HADİ güzel haberlerini bekliyorum kuzucum allahtan hayrlısı olsun inşallah hakkımızdaAynı daha belirsiz durum pazartesi belli olacak bakalım
Amin canım hepimiz için inşallahHADİ güzel haberlerini bekliyorum kuzucum allahtan hayrlısı olsun inşallah hakkımızda
Eda çok sevindim senin adınakızlarrrr T Tarih B baby girlL çok şükür pozitif sonuç aldım cuma günü kese için çağırdı doktorinşallah herşey yolunda gider cuma gnü 5+5 olucam kese görünür değil mi
oyy balım çok tşk edermmmEda çok sevindim senin adınaAllah tamamına erdirsin sağlıkla transfer ne zaman oldun? Evde test yaptın mı ?
Ne güzel yaa bana umut oldunuz şimdi bende bu ay tek kalan 4Ab emriyomu transfer ettir em daha önceki 5Ab olmasına rağmen boş gebelik oluştu diye bunda daha umutsuzdum ama sizin giib pozitif alanları görünce umutlanıyorum Allah kucağınıza almayı nasip etsinKalitesi gerçekten önemli değil bende 4ab tutmuştu AA bile değil takma kafana rahat olmak önemli
Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla ilerler demekki hep denilen gibi bu embriyo kalite harfleri sayılar hep karıştırıyor tutacak olan tutuyor benimde 5ab olmadı şimdi 4ab var bu ay transfer inşallah o bebeğim oluroyy balım çok tşk edermmmamin amin canım hayırlısından keseyi kalp atışını görelim daha yolumuz uzun sağlıcakla ilerlersn inşallah 12 şubatta transfer oldum 7.günü idrar testinde öğrendim. 11.günü kan verdm 240 çıktı canm doktor birdaha vermene gerek yok dedi bnm içim rahat etmedi 13.günü yine verdm 610 çktı çok skür başkada vermedm keseiçin cagırdı işte cuma gününü bekliyorum sabırsızlıkla
Aaaaayyyyy harika bir haber çok mutlu oldumkızlarrrr T Tarih B baby girlL çok şükür pozitif sonuç aldım cuma günü kese için çağırdı doktorinşallah herşey yolunda gider cuma gnü 5+5 olucam kese görünür değil mi
Kesinlikle kalite önemli değil canım mutlaka etkisi var ama 5aa olup tutmayan çok var. Nasip kesinlikle skorlara takılmaNe güzel yaa bana umut oldunuz şimdi bende bu ay tek kalan 4Ab emriyomu transfer ettir em daha önceki 5Ab olmasına rağmen boş gebelik oluştu diye bunda daha umutsuzdum ama sizin giib pozitif alanları görünce umutlanıyorum Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Merhaba. Gebeliğiniz iyi gidiyordur umarımSamsun Medicakparkta tedavi oldum. İlk denemede oldu çok şükür. Sebepsiz kısırlık yüzünden.
canm inan hiç belli olmuyor o allah ol derse olur sen sürekli poztf ol ama morel de çok önemliNe güzel yaa bana umut oldunuz şimdi bende bu ay tek kalan 4Ab emriyomu transfer ettir em daha önceki 5Ab olmasına rağmen boş gebelik oluştu diye bunda daha umutsuzdum ama sizin giib pozitif alanları görünce umutlanıyorum Allah kucağınıza almayı nasip etsin
aynen öyle canm bnde tereddütlüydm tutmasında ama çok şükür bir sorun çıkmadı inşallah kesesini ve kalp atışlarını sağlıkla duyabilirim sende içini ferah tutAllah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla ilerler demekki hep denilen gibi bu embriyo kalite harfleri sayılar hep karıştırıyor tutacak olan tutuyor benimde 5ab olmadı şimdi 4ab var bu ay transfer inşallah o bebeğim olur
oyyy kuzumm çok tşk edermm allah razı olsunAaaaayyyyy harika bir haber çok mutlu oldumevet görünür canım beybiyi bile görürsün belki Hayırlısıyla inşallah tüm aşamaları atlatırsın
İnşallah pozitif düşünmeye çalışıyorum artık olucağı varsa olucak elimden geleni yapıp bekliycem nasibimi. İnşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınızcanm inan hiç belli olmuyor o allah ol derse olur sen sürekli poztf ol ama morel de çok önemli
sagol canm bnm allah razı olsun allah sizede hyrlısından nasip etsn inşallahİnşallah pozitif düşünmeye çalışıyorum artık olucağı varsa olucak elimden geleni yapıp bekliycem nasibimi. İnşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız
Selam kizlar yeni uyeyim bende 9 uncu gunim transferim dun idrar test yaptim negativ sizce benim gibi olan varmiKızlar hepinize iyi akşamlar benim bir tane dondurulmuş 3aa kalitede embriyom var. Ocakta 1 sene doluyor. Transfer olup olmamakta kararsız kaldım. Ne diyorsunuz ? 3aa kalite nasıl yorumlarınıza fikirlerinize ihtiyacım var . Tecrübeli olanlar Bana yardımcı olurmusunuz ? 5. Güne gitmişti bu arada
Canım merhaba erken gebelik mi yaptın yoksa normal kset test miSelam kizlar yeni uyeyim bende 9 uncu gunim transferim dun idrar test yaptim negativ sizce benim gibi olan varmi
Idrar testi yaptim bu arada benim 3 gunlik emriyosuydu iki emriyo yerlestirildiCanım merhaba erken gebelik mi yaptın yoksa normal kset test mi
Erken gebelik test yaziyordu ustunde kan verme gunim Daha haftaya carsambaIdrar testi yaptim bu arada benim 3 gunlik emriyosuydu iki emriyo yerlestirildi
Canım 5.gün embriyo su idi benmki erken gebelikte 7.gün cıktı senin biraz daha beklemen gerekiyorErken gebelik test yaziyordu ustunde kan verme gunim Daha haftaya carsamba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?