- 24 Kasım 2009
- 21.176
- 140
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açık pembe niye geliyo bilmiyorum mutlaka doktora ulaş benim sarı geliyodu belki tutunma kanaması olmuştur..bende ilaç yanetkisi dışında hiçbir belirti ağrı sancı sızı hiçbi şey olmadı..bugün transferimin 6. günün 2 adet balstosist transfer edildi ..dünden beri jelim açık pembe geliyor ..doktoruma ulaşamadım hemşiresi jeli kullandıktan sonra yatma gezin dedi
bide belirtilerinizi merak ediuyorum ne gibi belirtiler yaşadınız
doktoruma ulaşamadım hemşiresi ile görüştüm jeli kullandıktan sonra yatma dolaş 10 dakika kadar dedi içerde birikince öyle çıkabiliyormuşAçık pembe niye geliyo bilmiyorum mutlaka doktora ulaş benim sarı geliyodu belki tutunma kanaması olmuştur..bende ilaç yanetkisi dışında hiçbir belirti ağrı sancı sızı hiçbi şey olmadı..
Evet yürünüyor jel sonrası..hiçbir şey hissetmemem normal sonucu bilemezsin..ben de bi şey hissetmedim ama 6.hissim burda demişti..doktoruma ulaşamadım hemşiresi ile görüştüm jeli kullandıktan sonra yatma dolaş 10 dakika kadar dedi içerde birikince öyle çıkabiliyormuş
ya bende bir şey hisetmiyorum tutmadı diye düşünüyorum artık
inşallah öyledir benimdeEvet yürünüyor jel sonrası..hiçbir şey hissetmemem normal sonucu bilemezsin..ben de bi şey hissetmedim ama 6.hissim burda demişti..
Eylül çok zor canım benimki ağustosta gelse şükrederim ikizler erken doğum riskini artırıyor zaten benim rahim problemli...kızına kardeş geliyodur inş..kızın da mı tüp bebektiinşallah öyledir benimde
bu arada hamile olursam aynı ay doğumumuz olacak desene ..kızımda eylül doğumlu
seninkiler ikizmiiii maşallah sağlıcakla kucakla.inşallah sıkıntısızca zamanında kucaklarsın canım 35 haftaya kadar gelirsen korkma hoş daha erken doğurup sağlıklı olanlarda var şimdi bunları düşünme ..evet canım kızım 9 seneden sonra tüpbebek tedavisi ile olduEylül çok zor canım benimki ağustosta gelse şükrederim ikizler erken doğum riskini artırıyor zaten benim rahim problemli...kızına kardeş geliyodur inş..kızın da mı tüp bebekti
İnş.canım tek istegim saglıklı doğsunlar ..ne güzel anneliği tatmışsın inş.kızın da ablalığı tadar..test gunum ne zaman ?güzel haberlerini bekliyorum :)seninkiler ikizmiiii maşallah sağlıcakla kucakla.inşallah sıkıntısızca zamanında kucaklarsın canım 35 haftaya kadar gelirsen korkma hoş daha erken doğurup sağlıklı olanlarda var şimdi bunları düşünme ..evet canım kızım 9 seneden sonra tüpbebek tedavisi ile oldu
test günüm salı 2 gün sonra yani :) aynı gün transefimiz olan bir arkadaşım dün idrar testi yapmış hemde 4 tane hepsinide çift çizgi çıkmış yarın yapsammı diye düşünüyorum ama korkmuyor değilimİnş.canım tek istegim saglıklı doğsunlar ..ne güzel anneliği tatmışsın inş.kızın da ablalığı tadar..test gunum ne zaman ?güzel haberlerini bekliyorum :)
Ben 9.gun yaptım kanda kesin çıkar..yarın 9.günse bekleme stres olma yap..inş.senin de ikizdir..test günüm salı 2 gün sonra yani :) aynı gün transefimiz olan bir arkadaşım dün idrar testi yapmış hemde 4 tane hepsinide çift çizgi çıkmış yarın yapsammı diye düşünüyorum ama korkmuyor değilim
inşallah canım güzel haberlerimi paylaşırım
yarın 8. gün :)ama 9. gün yapacaktım bakalım yarınn sabah dayanamaz yaparım belkiBen 9.gun yaptım kanda kesin çıkar..yarın 9.günse bekleme stres olma yap..inş.senin de ikizdir..
9 u bekle net olmaz sonuç belki..yarın 8. gün :)ama 9. gün yapacaktım bakalım yarınn sabah dayanamaz yaparım belki
bende 15 ocakta transfer oldum..yatıyomusunuz yoksa normal hayatınız devam edıyormu cevap verırsenız?inşallah öyledir benimde
bu arada hamile olursam aynı ay doğumumuz olacak desene ..kızımda eylül doğumlu
yaptım bile :) idrarda silik çıktı kanda ise 82.2 çıktı bugün 8. gününm9 u bekle net olmaz sonuç belki..
hayatım inan nerdeyse hiç yatmadım ufak ufak işimi gördüm kızımdan dolayı yatmak mümkün değilzaten yatmakla tutmaz dedi doktorum normal hayatına dön demişti banabende 15 ocakta transfer oldum..yatıyomusunuz yoksa normal hayatınız devam edıyormu cevap verırsenız?
Hadi gözün aydın maşallahhh..benim 9.gün 142 ..ikiz mi acaba seninki yayaptım bile :) idrarda silik çıktı kanda ise 82.2 çıktı bugün 8. gününm
senin kaç çıkmıştı canım bide kaçıncı günü yapmıştın öğrenebilirmiyim
Ben de evdeydim ama yatmadım uzandım bazen...hiç alakası yok dışarı da çıkıp gezdim..bende 15 ocakta transfer oldum..yatıyomusunuz yoksa normal hayatınız devam edıyormu cevap verırsenız?
bilmiyorum ki canım zaten tam olarak 8. gün mü ondan da emin değilim yani şöyle transferim geçen hafta pazartesi akşam saatlerine denk geldi o günü sayarsak 8 gün oluyor saymazsak 7 gün eşim saymıyor mesela :)Hadi gözün aydın maşallahhh..benim 9.gün 142 ..ikiz mi acaba seninki ya
Bence sayma o zaman ikiz gibi..benim 142...368...1168...diye gittibilmiyorum ki canım zaten tam olarak 8. gün mü ondan da emin değilim yani şöyle transferim geçen hafta pazartesi akşam saatlerine denk geldi o günü sayarsak 8 gün oluyor saymazsak 7 gün eşim saymıyor mesela :)
peki iki gün sonra kaç çıkmıştı canım