Dondurulmuş embriyo transferi için gün sayan lar,hadi bir araya toplanalim

hadi hayırlısı canım.bol bol su iç kabız falan olma sakın. sorma valla galiba kastım kendimi stres yaptım.çok düzenli olurdum oysaki.sabah gelmesi lazımdı.kasık ağrım bile yok

canim bende estrofemle basladim ama insallah yolunda gider hersey hepimiz icin

hadi hayırlısı canım.bol bol su iç kabız falan olma sakın. sorma valla galiba kastım kendimi stres yaptım.çok düzenli olurdum oysaki.sabah gelmesi lazımdı.kasık ağrım bile yok
Benim saat gibidir reglim,tedaviye başlayacağım zaman 4 gün geçti :)

Canım yazmadin,nasıl geçti transferin? Merak ediyorum

Canım yazmadin,nasıl geçti transferin? Merak ediyorum

Kızlar selam :) dün akşam 5 te bizim emaneti aldım sonunda :) daha önceden söylemiştim. 2 embriyo transfer edilecek diye ancak çözülme aşamasında orta kalite olan geri dönmek istememiş maalesef o yüzden bir tanecik meleğimi alarak beklemeye başladım bende :) transfer sonrası geçen seferkinin aksine (ki yarım saat sonra hemen kalkmış hemen eve gidip normal hayatıma devam etmiştim) bu sefer yaklaşık 4.5 saat hiç kalkmadan yattım.. Allahtan annem yanımdaydı da tuvalete bile kalkmadan sürgüyle hallettim. Zaten eve döndüğümüzde epey geçti.. Sadece burada tavsiye edildiği için ve denemekten ne çıkar deyip 2 dilim ananas ve nar suyumu içip yattım. ve tabii ilaçlarımı da.. sabah uyadım.. crinone jel den sonra hafif dolandım evde.. ama onun dışında tam anlamıyla istirahat modundayım.. gönlüm çok pozitif pozitif bağırıyor bana.. dilerim bu sefer hepimizin gönlüne göre olsun..
eee Serenci sen nasılsın? Nasıl geçiyor?

Oh çok şükür iyi geçmiş ve almissin bebişini sonunda...
İlk üç gün dikkat et egilme kalkarken karnından güç alma ama çok hareketsizde kalman çok iyi birsey değil sonraki günlerde..
Valla canım ben 2 saat hast yattım sonra eve geldim ve ara ara uzandım, nasıl enerji varsa içimde beni yatirmiyor :) sana 3 gün dikkat et diyorum ama ben ertesi gün normal hayatıma döndüm evde hep dolaştım :) suan 4.günüm sabırla bekliyorum

Haklısın canım.. Dediğin gibi bende ara ara minik turlar yapıyorum evde.. Ben bu sefer öyle bir hazırlamışım ki kendimi henüz bir sıkılma belirtim yok.. kitabım, bilgisayarım hepsi yanıbaşımda.. bakalım kaç gün götürecekler :)) hadi bakalım sayılı gün çabuk geçermiş diyelim.. haberlerini bekliyorum canım..

Oylar bir süre onlar seni :) bende senin güzel haberlerini bekliyorum canim

Benimde Salı günü transferim var 4 tane dondurulmuşum var kaç tane konacak bilmiyorum sabırsızlıkla bekliyorum

kizlar bikac sorum olacak lutfen bilen varsa kacinci gun oldunuz transferi ve transfer oncesi hangi testler yapildi estrofem kullanirken akintiniz oldumu sumuk gibi akinti delirecem

kizlar bikac sorum olacak lutfen bilen varsa kacinci gun oldunuz transferi ve transfer oncesi hangi testler yapildi estrofem kullanirken akintiniz oldumu sumuk gibi akinti delirecem
Merhaba canım,bende dondurulmuşlarla ilgili hiç cevap qlamadigim için bu topigi açtım. ..Transfer öncesi estrofemle basladim bende,kan almadığı sürece akıntı da sorun yok diye biliyorum,estrofem sadece Rahmi hazırladığı için o tarz şeyler olası..
Transferede reglimin 17.günü gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…