hadi hayırlısı canım.bol bol su iç kabız falan olma sakın. sorma valla galiba kastım kendimi stres yaptım.çok düzenli olurdum oysaki.sabah gelmesi lazımdı.kasık ağrım bile yokAğzın bal yesin emiii canım benimtatlım özellikle yaptığım hiç birşey yok inan,transfer günü biraz uzandim kalktim ve harici hiç birşey yapmıyorum ama yatmadimda hiç
Hasta hissetmemek daha iyi gelecektir diye bir şeye dikkat etmiyorum...Sen nasılsın canım regli gelsin diye kasarsan o regl geliyor haberin olsun,kendimden biliyorum Relax
galiba 2 gün sonra bende tarlusala başlarım canım :)Olmadim tarlusal kullandım yeni bîtti.zaten düzenli olmuyorum.beklıyorum ya o yüzfen gelmez canım
canim bende estrofemle basladim ama insallah yolunda gider hersey hepimiz icinHerkesin tedavisi farklı oluyor canım ama benimki şöyle oldu...
Reglimin 2 günü estrofeme başladım günde 3 tane
1 hafta sonra kontrole gittim ve rahim 11 mm ken ilaç takviyesi aldım transfere hazırlık olarak...
Progestan, estrofem,coraspirin,folik asit,prednol ilaçlarını kullanıp tekrar kontrole gittim ve reglimin 17.günü transferim gerceklesti
Başla valla ben iyice sabirsizlqnıyıum.galiba 2 gün sonra bende tarlusala başlarım canım :)
Hadi bakalım hayırlısı olur insallah:)canim bende estrofemle basladim ama insallah yolunda gider hersey hepimiz icin
Benim saat gibidir reglim,tedaviye başlayacağım zaman 4 gün geçti :)hadi hayırlısı canım.bol bol su iç kabız falan olma sakın. sorma valla galiba kastım kendimi stres yaptım.çok düzenli olurdum oysaki.sabah gelmesi lazımdı.kasık ağrım bile yok
Hadi hayırlısıBu ikinci denememde subatta ohss oldum transfer olmadım tutar herhalde
Benimde saat gibi olan reglim tedaviye başlayacağımız zaman erken oldu ve tüm planlarımızı bozduBenim saat gibidir reglim,tedaviye başlayacağım zaman 4 gün geçti :)
Evet canim,regl oluyorsun ve 2 veya 3.gün regl olduğun saate göre ilaca başlıyorsun. .Doğum kontrol hapiyla değil onun rahim kalinlastirici ilaclari var,kişiye göre değişiyor elbette ama ben;estrofeme başladım başta...
1 hafta sonra kontrole gittiğimde
Progestan,prednol,estrofem (devam)
Coraspirin,folik asit
Bunlarla devam ettim transfere kadar birde antibiyotik vermişti...[/QUOTE
Yine başlıyoruz desene ilaçlara iğne olmasında
Aynen öyleBenimde saat gibi olan reglim tedaviye başlayacağımız zaman erken oldu ve tüm planlarımızı bozduinsanın en büyük düşmanı kendi psikolojisi galiba
)
Canım yazmadin,nasıl geçti transferin? Merak ediyorumSerenci benim 15 i olarak belirlendi sonra.. yani bugun artik.. valla komik olacak biliyorum ama sanki heyecandan uyuyamiyorum.. bu sefer inancim tam! olacak eminim :))))) sabah 11 gibi arayacaklarmis en gec.. muhtemelen aksamustu olur transferiniz dediler.. hayirlisiyla meleklerimi alayim yazacagim hemen..
Hayırlısı inşallah ilacım biteli 3 gün oldu deli olucamHadi hayırlısı
Canım yazmadin,nasıl geçti transferin? Merak ediyorum
Oh çok şükür iyi geçmiş ve almissin bebişini sonunda...Kızlar selam :) dün akşam 5 te bizim emaneti aldım sonunda :) daha önceden söylemiştim. 2 embriyo transfer edilecek diye ancak çözülme aşamasında orta kalite olan geri dönmek istememiş maalesef o yüzden bir tanecik meleğimi alarak beklemeye başladım bende :) transfer sonrası geçen seferkinin aksine (ki yarım saat sonra hemen kalkmış hemen eve gidip normal hayatıma devam etmiştim) bu sefer yaklaşık 4.5 saat hiç kalkmadan yattım.. Allahtan annem yanımdaydı da tuvalete bile kalkmadan sürgüyle hallettim. Zaten eve döndüğümüzde epey geçti.. Sadece burada tavsiye edildiği için ve denemekten ne çıkar deyip 2 dilim ananas ve nar suyumu içip yattım. ve tabii ilaçlarımı da.. sabah uyadım.. crinone jel den sonra hafif dolandım evde.. ama onun dışında tam anlamıyla istirahat modundayım.. gönlüm çok pozitif pozitif bağırıyor bana.. dilerim bu sefer hepimizin gönlüne göre olsun..
eee Serenci sen nasılsın? Nasıl geçiyor?
Oylar bir süre onlar seni :) bende senin güzel haberlerini bekliyorum canimHaklısın canım.. Dediğin gibi bende ara ara minik turlar yapıyorum evde.. Ben bu sefer öyle bir hazırlamışım ki kendimi henüz bir sıkılma belirtim yok.. kitabım, bilgisayarım hepsi yanıbaşımda.. bakalım kaç gün götürecekler :)) hadi bakalım sayılı gün çabuk geçermiş diyelim.. haberlerini bekliyorum canım..
Merhaba canım,kaçıncı denemen ?ikinciyse 2 tane falan koyarlar senin isteğine goreBenimde Salı günü transferim var 4 tane dondurulmuşum var kaç tane konacak bilmiyorum sabırsızlıkla bekliyorum
Merhaba canım,bende dondurulmuşlarla ilgili hiç cevap qlamadigim için bu topigi açtım. ..Transfer öncesi estrofemle basladim bende,kan almadığı sürece akıntı da sorun yok diye biliyorum,estrofem sadece Rahmi hazırladığı için o tarz şeyler olası..kizlar bikac sorum olacak lutfen bilen varsa kacinci gun oldunuz transferi ve transfer oncesi hangi testler yapildi estrofem kullanirken akintiniz oldumu sumuk gibi akinti delirecem