- 6 Nisan 2015
- 204
- 85
- 37
[QUOTE="DELAM, post: 40777383, member: 597963"
merhaba arkadasım kusura bakmaya gec yazıyorum dun telden girmeye calıstım olmadı simdi kısmet bu haftaiçi pazartesi günü son kontrolum var belli olucak gunlerım ay sabahları yaptıgım ignem birazcık acıtıyor valla :) napalım bebiş için deger amelyattan sonra hiç agrın oldumu ?? yani günlük hayata hemen geciyormu
:) benimde perşembe transferimInsallah canim ya. Benim simdi ikinci tranferim persembe gunu olucak allahin izniyle. Beraber destek oluruz
maşallah ne güzel.kaçıncı gün embriyosuydu seninselam bu yola uğraşlarını veren anneler hiç bir zaman ümitlerinizi kesmeyin
ben geçen nisan ayında 2 tanedonmuş embriyo ile hamile kaldım teki tuttu ve şimdi dört aylık bir oğlum var
önümüzdeki sene tekrar yapacam bol çocuklu bir hayat hadi kızlar çocuk isteyen kızlar inşallah hepinizden hamileolduğunuzu öğreniriz burdan
Canım benîmki dondurulmuş embrîyoydu doktorrum 1ay bekletti beni yumurta topladıktan sonramaşallah ne güzel.kaçıncı gün embriyosuydu senin
:) benimde perşembe transferim
2 tane canım.ama tabi ikiside sağlıklı çözülürse inşallah.sana kaç tane.kaçıncı deneme bu?benim ikinci denemem olacak.dondurulmuş olarak ilk.ne güzel birlikte sayarız artık günleri :)Aa bu çok güzel iste. kaç tane konulacak ?
Kızlar benm de bir ay sonra dondurulmuslar transfer edilecek ilk tüp bebekte tutmustu 4 hafta 4 gunlukken düştü dondurulmuslarla tutma ihtimali nedir birde gene düşermi ki adetime 1 hafta kala transfer yapılmıştı ve tutmuştu doktor adete yakın yaptık ondan düştü dedi ama gene de eşimde bende kan verdik neden düştüğü araştırılıyor
2 tane canım.ama tabi ikiside sağlıklı çözülürse inşallah.sana kaç tane.kaçıncı deneme bu?benim ikinci denemem olacak.dondurulmuş olarak ilk.ne güzel birlikte sayarız artık günleri :)
Canım benim donmuş embriyo 2 embriyo ile 1 tanesi tuttu şimdi dört aylık oğluö var birde ilk deneme @dilberim506 arkadaşın dediği gibi ben iĞne kullandım progestan kan sulandırıcı iğne coraspirin birde folik asit kullandımKızlar benm de bir ay sonra dondurulmuslar transfer edilecek ilk tüp bebekte tutmustu 4 hafta 4 gunlukken düştü dondurulmuslarla tutma ihtimali nedir birde gene düşermi ki adetime 1 hafta kala transfer yapılmıştı ve tutmuştu doktor adete yakın yaptık ondan düştü dedi ama gene de eşimde bende kan verdik neden düştüğü araştırılıyor
Benim ilk transferim gecen ay yani 5. Gun embriyosu iki tane konulmustu. Simdi 3. gun embriyosu 3 tane konulucak.ama dedigin gibi saglikli cozunurlerse 3 tane.bide ben yurt disindayim ve doktorum diyoki 5. Gun veya 3. Gun olmasi cok fark etmiyor dio.biz zaten iclerinden en kalitelisini seciyoruz dio.
Hiçç korkma cnm korkucak hiç bişiy yok sana ilaç veriyolar alt tarafını hissetmiyosun bile belkide uyursun o anda sadece acısı sinek ısırığı gibi oluyo tabi ilacın etkisi gecince biraz kötğ oluyon aöa dinlenince geciyo hersey bol bol su ve meyve suyu içkızlar merhaba gece bende çatlatma ignelerimi yaptım kendim acı yaaa :) ilac yayıldıgında yarın allahın ıznıyle yumurta toplama işlemi var okadar korkuyorumkı aslında okumama gerekirdi ama işte bazıların su toplamıs yumurtalıklar kusanlar ya bana morel verın sızın nasıldı uyandıgınızda ne bilim wc gittiginizde acıma yanma gibi hisler oldu o geceyı nasıl atlattınız?