Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dondurulmustaki şans zaten buradan kaynakliymis dinlediği için vücut :)Bu arada bir dr umun söylediği şey şu; sitres yaptığında rahim kasiliyor ve dışarı atıyor dedi,aslında ne kadar açıklayıcı dusundugunde...:) aynen yaa bizim gelin yatmaya gelmiş derler. o iğnelerden sonra tutması gerçekten güç.bir sürü yıprandık.git gel git gel.keşke hemen transfer yapmasalardı diyorum bende.stres bi taraftan,karın şişliği bir taraftan.
evet gerçekten çok mantıklı.zaten stres herşeyin düşmanı.işte o dönemde çok emek veriyoruz maddi manevi yoruluyoruzya ya tutmazsa diye düşünmekten bi rahat olamıyoruz.Dondurulmustaki şans zaten buradan kaynakliymis dinlediği için vücut :)Bu arada bir dr umun söylediği şey şu; sitres yaptığında rahim kasiliyor ve dışarı atıyor dedi,aslında ne kadar açıklayıcı dusundugunde...
Aynen öyle ama sen şimdi ankara islerini de hallet netlestir ki kafana hiç onuda takma o süreçte ne bileyim rezv falan yaptır,aslında başka şehirlerde transfer yaptirip ertesi gün donenlerde var ama ne bileyim ben artık o kadar hassas im ki senin yerinde olsam kalırım biraz öyle gelirimevet gerçekten çok mantıklı.zaten stres herşeyin düşmanı.işte o dönemde çok emek veriyoruz maddi manevi yoruluyoruzya ya tutmazsa diye düşünmekten bi rahat olamıyoruz.
Serenci senin durumun nedir? Transfer oldu mu?Hoşgeldin canim benimde yarın randevum var ve bu cuma veya c.tesi transfer yapılacak inşallah...kaçıncı gün embriyosu senin
Yok canım ya pazartesiye ertelendi aslında rahim kalinligimda iyiydi 11.5 çıktı cuma yapılabilirdi sanki ama ne bileyim drun soyledigi önemli tabiki....ama keyfim kaçtı cumaya zor bekliyordum pazartesi çok uzakSerenci senin durumun nedir? Transfer oldu mu?
Senin kaç çıktı canım? Birde sana ilave hangi ilaçları verdi Dr un?Arkadaşlar bugün kontrol günümüzdü. Rahim kalınlığı uygunmuş ve haftaya çarşamba transferimiz gerçekleşecek inşallah
Haklısın canım...Seninde benden 2 gün sonra kısmetse :) aynı hafta koyulacaklar:) Senin kacinci denemen?Sanırım 11 li birşeydi.. Tam dinlemedim desem yeridir. Ama doktor hanım gayet uygun dedi.. Normalde bana da pazartesi yapılır Demişti ama şimdi Çarşamba dedi. Bu ilacın dışında ayın 10 undan itibaren prednol ve rulid verdi 4 gün kullanmak üzere.. Ve progestron jel.. Onun dışında folik asit zaten kullanıyorum. Birde bende mtfh homozigot.. Yani kanda pıhtılaşmam var onun için b vitamini alıyorum. Transfer sonrası clexan devam edicem doğuma kadar kısmetse..
Sakın keyfini kaçırma canım.. Vardır bildikleri.. Geç olsun güç Olmasın değil mi..
Estrofem kullanıyordum normalde günde 3 tane...dün gittiğimde ilave ilaçlar sunlar;Benim hikayede aynı ama sen ne ilaçları içiyorsun o kadar? Benim sadece estrofem var şuan..
Tamam Saatlerini güzel ayarla canım midem bulanıyor suan Ben BURSA Pembe mavideyim sen?Hımm tamam ben bunlara 2 gün sonra başlayacağım.. Sakın korkma yüreğini ferah tut.. Benim de hemen hemen aynı olacak 2 gün sonra malum iki gün aramız var.. Rahat ol sıkma bedenini bebişlerimiz bu sefer bizimle olacak ben gönülden inanıyorum..
Bu arada nerede yaptırıyorsun tedavini?
Aminn canım...Ikı gun arayla yazicaz sonuclarimizi:)Ahah tamam.. Ben istanbul Şişli Memorial.. Inşallah iyi haberlerimizi alacağız Yürekten inanıyorum buna!!
Bende bendeAynen iyi haberlerini bekliyorum