Dondurulmuş embriyo transferi için gün sayan lar,hadi bir araya toplanalim

Ahah tamam.. Ben istanbul Şişli Memorial.. Inşallah iyi haberlerimizi alacağız Yürekten inanıyorum buna!!
Bende cuma gunu transfer olcaklardan biriyim insallah ilaclara takilma cnm hepimize veriliyo ayni ilaclar doktorun kim senin memorialde

Hande hanım.. Valla ilk seferin yanında dondurulmuş tedavisi hiçbirşeymiş.. Çok şükür çok rahatım bu sefer :) senin doktorun kim?

Hande hanım.. Valla ilk seferin yanında dondurulmuş tedavisi hiçbirşeymiş.. Çok şükür çok rahatım bu sefer :) senin doktorun kim?
Aylin hanim igne yok knt yok evet rahat mis ohss oldugum icin dondurduk simdi transfer olcak hayirlisi insallah

Canım seninde bugün dü dmi transferin?

Kızlar ne yaptiniz son durumlar nedir?ben bugün yaptırdım transferimi sonunda...

merhaba arkadaşlar bişey sorucam sizlere dondurulmuş embriyo çözülürken kayıp yaşanıyormu

Merhaba canım,%5 o risk ,kaçıncı gün embriyosu peki?
benim 4. denemem olacak şu an tedavideyim insülin direnci çıktı eşimle bende ve bissürü vitamin eksikliği şuan ilaç tedavisindeyim 2 ay sonra iğneye başlıycam doktor bir ay sonra transfer edicem dedide ben de bir yerde çözülürken embriyo ölebiliyormuş diye okudum korktum benim embriyom 2. kalitede çıkıyo pek kaliteli değil ve 5 . gne 1 yada 2 tane ulaşıyo onun için bide çözülünce ölmesin Allah korusun

Canım seninde bugün dü dmi transferin?
Serenci benim 15 i olarak belirlendi sonra.. yani bugun artik.. valla komik olacak biliyorum ama sanki heyecandan uyuyamiyorum.. bu sefer inancim tam! olacak eminim :))))) sabah 11 gibi arayacaklarmis en gec.. muhtemelen aksamustu olur transferiniz dediler.. hayirlisiyla meleklerimi alayim yazacagim hemen..

Bende ayniydim 2 gün önce anlayabiliyorum seni :) ay hadi bakalım al meleklerini...Kasma kendini Güle oynaya gir içeri vücudunuda kasma,eğer ekip içinde suratsiz biri varsa hiç çekinme uyar tatlı dille,tamamen memnun olacağın ortamı sana saglayamazlarsa sen sagla:)

Allah korusun canım...Ama öyle yada böyle 5. Güne gelmesi güzel,başarı oranı çok yüksek
Risk herseyde var sonuçta gelişme asamasindada sonlaniyor embriyolar...Ama dondurulmuslarda %5 diye biliyorum çünkü bende araştırdım o konuyu,inşallah birsey olmaz

Bende adet olmayı beklıyorum.dondurulmus bebişlerimi alıcqm inşallah ilk denememden bir kızım var ıkınci denemem bu

Bende adet olmayı beklıyorum.dondurulmus bebişlerimi alıcqm inşallah ilk denememden bir kızım var ıkınci denemem bu
Sizi başka bi konudan hatırlıyorum ; deneyimli ve rahat olduğunuz için tutacağını düşünmüştüm hep , üzüldüm. inşallah kızınıza kardeş bu sefer gelir.

Benimde mayısta transferim olacak inşallah . Rahim kalınlığı uygun seviyeye geldiğinde transfer gerçekleşiyo dimi yanlış bilmiyosam ama bugüne kadar bana bu konuda hiç bir şey söylemedi dr , ilaçta kullanmıyorum sadece doğum kontrol hapı. normal mi bu durum ???

:) canım daha regl olmadın mı sen.bayadır bekliyorsun.benimde bugün ama hiçbir belirtim yok.bi olsaydı hemen başlayacaktık tedaviye

evet canım rahim kalınlığı uygun duruma gelince oluyormuş.buradaki arkadaşlar reglinin 17-18.günlerde transfer oldular genellikle.bide reglinin 2.günü estrafem başlatıyorlar

serenci merhaba nasıl gidiyor hamilelik inşallah bu sefer tutunacaklar bebişlerin sana :) nelere dikkat ediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…