Dondurulmuş embriyo transferi için gün sayan lar,hadi bir araya toplanalim

:) aynen yaa bizim gelin yatmaya gelmiş derler. o iğnelerden sonra tutması gerçekten güç.bir sürü yıprandık.git gel git gel.keşke hemen transfer yapmasalardı diyorum bende.stres bi taraftan,karın şişliği bir taraftan.

Dondurulmustaki şans zaten buradan kaynakliymis dinlediği için vücut :)Bu arada bir dr umun söylediği şey şu; sitres yaptığında rahim kasiliyor ve dışarı atıyor dedi,aslında ne kadar açıklayıcı dusundugunde...

evet gerçekten çok mantıklı.zaten stres herşeyin düşmanı.işte o dönemde çok emek veriyoruz maddi manevi yoruluyoruzya ya tutmazsa diye düşünmekten bi rahat olamıyoruz.

evet gerçekten çok mantıklı.zaten stres herşeyin düşmanı.işte o dönemde çok emek veriyoruz maddi manevi yoruluyoruzya ya tutmazsa diye düşünmekten bi rahat olamıyoruz.
Aynen öyle ama sen şimdi ankara islerini de hallet netlestir ki kafana hiç onuda takma o süreçte ne bileyim rezv falan yaptır,aslında başka şehirlerde transfer yaptirip ertesi gün donenlerde var ama ne bileyim ben artık o kadar hassas im ki senin yerinde olsam kalırım biraz öyle gelirim

Arkadaşlar bugün kontrol günümüzdü. Rahim kalınlığı uygunmuş ve haftaya çarşamba transferimiz gerçekleşecek inşallah

Serenci senin durumun nedir? Transfer oldu mu?
Yok canım ya pazartesiye ertelendi aslında rahim kalinligimda iyiydi 11.5 çıktı cuma yapılabilirdi sanki ama ne bileyim drun soyledigi önemli tabiki....ama keyfim kaçtı cumaya zor bekliyordum pazartesi çok uzak

Sanırım 11 li birşeydi.. Tam dinlemedim desem yeridir. Ama doktor hanım gayet uygun dedi.. Normalde bana da pazartesi yapılır Demişti ama şimdi Çarşamba dedi. Bu ilacın dışında ayın 10 undan itibaren prednol ve rulid verdi 4 gün kullanmak üzere.. Ve progestron jel.. Onun dışında folik asit zaten kullanıyorum. Birde bende mtfh homozigot.. Yani kanda pıhtılaşmam var onun için b vitamini alıyorum. Transfer sonrası clexan devam edicem doğuma kadar kısmetse..
Sakın keyfini kaçırma canım.. Vardır bildikleri.. Geç olsun güç Olmasın değil mi..

Haklısın canım...Seninde benden 2 gün sonra kısmetse :) aynı hafta koyulacaklar:) Senin kacinci denemen?

Ikinci olacak.. Yani doldurulmuşlarla ilk.. Senin kaçıncı? Ben ilk sefer pek kendime dikkat etmemiştim. Bu sefer tuvalet ve yeme içme dışında tam istirahat etmeyi düşünüyorum. Sen nasıl geçirmiştin öncekini?

Benimde ikinci,dondurulmuş ilk,ilk denememde 1 tane koyulmustu bu arada 5. Gün embriyosu benimkiler...Bu sefer 2 tane koyulacak kısmetse...ama anlamadigim şey ben dondurulmusu kullanacağım zaman Dr um bana sağolsun korkma 1 tane ilaç vericem sonra transfer demişti,suan günde 10 tane ilaç içiyorum ve korkuyorum zehirlencem diye

Benim hikayede aynı ama sen ne ilaçları içiyorsun o kadar? Benim sadece estrofem var şuan..

Benim hikayede aynı ama sen ne ilaçları içiyorsun o kadar? Benim sadece estrofem var şuan..
Estrofem kullanıyordum normalde günde 3 tane...dün gittiğimde ilave ilaçlar sunlar;
Yine estrofem 3 tane
Prednol 1 tane
Progestan 3 tane
Bebek aspirini 1 tane
Azitro antibiyotik 1 tane
Elevit 1 tane
Yani günde toplamda 10 ilaç ve korkuyorum :)

Hımm tamam ben bunlara 2 gün sonra başlayacağım.. Sakın korkma yüreğini ferah tut.. Benim de hemen hemen aynı olacak 2 gün sonra malum iki gün aramız var.. Rahat ol sıkma bedenini bebişlerimiz bu sefer bizimle olacak ben gönülden inanıyorum..
Bu arada nerede yaptırıyorsun tedavini?

Tamam Saatlerini güzel ayarla canım midem bulanıyor suan Ben BURSA Pembe mavideyim sen?

Ahah tamam.. Ben istanbul Şişli Memorial.. Inşallah iyi haberlerimizi alacağız Yürekten inanıyorum buna!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…