Dondurulmuş embriyo transferi için gün sayan lar,hadi bir araya toplanalim

serenci naptın canım.ben dayanamayıp test yaptım idrar ama negatif çıktı bugün 9.günüm galiba gene olmadı
Kuzum dur herkesin cikmayabiliyor 9.gün de,genelde çoğul gebeliklerde erken çıkıyor...Ve zaten idrarda geç çıkıyor,sakin buna takma kafanı kanda negatif çıksa anlayacagim üzülme sakın 1 bir gün daha bekle hemen beta ya baktir

Bebişleri gördün ohh çook şükür Rabbime biraz gerildim ağladım tek çizgiye ama zaten hiç 2.yi göremedimki zaten.yarn sabahtan vericem bana dua et arkadaşım

Bebişleri gördün ohh çook şükür Rabbime biraz gerildim ağladım tek çizgiye ama zaten hiç 2.yi göremedimki zaten.yarn sabahtan vericem bana dua et arkadaşım
Sorma ya,ben yollarımi degistirmistim test alacağım diye artık aynı yerlerden sürekli almaya utaniyordum :)bir hikayelerim var bununla ilgili komedi :)
Ama idrarda çoğul lar çıkıyor canım benim,hadi yarın güzel haberlerini bekliyorum,dua ediyorum sana canım

cnm kürtajdan sonraki 2.ci adetimde dondurulmuş transferi erken mi acil cvp istiorm??

Hemen benimsiyoruz di mi bizim de donmuş embriyolarımız var ya eşimle yatıp kalkıp onları düşünüyoruz:) işte tek sorun çift mi tek mi Son kararı Son gün veririz kesin.

Kanımı verdim geldim öğleden sonra belli olucak.hadi hayırlısı bakalımm

kasıklarındaki batma ne zamandan itibaren oldu canım. Allah tamamına erdirsin seninkini inşallah sağlıcakla kucağına alırsın. ilk deneme mi seninki?

Hemen benimsiyoruz di mi bizim de donmuş embriyolarımız var ya eşimle yatıp kalkıp onları düşünüyoruz:) işte tek sorun çift mi tek mi Son kararı Son gün veririz kesin.
Ya canım valla ben bile 2 tane ye karar verdiysem,herkes verir:) bir daha riske atmayın bence,biri tutmazsa biri tutar o mantikla herkes 2 tane koyduruyor

kasıklarındaki batma ne zamandan itibaren oldu canım. Allah tamamına erdirsin seninkini inşallah sağlıcakla kucağına alırsın. ilk deneme mi seninki?
Canım benım 2. Denememdi,benim 3.gün falan batma başlamıştı,ama çok az belli belirsizdi,sonra bir gün var bir gün yoktu, ama kendini dinlemen lazım anlamak için çok az iğne batar gibiydi

Canım benım 2. Denememdi,benim 3.gün falan batma başlamıştı,ama çok az belli belirsizdi,sonra bir gün var bir gün yoktu, ama kendini dinlemen lazım anlamak için çok az iğne batar gibiydi
benim transfer cuma günü oldu bugün 4. günüm arada sağ kasığımda batma oluyor gibi ama belli belirsiz seninde dediğin gibi. acaba ben mi öyle hissetmek istiyorum diyorum. işteyim zaten kendimi çok dinleyemiyorum :) kaçıncı gün öğrendin sen sonucunu. cuma ya da cumartesi eşimden gizli erken gebelik testi yapayım diyorum

Yapma bence idrarda çıkmıyo bi sürü kişinin bu yüzden canı sıkıldı. Pozitiftir inşallah ama boşu boşuna negatif görmek zorunda kalıyosun

:)bende aynısını yaptım transferle birlikte 8.gün yaptım idararda pozitif çıkti sonra kanda çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…