Dondurulmuş embriyo transferi için gün sayan lar,hadi bir araya toplanalim

Günaydın
Bugün transferim olcak Allahın izniyle tek dondurulmuşum vardı onu alıp gelicem.İnşAllah güzelce çözünür içime alıp gelirim.dualarınıza benide katın Allahım hepimizin yardımcısı olsun

Canimm :) Hadi bakalım büyük gün gelmiş al bebisini evine getir İnşallah kavusursun artık ona

Dondurulmuş embriyo bir aylık mı ucrendiliyor bir yıllık mı benmde var embriyom ama sanki kağtta aylık diye. Okudm gbi oldu bin tl verdik yeni hamileym 1 yıllık durdurabiliyormuyuz

Dondurulmuş embriyo bir aylık mı ucrendiliyor bir yıllık mı benmde var embriyom ama sanki kağtta aylık diye. Okudm gbi oldu bin tl verdik yeni hamileym 1 yıllık durdurabiliyormuyuz
Canım 5 senelik donduruluyor ilk odemeyle, aslında 20 yıla kadarda saklanabiliyor normaldede

Bin tl verdik ama ne kadar sure oldğnu bilmiyorum kağtta 1 aylık yazıyo gbıydı sanki Ankara gen art ta bir aylık bin tl saçma geldi de onu nasıl oğrencm doktoruma mı sormam gerekiyor o yerimi aramam lazm

Bin tl verdik ama ne kadar sure oldğnu bilmiyorum kağtta 1 aylık yazıyo gbıydı sanki Ankara gen art ta bir aylık bin tl saçma geldi de onu nasıl oğrencm doktoruma mı sormam gerekiyor o yerimi aramam lazm
1 aylık mümkün değil,ben 4 ay önce 600 dolar verdim dondurma işlemine ve 5 senelik dendi,eğer uzatmak isterseniz 5 sene sonra tekrar ödeme yapmanız gerek dediler...ve iki tanesini kullandım zaten diğerleri yine hast de...Sen dr unu değil merkezi arayacaksin onlar bağlıyor zaten o bölümü ve istediğin herseyi sorabilirsin

Evet aradm smdı sordm 1 yıllık dedi bin tl vermiştk bende günlerdir hatrlamaya çalışıyordm o imzaladğm kağdı bir aylık diye okumuştm neyseki yıllıkmiş 5 olmasada 1yıllık surem var olmazsa tekrar para verip uzatabilirm ozaman

Çok teşekkür ederim yardmcı oldğn için

Hallettiysen tamam:) dondurulmuslarla mi hamile kaldın canım?

Hayır ilk tup bebek tedavim 2 nisan da transferm olmuştu hamileym kalan en iyi 3 embriyoyu da dondurduk

Hayır ilk tup bebek tedavim 2 nisan da transferm olmuştu hamileym kalan en iyi 3 embriyoyu da dondurduk
Çok sevindim canım Allah kucağına almayi nasip etsin :) zaten şimdi doğumunu yapmanız arkası kendiliginden gelir:)doğum vücudu tamir ediyor yeniliyor

Vee buz bebeğimi aldımgeldim çok şükür güzelce çözünmüş yarım saat yatıp eve geldim.Rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin.söylemesi ayıp acaip çook gazım var duramıyorum gaz bombası gibi birşey oldum

Aramıza hosgeldin :))) aldın mı bebişiniiiii Aramıza hosgeldinden kastım oydu zaten,alışmalısın bu duruma ben ilk günden beri Öyleyim bomba gibiyim

Aramıza hosgeldin :))) aldın mı bebişiniiiii Aramıza hosgeldinden kastım oydu zaten,alışmalısın bu duruma ben ilk günden beri Öyleyim bomba gibiyim
Bu nolcak böle eşimden kaçar oldum sanada az kaldı serenci prşembe güzel haberi alcaz senden İnşAllah

benimde son 4 doğum kontrol hapım kaldı. Heyecan dorukta !!!! şimdi kızlar bişey sorucam son iki gündür idrarımda yanma başladı , idrar yolu iltihaplanmasıysa transfger sürecini etkiler mi acaba ?? dr u aramaya korkuyorum hemen erteler diye

Merhaba canım,aslında hiç geciktirmeden ara çünkü o tarz yanmalar,embriyonun mikrop kapmasini sağlıyor,şimdiden ara ki antibiyotik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…