dondurulmuş embriyo transferi olanlar bakarmısınız ?

301 çıktı 10 gün tahlili . Yanlız farklı yerde yaptım bugünku tahlili bu yüzdenmi bu kadar arttı ?8.gün olan 82.2 çıkmışti

Tebrik ederim.Benimde cmt günü dondurulmuş embriyo transferim olacak.Tek embriyomuz var.Önereceğiniz bişeyler var mı?Birde dua ederseniz çok sevinirim.
Tebrik ederim.Benimde cmt günü dondurulmuş embriyo transferim olacak.Tek embriyomuz var.Önereceğiniz bişeyler var mı?Birde dua ederseniz çok sevinirim.
Rabbim seninde yüzünü güldürsün canım..en önemlisi stresten uzak dur ben kabak çeirdeği ananas ve ceviz,fındık yedim her iki transferimde sonra

Merhaba benimde dondurulmuslalardan cmt transferim var umarim iyi olur hakkimuzda hayirlisi
Bu arada biz ardasik yapicak doktor cmt ve pazartesi 3.denememiz artik korkuyorum kizlar ya bu da tutmazsa diyee bana da donerseniz sevinirim morele ihtiyacim var..

Bu arada biz ardasik yapicak doktor cmt ve pazartesi 3.denememiz artik korkuyorum kizlar ya bu da tutmazsa diyee bana da donerseniz sevinirim morele ihtiyacim var..
Hayirli olsun insallah bu son tedavin olur sonu guzel olur bebegine kavusursun

GÖNLÜNÜ FERAH TUT CANIM DONDURLMUŞLARLA ŞANS DAHA YÜKSEK.. OLACAK DİYE DÜŞÜN POZİTİF OL LÜTFEN

Bu arada ben de asla ikiz hissetmedim hep teki tutundu dedim :)
CANIM BUGÜNKÜ DEĞERİM 737 ÇIKTI
YANİ ŞÖYLE
8. GÜN .82.2
10.GÜN.301
12.GÜN.737
BENCE BUGÜN Kİ DEĞER TEK OLDUĞUNU GÖSTERDİ İKİZ İHTİMAL DÜŞTÜ BANA GÖRE EĞER Kİ 1000 LERDE OLSAYDI OLABİLİRDİ ...SEN NE DİYORSUN :)

CANIM BUGÜNKÜ DEĞERİM 737 ÇIKTI
YANİ ŞÖYLE
8. GÜN .82.2
10.GÜN.301
12.GÜN.737
BENCE BUGÜN Kİ DEĞER TEK OLDUĞUNU GÖSTERDİ İKİZ İHTİMAL DÜŞTÜ BANA GÖRE EĞER Kİ 1000 LERDE OLSAYDI OLABİLİRDİ ...SEN NE DİYORSUN :)
Bence de artış 3 kat degil çünkü..tek gibi evet..hayırlısı olsun bakalım..

X