- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
Hayirli olsun canim simdiden. bi an once bebeklerimize kavusma duasiyla. bekliyecez gene. insallah bu sefer tutarGittim cnm olmamasi icin hic bir sebep yok dedi her asaman iyi gitti tutmamasi bizimde moralimizi bozdu dedi insallah dondurulmuslar tutucak dedi subatta gel dedi
Merhaba ne yaptiniz ben yeni gordum mesajinizi ben suan sonuc bekliyorum 2 dondurulmus embriyo transferi olduMerhabalar, siz ne yaptınız dondurmuslarla tedaviniz ne oldu merak ettim? Ben de şuan tedavi aşamasındayım rahim kontrolleri yapılıyor ve kan testi isteyeceklermiş. Kan testinin adı ne biliyor musunuz? Bi de dondurulmuşlarda süreç nasıl işliyor?
Teşekkürler umarım her sey gönlümüze olur
Insallah tutat canim. Ben de cuma gunu Dr a gidicem. Adetimin 11.gunu... Eger hersey guzelse transfer gunu verecek... Suan lucrin igne ve estrofem kullaniyorum. Benim 1 tane dondurulmus embriyom var umarim guzdl haberleri alirizKızlar mrb bende ilk tüp bebek denememi geçen ay yaptm 4 tane embrio konuldu ama 1 tanesi bile tutmadı smdı bu ay dondurulms 2 tane embriom war bugn adetmin 2. Gnü coraspin we estrofeme basladım bakalım insallah bu sefer tutar
Sorma canım ya benimde google da aramalarım sadece tüp bebek üzerine kafayı yemek üzereyim inşallah güzel haberimizi verelimCk saol cnm sanada ck gecms olsn insallah bu sefer tutar walla bişi diyimmi googldan cıkamaz oldm delirmek üzereyim galiba herkes hamile kalır yk ben kalamam we dktorlarn her dedignide yaparm bakalm bu dondurulmslarda umudum biraz war olr insallah
Dün doktora gittik herşey çok güzel pazartesi transfer dedi tek dondurulmuş embriyo... İnşallah herşey güzel olur. İğneler bitti 22 ve 26 sında kalçadan iğne var. Onun dışında estrofeme devam ve vajinal jel vardı. Folikasite başladım. Allah boş çevirmesin inşallah.Tüp bebek tedavisi olacağı ay hamile kalanı çok duydum canım seninde öyle olur belli mi olurAmin amin yanls anlamadysam sende dondurulmusu kullanıcaksın ? Ama bana coraspin we estrofem werdi igne fln wermediler 17 snde gidicem tekrar burdaki doktoruma sonrasında bakalım kalınlastıysa kıbrısa ucucam tekrar transfer icn gerci bu seferde umudum yok ama bi deniyim diyorm bidaha walla bişi diyimmi artık sıkılmaya basladım bırakıcam kendi haline kendi kendime diyorm birde tam transfere gidicegm zaman hamile oluomsm dogal yoldan sonrada kızm bu sadece hayal deip uyanıorum :)
Hayırlısı olsun canımBende nerde o şans şimdi doktordan geldim rahmim 5 mm 8 olması lazm dedi bu ayı es geciyoruz gidemezsin kıbrısa die bi konusma yapıldı ilacıda bıraktırdılar benm umudum bi dahaki aya kaldı insallah seninki tutar güzel haberlerini beklicem
Kızlar bende önümüzdeki ay dondurulmuş larla transfer olucam. Bu ay olucaktım ama prolaktin süt hormonu yüksek çıktı bekleme süresinde neyi yiyip içmek iyi
Bende dondurulmuş embriyolarim ile transfer oldum şükür hamileyim. Tedavi süreci rahimi beslemek olduğu için daha kolay ve zahmetsiz yumurta geliştirmeye kıyasla. Bu süreçte çok rahat ve pozitif olmak önemli sizi mutlu eden insanlarla, sevdiğiniz şeyleri yapmakla meşgul olun, beslenmeden daha önemli pozitif düşünce olumsuz düşünceler olduğunda hemen bir güzel bebek resmine bakın benimde bebeğim olacak diye düşünün meselâ ben öyle yaptım :)) inşaallah hayırlı haberlerinizi alırız Rabbim dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?