcam kendi haline kendi kendime diyorm birde tam transfere gidicegm zaman hamile oluomsm dogal yoldan sonrada kızm bu sadece hayal deip uyanıorum :)

Dün doktora gittik herşey çok güzel pazartesi transfer dedi tek dondurulmuş embriyo... İnşallah herşey güzel olur. İğneler bitti 22 ve 26 sında kalçadan iğne var. Onun dışında estrofeme devam ve vajinal jel vardı. Folikasite başladım. Allah boş çevirmesin inşallah.Tüp bebek tedavisi olacağı ay hamile kalanı çok duydum canım seninde öyle olur belli mi olur

Bende nerde o şans şimdi doktordan geldim rahmim 5 mm 8 olması lazm dedi bu ayı es geciyoruz gidemezsin kıbrısa die bi konusma yapıldı ilacıda bıraktırdılar benm umudum bi dahaki aya kaldı insallah seninki tutar güzel haberlerini beklicem

Hayırlısı olsun canım çok üzüldüm. Benimde transferim geçen ay olacaktı ama kistciklerim vs ndnlerle ertelenmişti kısmet bu ayaymış. Güzel haberlerimixi verellim inşallah

İlk tüp bebek denememde 5 yumurtam oluştu beşide döllendi ilkinde teki kondu olmadı, 2 ay sonra dondurulmuşlarla denedik iki embrio kondu biri tuttuÇok şükür 27 haftalık gebeyim eşimde sperm azlığı bende yumurta rezerv azlığı vardı ,kızımızı bekliyoruz zor bir süreç biliyorum hergün bu süreci yaşayanlara dua ediyorum. Dondurulmuşta rahim dinlendiği için daha iyi sonuç oluyor bence.amh'ımın 0,14 cıktığı günü hiç unutmuycam umudunuzu kaybetmeyin rahat olun Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın amin sevgiler:)

Benımde dondurulmus embırıyolarla tranferım olucak benımde yumurta yoplandıgında odem olusfu dıger aya bırakdı dokdorum suan adet olmayı beklıyorım banada ılac vermedı sanırım adey olunca kontorple gıttıgımde verıcekler benımde sorum dondurulmus embırıyo taze embırıyodan dahamı iii tutması vs si

Kızlar bende önümüzdeki ay dondurulmuş larla transfer olucam. Bu ay olucaktım ama prolaktin süt hormonu yüksek çıktı bekleme süresinde neyi yiyip içmek iyi olur yazarsanız sevinirim

mrb arkadaslar geçen sene bende üzgün we umutsuzdm ama önce ALLAHA inanın sonra azim edin bende dondurulmsla hamile kaldım suanda 3.5 aylık bir oglum war (ALLAH bagıslasın) darısı olmayan herkesn basına... ben transferimden önce bol bol ceviz we nar suyu ictm cunki nar suyu rahim duvarını kalınlastırıo oda tutsun die transfer oldgm anda ise 2 kutu ananas we ceviz yedm yattım 4 saat falan beslenme konusuna gelince nar suyu we ceviz haric hic dikkat etmedim sigara bile iciodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…