Dondurulmuş embriyo transferi için gün sayan lar,hadi bir araya toplanalim

Yapma bence idrarda çıkmıyo bi sürü kişinin bu yüzden canı sıkıldı. Pozitiftir inşallah ama boşu boşuna negatif görmek zorunda kalıyosun
Aynen haklısın canım,ama çoğul gebeliklerde çıkıyor erken idrarda ,tek gebeliklerde cikmiyor

Olmadı ne yazıkki 1.4 kısmet artık biraz ara vericem artık hepinize bol şanslar

Olmadı ne yazıkki 1.4 kısmet artık biraz ara vericem artık hepinize bol şanslar
Şimdi sana sonucu sormak için açtım...Hadi ya çok geçmiş olsun canım benim...Hayırlısı buymuş demek ki...Biraz dinlen canım ama pes etme lütfen

Sağol canim,valla benimde en çok korktuğum şey çoğul gebelik ti,ve sırf bu yüzden asilamadan tüp e döndük...ilk tutmadı zaten.Ama bugün keseyi görmeye gittik, ilk önce tek kese dedi içim sizladi ikinci nerde diye,sonra diğerinide gördü :)yani hani istemiyordum dedim güldüm halime :)Ama kendimi daha güçlü hissediyorum :)
Hayırlı olsun canım, ikiz geliyor demek, maşallah süpenalah:nazar: Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..:anneadayı:

Benimde cumartesi gunu ultrason kontrolunden sonra kismetse ayin 6 veya 7 sinde dondurulmuslardan 3 tane embriyo transfer edilicek. Rabbim isteyen herkese versin. Bende heyecan bati yine. Ama benim ilk transferim 3 hafta once olumsuz sonuclanmisti son 1 bucuk haftadirda yattigim zaman siddetli sekilde sol kasiklarim yumurtaliklarimdan agrim oluo. Cumartesi doktora soluycem hayirlisi bakalim

bende gun sayiyorum canlarim belirtiler kasikta batma gaz aclik ve arada bir ates basmasi 3 tane buz bebisim icimde yere,basmaya korkuyorum onlar benim icimde tutsada tutmasda annelik gibi koruma ic gudusundeyim rabbim kucagimiza almayi nasip etsin

Ayy 3 tanemi. Insallah hayirli sonuclar alirsin. Bende 3 Tane dusunuyorum bu sefer. Yasim daha 27 ama doktorum bile tavsiye etti 3 taneyi. Onceki 2 taneydi.

Ayy 3 tanemi. Insallah hayirli sonuclar alirsin. Bende 3 Tane dusunuyorum bu sefer. Yasim daha 27 ama doktorum bile tavsiye etti 3 taneyi. Onceki 2 taneydi.
canim benim yurt disi ama trde 27 yasa 3 tane olmuyomus kanuna gore bakalim sans yuksek ama tutacakmi insallah hayirlisiyla olsun

Haftaya carsamba 3 tane dondurulmus embriyo konulucak ya bunun etkisiyle geve ruyamda ücüz gordum :KK73:

kızlar merhaba bende tup bebege başladım allahın izniyle sizi heycanla okuyorum göbişten ignelerim simdi ikitane oldu sabahları bide aksamları olmak üzere :KK22: haftaya yumurta toplamı işlemi var s çok heycanlyım çok çokkk anlatamam paylasmak istedim heycanımı amelyattanda bi okadar korkuyorum :KK17:

kızlar merhaba bende tup bebege başladım allahın izniyle sizi heycanla okuyorum göbişten ignelerim simdi ikitane oldu sabahları bide aksamları olmak üzere :KK22: haftaya yumurta toplamı işlemi var s çok heycanlyım çok çokkk anlatamam paylasmak istedim heycanımı amelyattanda bi okadar korkuyorum :KK17:

Allah yardimcin olsun canim. Ben o yollayi gecirdim bitirdim Allahin izniyle. Sakin korkma ameliyattan. Aslinda ameliyat demek bile fazla. Zaten narkoz aliosun ve hic bisey hissetmiosun 10 dakika suruyo. Korku yapip kendini kasmana degmiyor bile. Insallah bol bol yumurtaciklarin toplanir. Sonrasinda dua etmekten baska bisey kalmio Döllenmesi icin. Hadi Allah yardimcin olsun. Ne zaman toplama islemi ?

Hayırlı olsun tedavin :)az kalmış transferine,insallah kaliteli yum ların oluşur...Ameliyat i sen anlamayacaksin ki :)korkma hic

Allah yardimcin olsun canim. Ben o yollayi gecirdim bitirdim Allahin izniyle. Sakin korkma ameliyattan. Aslinda ameliyat demek bile fazla. Zaten narkoz aliosun ve hic bisey hissetmiosun 10 dakika suruyo. Korku yapip kendini kasmana degmiyor bile. Insallah bol bol yumurtaciklarin toplanir. Sonrasinda dua etmekten baska bisey kalmio Döllenmesi icin. Hadi Allah yardimcin olsun. Ne zaman toplama islemi ?
Kusur
merhaba arkadasım kusura bakmaya gec yazıyorum dun telden girmeye calıstım olmadı simdi kısmet bu haftaiçi pazartesi günü son kontrolum var belli olucak gunlerım ay sabahları yaptıgım ignem birazcık acıtıyor valla :) napalım bebiş için deger amelyattan sonra hiç agrın oldumu ?? yani günlük hayata hemen geciyormusun yoksa 2 gun falan yattınmı?

Hayırlı olsun tedavin :)az kalmış transferine,insallah kaliteli yum ların oluşur...Ameliyat i sen anlamayacaksin ki :)korkma hic
çookk tesekkür ederim arkadasım kusura bakma gec cvp yazıyorum valla 1 yıldır denedik olmadı artık zaman kaybetmek istemiyorum bakalım heycanla amelyat gununu bekliyorum :)

X