Canım benim dua ediyorum sana,inşallah çok güzel geçecek transferin :) beraber gün sayariz artik:))Serenci benim 15 i olarak belirlendi sonra.. yani bugun artik.. valla komik olacak biliyorum ama sanki heyecandan uyuyamiyorum.. bu sefer inancim tam! olacak eminim :))))) sabah 11 gibi arayacaklarmis en gec.. muhtemelen aksamustu olur transferiniz dediler.. hayirlisiyla meleklerimi alayim yazacagim hemen..
Hayırlı olsun canım tedavin,Dondurulmuşlarla şans daha yüksek diyorlar insallah nasipleniriz :)Bende adet olmayı beklıyorum.dondurulmus bebişlerimi alıcqm inşallah ilk denememden bir kızım var ıkınci denemem bu
Evet canim,regl oluyorsun ve 2 veya 3.gün regl olduğun saate göre ilaca başlıyorsun. .Doğum kontrol hapiyla değil onun rahim kalinlastirici ilaclari var,kişiye göre değişiyor elbette ama ben;estrofeme başladım başta...Benimde mayısta transferim olacak inşallah . Rahim kalınlığı uygun seviyeye geldiğinde transfer gerçekleşiyo dimi yanlış bilmiyosam ama bugüne kadar bana bu konuda hiç bir şey söylemedi dr , ilaçta kullanmıyorum sadece doğum kontrol hapı. normal mi bu durum ???
Rahim kalinligin çok güzel olmuş canım,kaç tane transfer ettireceksin kacinci gün embriyosu?Günaydın herkese
Geçen ay tüp bebek tedavime başladım 2 tane transferim yapıldı ama olmadı. Bu ay dondurulmuş tedavisine başladım hemen.ama benim drum doğal siklusu takip edicez dedi. Prednol ve decavit kullanıyorum.dün kntrolüm vardı rahim kalınlığı 11 olmuş çatlatma iğnesi vuruldum dün pazar yada pztsi transferim olcak Allahın izniyle .Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Ağzın bal yesin emiii canım benimserenci merhaba nasıl gidiyor hamilelikinşallah bu sefer tutunacaklar bebişlerin sana :) nelere dikkat ediyorsun
Rahim kalinligin çok güzel olmuş canım,kaç tane transfer ettireceksin kacinci gün embriyosu?
1 tane dondurulmuşum var 3.gün donduruldu g2 7 hücreliymiş.ben hariç herkes nerdeyse estroferm kullanmış kafama takıldı benim tedavim çok değişik diyeRahim kalinligin çok güzel olmuş canım,kaç tane transfer ettireceksin kacinci gün embriyosu?
Ya canım çok garip ama zaten bu tedavinin can alıcı ilaçları estrofem ve progestan yada cronine,ben çok şaşırdım zaten suni bir gebelik yaşatmaya çalışıyoruz vücuda ve bu hormonlara mantiken bile ihtiyaç var...en azından vitamin falan vermesi lazım en basit i..1 tane dondurulmuşum var 3.gün donduruldu g2 7 hücreliymiş.ben hariç herkes nerdeyse estroferm kullanmış kafama takıldı benim tedavim çok değişik diye
Vitamin verdi decavit birde prednol. Doğal siklus yapıcaz dedi.özele giditorum prf kendi muayenehanesine.sen naptın hangi aşamadasınYa canım çok garip ama zaten bu tedavinin can alıcı ilaçları estrofem ve progestan yada cronine,ben çok şaşırdım zaten suni bir gebelik yaşatmaya çalışıyoruz vücuda ve bu hormonlara mantiken bile ihtiyaç var...en azından vitamin falan vermesi lazım en basit i..
Sen özele mi gidiyorsun devlete mi?
Canım çok pardon ben sadece doğum kontrol hapı kullanan arkadaşla karıştırdım Afedersin...gayet normal kullandığın ilaçlar ve rahim kalınlığında gayet güzel ve sana zaten progestanla hormon takviyesi yapmış,ama yinede estrofem en önemli ilaçlardan biri ama drun vermediyse vardır bir bildigiYa canım çok garip ama zaten bu tedavinin can alıcı ilaçları estrofem ve progestan yada cronine,ben çok şaşırdım zaten suni bir gebelik yaşatmaya çalışıyoruz vücuda ve bu hormonlara mantiken bile ihtiyaç var...en azından vitamin falan vermesi lazım en basit i..
Sen özele mi gidiyorsun devlete mi?
Benim transferim yapıldı çok şükür,2 tane 5. Gün embriyosu koyuldu bu sefer..13 ünde oldum 23 ü test günümVitamin verdi decavit birde prednol. Doğal siklus yapıcaz dedi.özele giditorum prf kendi muayenehanesine.sen naptın hangi aşamadasın
Benim transferim yapıldı çok şükür,2 tane 5. Gün embriyosu koyuldu bu sefer..13 ünde oldum 23 ü test günüm
Hayırlı uğurlu olsun inşAllah çocuk bayramında mutlu haberi alcaz Allahın izniyleBenim transferim yapıldı çok şükür,2 tane 5. Gün embriyosu koyuldu bu sefer..13 ünde oldum 23 ü test günüm
Herkesin tedavisi farklı oluyor canım ama benimki şöyle oldu...arkadaslar dondurulmusta regl nin 2.gununden itibaren ilac kontrol tahlil ve transfer yasadiklarini anlatirmisiniz lutfen paylasin yasadiklarinizi
İnşallah canım dmi 23 nisanHayırlı uğurlu olsun inşAllah çocuk bayramında mutlu haberi alcaz Allahın izniyle)
13. De olduysan dün ve bugün tutunucaklar dr öyle söylemişti bana 2. Ve 3. Gün diye dikkat Rabbim nasip etsiin inşAllah canımmİnşallah canım dmi 23 nisaninşallah tuunmuslardir
İnşallah canım ya,valla çok komik ama belirti arıyor insan :) ama tabikide hic birsey yok:)13. De olduysan dün ve bugün tutunucaklar dr öyle söylemişti bana 2. Ve 3. Gün diye dikkat Rabbim nasip etsiin inşAllah canımm
Bu ikinci denememde subatta ohss oldum transfer olmadım tutar herhaldeSizi başka bi konudan hatırlıyorum ; deneyimli ve rahat olduğunuz için tutacağını düşünmüştüm hep , üzüldüm. inşallah kızınıza kardeş bu sefer gelir.
Olmadim tarlusal kullandım yeni bîtti.zaten düzenli olmuyorum.beklıyorum ya o yüzfen gelmez canım:) canım daha regl olmadın mı sen.bayadır bekliyorsun.benimde bugün ama hiçbir belirtim yok.bi olsaydı hemen başlayacaktık tedaviye
Öyle diyorlar ama ilk dondurulmus tedavimHayırlı olsun canım tedavin,Dondurulmuşlarla şans daha yüksek diyorlar insallah nasipleniriz :)