Amin amin insallah ben herseyımi yazmak istiyorum cok samimi forum hic bisey anlamadım anestezinin ilacını bile:) banane dediklerki simdi düsünki kumsaldasın:) tamm ozaman hep birlikte ordayız dedim :) ve gözümü actım odadayım:) kahvaltı yaptırdılar cok actım hic bisey yemem grrektigini söylemislerdi dün gece 12den itibaren :) kocAmdanda sperm aldılar allahın hayırlısıyla 1 ay sonra doldurulmus minnakları alıcamCnmm daha iyi olursun inş bebeşini de alırsın kucağına böyle sevinçle
Bnde senin gibiydim ama burda ilac cok vermiyolar bn sadece onlar işlemi yaparken esime kızıp aglıyodum elini sıkıp durmuşum işlem bitmiş oda almışlar uyumuşum bn 1 saat uykucu diyo eşimAmin amin insallah ben herseyımi yazmak istiyorum cok samimi forum hic bisey anlamadım anestezinin ilacını bile:) banane dediklerki simdi düsünki kumsaldasın:) tamm ozaman hep birlikte ordayız dedim :) ve gözümü actım odadayım:) kahvaltı yaptırdılar cok actım hic bisey yemem grrektigini söylemislerdi dün gece 12den itibaren :) kocAmdanda sperm aldılar allahın hayırlısıyla 1 ay sonra doldurulmus minnakları alıcam
Transfer yaparken gelecek ay koydukları embriyo yu gösteriyorlar sana bunu koyuyoruz diye resmini cekAmin amin insallah ben herseyımi yazmak istiyorum cok samimi forum hic bisey anlamadım anestezinin ilacını bile:) banane dediklerki simdi düsünki kumsaldasın:) tamm ozaman hep birlikte ordayız dedim :) ve gözümü actım odadayım:) kahvaltı yaptırdılar cok actım hic bisey yemem grrektigini söylemislerdi dün gece 12den itibaren :) kocAmdanda sperm aldılar allahın hayırlısıyla 1 ay sonra doldurulmus minnakları alıcam
Ay arkadasım allahım acıdan enerjın bitmistir uyuya kalmıssındır ah bu kocalar :) bak bilmiyordum embriyoyu gösterceklerini allahım bizede nasıp etsin hamiş anneler bölümüne yazı yazmaya baslıyalım:)Transfer yaparken gelecek ay koydukları embriyo yu gösteriyorlar sana bunu koyuyoruz diye resmini cek
kızlar doktoruma ıkı embrıyo koması ıçın baskı yapmalı mıyım?????Ay arkadasım allahım acıdan enerjın bitmistir uyuya kalmıssındır ah bu kocalar :) bak bilmiyordum embriyoyu gösterceklerini allahım bizede nasıp etsin hamiş anneler bölümüne yazı yazmaya baslıyalım:)
kızlar doktoruma ıkı embrıyo koması ıçın baskı yapmalı mıyım?????Ay arkadasım allahım acıdan enerjın bitmistir uyuya kalmıssındır ah bu kocalar :) bak bilmiyordum embriyoyu gösterceklerini allahım bizede nasıp etsin hamiş anneler bölümüne yazı yazmaya baslıyalım:)
Mahvoluyonnn hemdeAy arkadasım allahım acıdan enerjın bitmistir uyuya kalmıssındır ah bu kocalar :) bak bilmiyordum embriyoyu gösterceklerini allahım bizede nasıp etsin hamiş anneler bölümüne yazı yazmaya baslıyalım:)
Evet Israr et çnkü en azından biri tutmazsa digeri kesin tutuyomuşkızlar doktoruma ıkı embrıyo koması ıçın baskı yapmalı mıyım?????
peki biri tutmassa diğerini olumsuz etkılıyor mu????Evet Israr et çnkü en azından biri tutmazsa digeri kesin tutuyomuş
Hayır cnm etkileniyo bildigim kadarıyla ztn ikiz bebişlerde öyle oluyı ki düşünsene ikizin oluyormuş cok gzllllpeki biri tutmassa diğerini olumsuz etkılıyor mu????
nasıl bakacaz ikisine zor olmaz mı:)))
Hayır cnm etkileniyo bildigim kadarıyla ztn ikiz bebişlerde öyle oluyı ki düşünsene ikizin oluyormuş cok gzllll
sence bende 2 tane koymalımıyımKizlar benimde yarin saat 10 da olucak transferjm insallah 3 tane minnik bebis :) bu arada hollandada olan arkadasim bende Almanyadayim ve burda 3 taneye kadar koyuyolar. Hatta bana ilk transferimde doktorum 2 tane oneririm sieze dedi bende 27 yasindayim mesela yasimda buyuk deil. Ilk transferim olmadi simdiki transferde doktor 3 taneyi onerde cunku cok fazla donmus embriyom vardi. Simdi esimle.karar verdim 3 tane koydurmaya. Birde Almayanda artik sigorta sirketleri bazi yerlerde %100 unu oduo. Bizde bu sekilde maddi skinri cekmeden rahat bi sekilde geciriyoruz tedavimizi.DELAM gecmis olsun canim. Dedigimiz gibi korktugun gibi gecmedi dimi. Darisi obur aya insallah :)
Bebişlrrimiz olsunda zor olsun bakması :)nasıl bakacaz ikisine zor olmaz mı:)))
bende ıkı tane koysam mıBebişlrrimiz olsunda zor olsun bakması :)
Bn yaklaşık 1 yıldır uğraşıyorum bebrk için olmadı 3 transfer yapıldı 3 ay içinde ama tutmadı ilkim tuttu embriyonun içi gelişmedi dışı gelişti sınra düştü diger ikide tutmadı o yüzdrn inan bna ikizi bile istiyorum bn :) bakarım babası bakarrr
Kizlar benimde yarin saat 10 da olucak transferjm insallah 3 tane minnik bebis :) bu arada hollandada olan arkadasim bende Almanyadayim ve burda 3 taneye kadar koyuyolar. Hatta bana ilk transferimde doktorum 2 tane oneririm sieze dedi bende 27 yasindayim mesela yasimda buyuk deil. Ilk transferim olmadi simdiki transferde doktor 3 taneyi onerde cunku cok fazla donmus embriyom vardi. Simdi esimle.karar verdim 3 tane koydurmaya. Birde Almayanda artik sigorta sirketleri bazi yerlerde %100 unu oduo. Bizde bu sekilde maddi skinri cekmeden rahat bi sekilde geciriyoruz tedavimizi.DELAM gecmis olsun canim. Dedigimiz gibi korktugun gibi gecmedi dimi. Darisi obur aya insallah :)
Eger şansım varsa ıkı koydur cunkü her ay daha cok üzülüyon olmadı dıyebende ıkı tane koysam mı
35 yaşnn altnda 1 tane dedı dr ama 2 tane de baskı yapsam mıEger şansım varsa ıkı koydur cunkü her ay daha cok üzülüyon olmadı dıye
Onu ztn yaşın genç ve ileride daha cok çocuk sahibi olabilirsin diye 1 diyo doktorlar .35 yaşnn altnda 1 tane dedı dr ama 2 tane de baskı yapsam mı
Ayy bebişlerimiz 2iz olsun en önemli olan saglıklı olsunnnn 2016 süper anneleri olucaz insallahhh yurtdısında koyuyorlar ıs cogul gebelik olsn diye Ama. Bizde sanıyorum yasakmıs yasal degil 1tane koyuyorlarmıs devlet yasakladı belli yasın üstündekilere cogul oluyormuskızlar doktoruma ıkı embrıyo koması ıçın baskı yapmalı mıyım?????