• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş embriyo transferi öncesi

geçmiş olsun canım,allah isteyen herkese nasip etsin inş.benim de ilkinde pozitif çıkmıştı,çok sevinmiştik ama değer yükselmedi sonrada kanamam başladı zaten..2 tane dondurulmuşum var,onları transfer ettircem işte..benim baya oldu arası,mayısta yaptırmıştım ilkini...hani bi umut diye bu aya kadar bekledik kendiliğinden olur belki diye ama malesef :(

geçmiş olsun canım,allah isteyen herkese nasip etsin inş.benim de ilkinde pozitif çıkmıştı,çok sevinmiştik ama değer yükselmedi sonrada kanamam başladı zaten..2 tane dondurulmuşum var,onları transfer ettircem işte..benim baya oldu arası,mayısta yaptırmıştım ilkini...hani bi umut diye bu aya kadar bekledik kendiliğinden olur belki diye ama malesef :(
Ankara da ozel mi raporlu mu yaptiyon cnm. doktor mu bu kadar ara verin dedi size

hayır canım özel değil,ankara üniversitesi tıp fakültesinde..doktor bi kaç ay dinlen dedi ama biz gitmedik hemen doğal yollardan olur belki diye,bu güne geldik
İnsallah tutarda bize umut olursun cnm. ne zamn transfer daha belli degil dimi. guzel haberlerini paylas burdan bekliyirum

Sorma ben doktora msj attim artik simdide hemsire aradi cok mu ilgisizler yoksa yogunluktan mi bilmiyorum doktorla dogru durust konusamadim.bu arada adet oldum ben bi saat once:(
Bende bu sabah oldum cnm. 8 kasimda. 2015 bizim yilimiz olur insallah. bekleyin bizi buz bebeklerimiz yakinda sizi almaya geliyoruz

Gecmis olsun darisi basima. Esinin yanina ne zamn donuyorsun?bide doktorun seni arayip bilgilendirdimi dondurulmus hakkinda
Benm 23 kasimda donucem dojtor bugun aradi yuz yuze goruselim dedi uzun uzun konusmamiz lazim dedi esimde neden tutmadigini anlayamazsaniz dondurulmuslari koymanin anlani yok dedi doktorda baska bi yontem uygulucam bi sorun gozukmuyo dedi

Benm 23 kasimda donucem dojtor bugun aradi yuz yuze goruselim dedi uzun uzun konusmamiz lazim dedi esimde neden tutmadigini anlayamazsaniz dondurulmuslari koymanin anlani yok dedi doktorda baska bi yontem uygulucam bi sorun gozukmuyo dedi
Peki doktorla ne zmn gorusecen canim

Carsamba gunu gitmeyi dusunuyorum sanirim benm dondurulmuslar subat yada martta yapilcak
Hayirlisi olsun canim benim. bizde esimle az once bu konuyu konusuyorduk. eger adetim ocagin ortasina denk gelirse bizde yaptiralim cunku subatta anca transfer olur. Biz ocak degilde subat istiyoruz. yani ucuncu adetimde ins. desene berabere olacak kismtse. ay insallah bu sefer olur arkadsim

Ah in
Hayirlisi olsun canim benim. bizde esimle az once bu konuyu konusuyorduk. eger adetim ocagin ortasina denk gelirse bizde yaptiralim cunku subatta anca transfer olur. Biz ocak degilde subat istiyoruz. yani ucuncu adetimde ins. desene berabere olacak kismtse. ay insallah bu sefer olur arkadsim
insallah rabbim en kisa zamanda bizde eli ayagi duzgun saglikli hayirli yawrularimiza kavusuruz..en cokta esimin baba olmasibk istiyorum ona babalik cok yakisicak:(

Ah in

insallah rabbim en kisa zamanda bizde eli ayagi duzgun saglikli hayirli yawrularimiza kavusuruz..en cokta esimin baba olmasibk istiyorum ona babalik cok yakisicak:(
Rabbim niyetlere gore verir. bizimde niyetimiz onlarin baba olup gururlanmalari ve bizde anneligi tatmaktan ibaret olduguna gore insallah olacak nasipse. bu sure zarfinda beslenmemize dikkat edelm

Ne yapicaz
ne yapicaz ki beslenme acisindan
Vala ben bugun biraz arastidim. gecen doktora gittigimde bana hem hamilelikte hemde hamile kalmadan once kullanmam gereken bi vitamin ilaci yazdi adi folio. onu gunde bi kere alacaksin bi kutu sana 3 ay kullanirsinddi. adet bitiminden sonra basliyacam ins. sonra hergun yarim cay bardagi pekmez diger yarsini su ile karistirip icecm. Hergun uc dort tane kuru incir ve ceviz yiyecm, haftada bir balik, bol bol su icecm, ta aki tedavime kadr bunlari duzenli gunluk olarak yapmaya devam edecm ins. hepsinin yarari var cunku

Ne yapicaz
ne yapicaz ki beslenme acisindan
Ha tedaviye basliyacagim ay da yani transferden once gunde iki bardak narsuyu icmemiz gerekli bu rahim duvarinin kalinlasmasini sagliyor boylece embriyo daha iyi tutunuyor. ama transferden sonra icmek iyi degil.

Ha tedaviye basliyacagim ay da yani transferden once gunde iki bardak narsuyu icmemiz gerekli bu rahim duvarinin kalinlasmasini sagliyor boylece embriyo daha iyi tutunuyor. ama transferden sonra icmek iyi degil.
Ama rahim duvarin fazla kalin olmasi iyi degil

Gittim cnm olmamasi icin hic bir sebep yok dedi her asaman iyi gitti tutmamasi bizimde moralimizi bozdu dedi insallah dondurulmuslar tutucak dedi subatta gel dedi

Back