Dondurulmuş embriyo transferi için gün sayan lar,hadi bir araya toplanalim

Cnmm daha iyi olursun inş bebeşini de alırsın kucağına böyle sevinçle
Amin amin insallah ben herseyımi yazmak istiyorum cok samimi forum hic bisey anlamadım anestezinin ilacını bile:) banane dediklerki simdi düsünki kumsaldasın:) tamm ozaman hep birlikte ordayız dedim :) ve gözümü actım odadayım:) kahvaltı yaptırdılar cok actım hic bisey yemem grrektigini söylemislerdi dün gece 12den itibaren :) kocAmdanda sperm aldılar allahın hayırlısıyla 1 ay sonra doldurulmus minnakları alıcam

Bnde senin gibiydim ama burda ilac cok vermiyolar bn sadece onlar işlemi yaparken esime kızıp aglıyodum elini sıkıp durmuşum işlem bitmiş oda almışlar uyumuşum bn 1 saat uykucu diyo eşim
İnş bebegin hayırlısıyla tutar canım tonbişleri verir kucagımza inşşşş

Transfer yaparken gelecek ay koydukları embriyo yu gösteriyorlar sana bunu koyuyoruz diye resmini cek

Transfer yaparken gelecek ay koydukları embriyo yu gösteriyorlar sana bunu koyuyoruz diye resmini cek
Ay arkadasım allahım acıdan enerjın bitmistir uyuya kalmıssındır ah bu kocalar :) bak bilmiyordum embriyoyu gösterceklerini allahım bizede nasıp etsin hamiş anneler bölümüne yazı yazmaya baslıyalım:)

Ay arkadasım allahım acıdan enerjın bitmistir uyuya kalmıssındır ah bu kocalar :) bak bilmiyordum embriyoyu gösterceklerini allahım bizede nasıp etsin hamiş anneler bölümüne yazı yazmaya baslıyalım:)
kızlar doktoruma ıkı embrıyo koması ıçın baskı yapmalı mıyım?????

Mahvoluyonnn hemde evet şirin bişiy görün yuvarlak oyyy cnm inş biz 2016 anneleri oluruz inş kalbimizdeki ni versin rabbim

Kizlar benimde yarin saat 10 da olucak transferjm insallah 3 tane minnik bebis :) bu arada hollandada olan arkadasim bende Almanyadayim ve burda 3 taneye kadar koyuyolar. Hatta bana ilk transferimde doktorum 2 tane oneririm sieze dedi bende 27 yasindayim mesela yasimda buyuk deil. Ilk transferim olmadi simdiki transferde doktor 3 taneyi onerde cunku cok fazla donmus embriyom vardi. Simdi esimle.karar verdim 3 tane koydurmaya. Birde Almayanda artik sigorta sirketleri bazi yerlerde %100 unu oduo. Bizde bu sekilde maddi skinri cekmeden rahat bi sekilde geciriyoruz tedavimizi. DELAM gecmis olsun canim. Dedigimiz gibi korktugun gibi gecmedi dimi. Darisi obur aya insallah :)

sence bende 2 tane koymalımıyım

nasıl bakacaz ikisine zor olmaz mı:)))
Bebişlrrimiz olsunda zor olsun bakması :)
Bn yaklaşık 1 yıldır uğraşıyorum bebrk için olmadı 3 transfer yapıldı 3 ay içinde ama tutmadı ilkim tuttu embriyonun içi gelişmedi dışı gelişti sınra düştü diger ikide tutmadı o yüzdrn inan bna ikizi bile istiyorum bn :) bakarım babası bakarrr

bende ıkı tane koysam mı

Dilberim506 canımm bn daha 22 yasına yeni girdim kesinlikle yasak dediler yaştan dolayı yaşın küçük oldugundan dolayı kaldıramaz dediler koymuyolar burda yani . Almanyaya burası farklı bnce biz hiç para ödemiyoz sperm ilk verdi eşim 17 embriyo çıktı bundan sonra ıkı defa daha verebilir eger onlardada embriyolar tamamen kullanılırsa ücrete biniyor hersey . Şindi ilac kullanıyorum 17 kontrolüm var sonra fıtıl kullanıcam 20 transferim yapılıcak inş bu tutar olmadıgı her ay daha cok acı cekiyorum eriyorum

Ayy bebişlerimiz 2iz olsun en önemli olan saglıklı olsunnnn 2016 süper anneleri olucaz insallahhh yurtdısında koyuyorlar ıs cogul gebelik olsn diye Ama. Bizde sanıyorum yasakmıs yasal degil 1tane koyuyorlarmıs devlet yasakladı belli yasın üstündekilere cogul oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…