- 24 Kasım 2009
- 21.176
- 140
maşallah canım yüksek çıkmış epey degerlerinBence sayma o zaman ikiz gibi..benim 142...368...1168...diye gitti
yarın yine tekrarlıyacam bakalım katlamıştır umarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah canım yüksek çıkmış epey degerlerinBence sayma o zaman ikiz gibi..benim 142...368...1168...diye gitti
Aynı yer önemli fakat artış mükemmel..ikiz bence aramıza hoş geldin..301 çıktı 10 gün tahlili . Yanlız farklı yerde yaptım bugünku tahlili bu yüzdenmi bu kadar arttı ?8.gün olan 82.2 çıkmışti
canım sabahtan beri bakıyorum ikiz gebelerin beta hcg değerlerine fakat değere göre belli olmuyor çoğul veya tek gebelik olduğu bilmiyorum ama bende hiç ikizleirm olacak gibi hissetmiyorum :)Aynı yer önemli fakat artış mükemmel..ikiz bence aramıza hoş geldin..
Katlanman da ilk değerin de ikiz gibi yüksek..hayırlısı olsun tek veya çift..canım sabahtan beri bakıyorum ikiz gebelerin beta hcg değerlerine fakat değere göre belli olmuyor çoğul veya tek gebelik olduğu bilmiyorum ama bende hiç ikizleirm olacak gibi hissetmiyorum :)
Bu arada ben de asla ikiz hissetmedim hep teki tutundu dedim :)canım sabahtan beri bakıyorum ikiz gebelerin beta hcg değerlerine fakat değere göre belli olmuyor çoğul veya tek gebelik olduğu bilmiyorum ama bende hiç ikizleirm olacak gibi hissetmiyorum :)
Katlanman da ilk değerin de ikiz gibi yüksek..hayırlısı olsun tek veya çift..
Bu arada ben de asla ikiz hissetmedim hep teki tutundu dedim :)
Amin canım hayırlısı..aslında ikiz hem istiyorum hem istemiyorum ama Rabbim verdiyse kalkıp isyana girmiş gibi üzülmem onunda kolaylığını verir sağlıklı olsunda tek çift dediğin gibi farketmez hayırlı olanı nasip etsin RABBİM
Tedavin hayirli olsun insallah sonu guzel olsunTebrik ederim.Benimde cmt günü dondurulmuş embriyo transferim olacak.Tek embriyomuz var.Önereceğiniz bişeyler var mı?Birde dua ederseniz çok sevinirim.
Tebrik ederim.Benimde cmt günü dondurulmuş embriyo transferim olacak.Tek embriyomuz var.Önereceğiniz bişeyler var mı?Birde dua ederseniz çok sevinirim.
Rabbim seninde yüzünü güldürsün canım..en önemlisi stresten uzak dur ben kabak çeirdeği ananas ve ceviz,fındık yedim her iki transferimde sonraTebrik ederim.Benimde cmt günü dondurulmuş embriyo transferim olacak.Tek embriyomuz var.Önereceğiniz bişeyler var mı?Birde dua ederseniz çok sevinirim.
Merhaba benimde dondurulmuslalardan cmt transferim var umarim iyi olur hakkimuzda hayirlisiTebrik ederim.Benimde cmt günü dondurulmuş embriyo transferim olacak.Tek embriyomuz var.Önereceğiniz bişeyler var mı?Birde dua ederseniz çok sevinirim.
Bu arada biz ardasik yapicak doktor cmt ve pazartesi 3.denememiz artik korkuyorum kizlar ya bu da tutmazsa diyee bana da donerseniz sevinirim morele ihtiyacim var..Merhaba benimde dondurulmuslalardan cmt transferim var umarim iyi olur hakkimuzda hayirlisi
Hayirli olsun insallah bu son tedavin olur sonu guzel olur bebegine kavusursunBu arada biz ardasik yapicak doktor cmt ve pazartesi 3.denememiz artik korkuyorum kizlar ya bu da tutmazsa diyee bana da donerseniz sevinirim morele ihtiyacim var..
GÖNLÜNÜ FERAH TUT CANIM DONDURLMUŞLARLA ŞANS DAHA YÜKSEK.. OLACAK DİYE DÜŞÜN POZİTİF OL LÜTFENBu arada biz ardasik yapicak doktor cmt ve pazartesi 3.denememiz artik korkuyorum kizlar ya bu da tutmazsa diyee bana da donerseniz sevinirim morele ihtiyacim var..
CANIM BUGÜNKÜ DEĞERİM 737 ÇIKTIBu arada ben de asla ikiz hissetmedim hep teki tutundu dedim :)
Bence de artış 3 kat degil çünkü..tek gibi evet..hayırlısı olsun bakalım..CANIM BUGÜNKÜ DEĞERİM 737 ÇIKTI
YANİ ŞÖYLE
8. GÜN .82.2
10.GÜN.301
12.GÜN.737
BENCE BUGÜN Kİ DEĞER TEK OLDUĞUNU GÖSTERDİ İKİZ İHTİMAL DÜŞTÜ BANA GÖRE EĞER Kİ 1000 LERDE OLSAYDI OLABİLİRDİ ...SEN NE DİYORSUN :)