Kuzum dur herkesin cikmayabiliyor 9.gün de,genelde çoğul gebeliklerde erken çıkıyor...Ve zaten idrarda geç çıkıyor,sakin buna takma kafanı kanda negatif çıksa anlayacagim üzülme sakın 1 bir gün daha bekle hemen beta ya baktirserenci naptın canım.ben dayanamayıp test yaptım idrar ama negatif çıktı bugün 9.günüm galiba gene olmadı
Bebişleri gördün ohh çook şükür RabbimeKuzum dur herkesin cikmayabiliyor 9.gün de,genelde çoğul gebeliklerde erken çıkıyor...Ve zaten idrarda geç çıkıyor,sakin buna takma kafanı kanda negatif çıksa anlayacagim üzülme sakın 1 bir gün daha bekle hemen beta ya baktir
Sorma ya,ben yollarımi degistirmistim test alacağım diye artık aynı yerlerden sürekli almaya utaniyordum :)bir hikayelerim var bununla ilgili komedi :)Bebişleri gördün ohh çook şükür Rabbimebiraz gerildim ağladım tek çizgiye ama zaten hiç 2.yi göremedimki zaten.yarn sabahtan vericem bana dua et arkadaşım
Hemen benimsiyoruz di miSağol canim,valla benimde en çok korktuğum şey çoğul gebelik ti,ve sırf bu yüzden asilamadan tüp e döndük...ilk tutmadı zaten.Ama bugün keseyi görmeye gittik, ilk önce tek kese dedi içim sizladi ikinci nerde diye,sonra diğerinide gördü :)yani hani istemiyordum dedim güldüm halime :)Ama kendimi daha güçlü hissediyorum :)
kasıklarındaki batma ne zamandan itibaren oldu canım. Allah tamamına erdirsin seninkini inşallah sağlıcakla kucağına alırsın. ilk deneme mi seninki?Merhaba canım hayırlı olsun insallah :)benimde 2 adet 5.gün embriyosu ikiside tuttu :) Zaten aynı gün veya ertesi gün tutunuyormus,bende ilk akşamdan itibaren gaz vardı çok fazla,Kasigimda ara ara iğne batar gibi oluyordu
Heyecan dorukta deseneKanımı verdim geldim öğleden sonra belli olucak.hadi hayırlısı bakalımm
Hayırlı olsun tedavin canım,kaçıncı denemen?Birde kaçıncı gün embriyosu?benimde öbür ay dondurulmuş transferim olacak inşallah sabırsızlıkla bekliyorum.....
ikinci denemem ...5.gün embriyosu histeroskopi oldum bir ay sonra falan transfer rahim hazırlanıyor şimdiHayırlı olsun tedavin canım,kaçıncı denemen?Birde kaçıncı gün embriyosu?
Ya canım valla ben bile 2 tane ye karar verdiysem,herkes verir:) bir daha riske atmayın bence,biri tutmazsa biri tutar o mantikla herkes 2 tane koyduruyorHemen benimsiyoruz di mibizim de donmuş embriyolarımız var ya eşimle yatıp kalkıp onları düşünüyoruz:) işte tek sorun çift mi tek mi Son kararı Son gün veririz kesin.
Canım benım 2. Denememdi,benim 3.gün falan batma başlamıştı,ama çok az belli belirsizdi,sonra bir gün var bir gün yoktu, ama kendini dinlemen lazım anlamak için çok az iğne batar gibiydikasıklarındaki batma ne zamandan itibaren oldu canım. Allah tamamına erdirsin seninkini inşallah sağlıcakla kucağına alırsın. ilk deneme mi seninki?
Aa maşallah 5.gün blast embriyo en iyisi zaten,estrofeme falan bslamadin dmi dahaikinci denemem ...5.gün embriyosu histeroskopi oldum bir ay sonra falan transfer rahim hazırlanıyor şimdi
yok yarın rahim kontrolüm var bende bilimyorm ne zamn başalyacağım...Aa maşallah 5.gün blast embriyo en iyisi zaten,estrofeme falan bslamadin dmi daha
benim transfer cuma günü oldu bugün 4. günüm arada sağ kasığımda batma oluyor gibi ama belli belirsiz seninde dediğin gibi. acaba ben mi öyle hissetmek istiyorum diyorum. işteyim zaten kendimi çok dinleyemiyorum :) kaçıncı gün öğrendin sen sonucunu. cuma ya da cumartesi eşimden gizli erken gebelik testi yapayım diyorumCanım benım 2. Denememdi,benim 3.gün falan batma başlamıştı,ama çok az belli belirsizdi,sonra bir gün var bir gün yoktu, ama kendini dinlemen lazım anlamak için çok az iğne batar gibiydi
Yarın kontrolün varsa netlesir zaten canımyok yarın rahim kontrolüm var bende bilimyorm ne zamn başalyacağım...
Yapma bence idrarda çıkmıyo bi sürü kişinin bu yüzden canı sıkıldı. Pozitiftir inşallah ama boşu boşuna negatif görmek zorunda kalıyosunbenim transfer cuma günü oldu bugün 4. günüm arada sağ kasığımda batma oluyor gibi ama belli belirsiz seninde dediğin gibi. acaba ben mi öyle hissetmek istiyorum diyorum. işteyim zaten kendimi çok dinleyemiyorum :) kaçıncı gün öğrendin sen sonucunu. cuma ya da cumartesi eşimden gizli erken gebelik testi yapayım diyorum
:)bende aynısını yaptım transferle birlikte 8.gün yaptım idararda pozitif çıkti sonra kanda çıktıbenim transfer cuma günü oldu bugün 4. günüm arada sağ kasığımda batma oluyor gibi ama belli belirsiz seninde dediğin gibi. acaba ben mi öyle hissetmek istiyorum diyorum. işteyim zaten kendimi çok dinleyemiyorum :) kaçıncı gün öğrendin sen sonucunu. cuma ya da cumartesi eşimden gizli erken gebelik testi yapayım diyorum