kızlarrrr T Tarih B baby girlL çok şükür pozitif sonuç aldım cuma günü kese için çağırdı doktor inşallah herşey yolunda gider cuma gnü 5+5 olucam kese görünür değil mi

Eda çok sevindim senin adına Allah tamamına erdirsin sağlıkla transfer ne zaman oldun? Evde test yaptın mı ?
oyy balım çok tşk edermmm amin amin canım hayırlısından keseyi kalp atışını görelim daha yolumuz uzun sağlıcakla ilerlersn inşallah 12 şubatta transfer oldum 7.günü idrar testinde öğrendim. 11.günü kan verdm 240 çıktı canm doktor birdaha vermene gerek yok dedi bnm içim rahat etmedi 13.günü yine verdm 610 çktı çok skür başkada vermedm keseiçin cagırdı işte cuma gününü bekliyorum sabırsızlıkla

Kalitesi gerçekten önemli değil bende 4ab tutmuştu AA bile değil takma kafana rahat olmak önemli
Ne güzel yaa bana umut oldunuz şimdi bende bu ay tek kalan 4Ab emriyomu transfer ettir em daha önceki 5Ab olmasına rağmen boş gebelik oluştu diye bunda daha umutsuzdum ama sizin giib pozitif alanları görünce umutlanıyorum Allah kucağınıza almayı nasip etsin

Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla ilerler demekki hep denilen gibi bu embriyo kalite harfleri sayılar hep karıştırıyor tutacak olan tutuyor benimde 5ab olmadı şimdi 4ab var bu ay transfer inşallah o bebeğim olur

Aaaaayyyyy harika bir haber çok mutlu oldumevet görünür canım beybiyi bile görürsün belkiHayırlısıyla inşallah tüm aşamaları atlatırsın

Kesinlikle kalite önemli değil canım mutlaka etkisi var ama 5aa olup tutmayan çok var. Nasip kesinlikle skorlara takılma

canm inan hiç belli olmuyor o allah ol derse olur sen sürekli poztf ol ama morel de çok önemli

aynen öyle canm bnde tereddütlüydm tutmasında ama çok şükür bir sorun çıkmadı inşallah kesesini ve kalp atışlarını sağlıkla duyabilirim sende içini ferah tut

Aaaaayyyyy harika bir haber çok mutlu oldumevet görünür canım beybiyi bile görürsün belkiHayırlısıyla inşallah tüm aşamaları atlatırsın
oyyy kuzumm çok tşk edermm allah razı olsun ayyy agzn bal yesn inşallah göreblrm beybiyi de ikimizinde sağlıkla ilerlesn kuzum

canm inan hiç belli olmuyor o allah ol derse olur sen sürekli poztf ol ama morel de çok önemli
İnşallah pozitif düşünmeye çalışıyorum artık olucağı varsa olucak elimden geleni yapıp bekliycem nasibimi. İnşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız

İnşallah pozitif düşünmeye çalışıyorum artık olucağı varsa olucak elimden geleni yapıp bekliycem nasibimi. İnşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız
sagol canm bnm allah razı olsun allah sizede hyrlısından nasip etsn inşallah

Selam kizlar yeni uyeyim bende 9 uncu gunim transferim dun idrar test yaptim negativ sizce benim gibi olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…