Dondurulmuş embriyo transferi için gün sayan lar,hadi bir araya toplanalim

[QUOTE="DELAM, post: 40777383, member: 597963"

merhaba arkadasım kusura bakmaya gec yazıyorum dun telden girmeye calıstım olmadı simdi kısmet bu haftaiçi pazartesi günü son kontrolum var belli olucak gunlerım ay sabahları yaptıgım ignem birazcık acıtıyor valla :) napalım bebiş için deger amelyattan sonra hiç agrın oldumu ?? yani günlük hayata hemen geciyormu
[/QUOTE]

Ameliyattan sonra direk gunluk hayatina geciyosun elbette bi sorun olmuyo. Ama bende toplanan yumurta sayisi cok fazla oldugu icin haliyle sonrasinxa agrilarim oldu siskinlik oldu.ama 2 gun sonra gecti. Toplanan yumurta sayisina bagli bence ona gorede agri yapio. E normal bende 32 tane yumurta toplandi haliyle onlarin yerleri agridi.aama dedigin gibi bebis icin hepsine deger.ama gunluk hayatina donebilirsin.doktorun ilac falan verirse onlara uyarsin.ameliyatib oldugu gun doktorum bana evde agrin olursa agri kesici icebilirsin demisti sen yinede doktoruna sor

Son düzenleme:

Ameliyattan sonra direk gunluk hayatina geciyosun elbette bi sorun olmuyo. Ama bende toplanan yumurta sayisi cok fazla oldugu icin haliyle sonrasinxa agrilarim oldu siskinlik oldu.ama 2 gun sonra gecti. Toplanan yumurta sayisina bagli bence ona gorede agri yapio. E normal bende 32 tane yumurta toplandi haliyle onlarin yerleri agridi.aama dedigin gibi bebis icin hepsine deger.ama gunluk hayatina donebilirsin.doktorun ilac falan verirse onlara uyarsin.ameliyatib oldugu gun doktorum bana evde agrin olursa agri kesici icebilirsin demisti sen yinede doktoruna sor[/QUOTE]
tesekkür ederim arkadasım haklısın mantıklı nekadar yumurta olursa agrıda okadar bende allahın ıznıyle burda mutlulugumu yazmak olsun

Insallah canim ya. Benim simdi ikinci tranferim persembe gunu olucak allahin izniyle. Beraber destek oluruz

selam bu yola uğraşlarını veren anneler hiç bir zaman ümitlerinizi kesmeyin
ben geçen nisan ayında 2 tanedonmuş embriyo ile hamile kaldım teki tuttu ve şimdi dört aylık bir oğlum var
önümüzdeki sene tekrar yapacam bol çocuklu bir hayat hadi kızlar çocuk isteyen kızlar inşallah hepinizden hamile olduğunuzu öğreniriz burdan

maşallah ne güzel.kaçıncı gün embriyosuydu senin

Kızlar benm de bir ay sonra dondurulmuslar transfer edilecek ilk tüp bebekte tutmustu 4 hafta 4 gunlukken düştü dondurulmuslarla tutma ihtimali nedir birde gene düşermi ki adetime 1 hafta kala transfer yapılmıştı ve tutmuştu doktor adete yakın yaptık ondan düştü dedi ama gene de eşimde bende kan verdik neden düştüğü araştırılıyor

Genelde dondurulmuslarin tutma ihtimali daha yuksek diyolar.Bide ilk transfernde rahim duvari kalinligina bakildimi? Onun icinde bi igne veya fitil kullandinmi. Progesteron hormonu icin. Rahim duvari ince oluncada dusuk ihtinali oluyo cunku. Adete yakin transfer olunca engelliomuymus bilmiorum.benim simdi persembe gunu dondurulmis transferim olack ve ilk transferime bakarak adetime daha yakin bi zamanda konulucak. Ama sanmam ya adetin engelleyecegini. Birde sende tutunmus iste ne guzel.benim ilk tranferimde hic tutunmamislardi.Allah yardimcin olsun

2 tane canım.ama tabi ikiside sağlıklı çözülürse inşallah.sana kaç tane.kaçıncı deneme bu?benim ikinci denemem olacak.dondurulmuş olarak ilk.ne güzel birlikte sayarız artık günleri :)

Benim ilk transferim gecen ay yani 5. Gun embriyosu iki tane konulmustu. Simdi 3. gun embriyosu 3 tane konulucak.ama dedigin gibi saglikli cozunurlerse 3 tane.bide ben yurt disindayim ve doktorum diyoki 5. Gun veya 3. Gun olmasi cok fark etmiyor dio.biz zaten iclerinden en kalitelisini seciyoruz dio.

Canım benim donmuş embriyo 2 embriyo ile 1 tanesi tuttu şimdi dört aylık oğluö var birde ilk deneme @dilberim506 arkadaşın dediği gibi ben iĞne kullandım progestan kan sulandırıcı iğne coraspirin birde folik asit kullandım

Bende bu dediğiniz ilaçların hepsini kullandım kan sulandirici iğnemi hiç aksatmadım ama düştü genelde adete 2 hafta kala yapılırmış bana verilen iğneler geç fayda etti adetime 6 gün kala transferim oldu doktor ondan olabilir dedi rahim kalınlığı herseyi iki güne bir kontrol etmişti sorun yoktu

dilberim506 au canim benimde de öyle ilk transfer 5.gün embriyosu a kalite 2tane konuldu gebelik olmadi. Şimdi 5tane 3gün embriyisu var. Biz iki diye düsünüyoruz ama icimden diyirum bi embriyo kalacak 3 tane bitaktur . Peki ya hepsi tutarsa ne yapacaksin o zamn bi tanesini aliyorlar ya da düsük riski cok oluyo ben göze alamadm hayirlisi belki bi sürpriz olur

kızlar merhaba gece bende çatlatma ignelerimi yaptım kendim acı yaaa :) ilac yayıldıgında yarın allahın ıznıyle yumurta toplama işlemi var okadar korkuyorumkı aslında okumama gerekirdi ama işte bazıların su toplamıs yumurtalıklar kusanlar ya bana morel verın sızın nasıldı uyandıgınızda ne bilim wc gittiginizde acıma yanma gibi hisler oldu o geceyı nasıl atlattınız?

Transferiniz adet gününüze kaç gün kala yapıldı ogrenebilirmiym

3. Denemem tutmadı bugün kontrolüm vardı rahim kalınlaştırıcı hap verdi 15 de tekrar kontrole gidecegim ondan sonrada fitil kullanacağım bnm gbi olanlar varmı ?? Yardım ..

Hiçç korkma cnm korkucak hiç bişiy yok sana ilaç veriyolar alt tarafını hissetmiyosun bile belkide uyursun o anda sadece acısı sinek ısırığı gibi oluyo tabi ilacın etkisi gecince biraz kötğ oluyon aöa dinlenince geciyo hersey bol bol su ve meyve suyu iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…