ay arkadasım benım evet oyleymıs ne bılım ya valla stresler stresler :) gece 12den sonra hıc bısey yemıyor ıcmıyormusum artık allahın izniyle bakalım neler olucak cok tesekkür ederim cvp verdiğin içinHiçç korkma cnm korkucak hiç bişiy yok sana ilaç veriyolar alt tarafını hissetmiyosun bile belkide uyursun o anda sadece acısı sinek ısırığı gibi oluyo tabi ilacın etkisi gecince biraz kötğ oluyon aöa dinlenince geciyo hersey bol bol su ve meyve suyu iç
Yok öyle biliyor kesinlikle istedigini ye iç asla bişiy olmuyı korkutma kendiniay arkadasım benım evet oyleymıs ne bılım ya valla stresler stresler :) gece 12den sonra hıc bısey yemıyor ıcmıyormusum artık allahın izniyle bakalım neler olucak cok tesekkür ederim cvp verdiğin için
dilberim506 au canim benimde de öyle ilk transfer 5.gün embriyosu a kalite 2tane konuldu gebelik olmadi. Şimdi 5tane 3gün embriyisu var. Biz iki diye düsünüyoruz ama icimden diyirum bi embriyo kalacak 3 tane bitaktur . Peki ya hepsi tutarsa ne yapacaksin o zamn bi tanesini aliyorlar ya da düsük riski cok oluyo ben göze alamadm hayirlisi belki bi sürpriz olur
kızlar merhaba gece bende çatlatma ignelerimi yaptım kendim acı yaaa :) ilac yayıldıgında yarın allahın ıznıyle yumurta toplama işlemi var okadar korkuyorumkı aslında okumama gerekirdi ama işte bazıların su toplamıs yumurtalıklar kusanlar ya bana morel verın sızın nasıldı uyandıgınızda ne bilim wc gittiginizde acıma yanma gibi hisler oldu o geceyı nasıl atlattınız?
Bende 3 embriyo transfer ettirdm bir tanesi tutmuştu tabi 4 haftalıkken düştü bir ay sonra yine 3 tane dondurulmuş koydurcm olma olasılığı yüksek oluyor 3 ü tutsada tehlikeli olduğunu görünce birini alıyorlarCanim benim düsüncem eger kismetinde 3 cocuk varsa 1 embriyodan bile ucuz olma sansi var. Ama kismetinde 1 cocuk varsa 3 embriyodan birisi kalir.biz sadece sansi yuksek tutuyoruz. bide bana doktorum tavsiye etti. Esimde oyle istedi. Hayirliai olsun hakkimizda insallah saglikli cocuklarimiz olur ucuzde olsa tekde olsa
Ya bişiy sorabilir miyimBende 3 embriyo transfer ettirdm bir tanesi tutmuştu tabi 4 haftalıkken düştü bir ay sonra yine 3 tane dondurulmuş koydurcm olma olasılığı yüksek oluyor 3 ü tutsada tehlikeli olduğunu görünce birini alıyorlar
Ben 3 transfer yaptırdım ama ayrı ayrı 3 de tutmadı gelecek ay 4. Embriyo koyucaklar .Tabi sorabilirsiniz
Aminn cnmm inş ben inanıyorum bigün bizde buraya oleyyy hamileyim yazıcaz umutsuzluk yokBen tek seferde 5.gun embriyosu 3 tane transfer yaptırdım tuttu doktor normal de 2 koyabiliyoruz dedi benm ısrarımla 3 koydu 1 tanesi tuttu 4 haftalıkken düştü başta verilen iğneler fayda etmedi sonradan etki etti adetıme 6 gun kala transfer yapıldı birde kan sulandırıcı iğnesinin dozu en düşük vermiş doktor o yüzden kan pıhtılaşması olmuş düştü bebek şuan dondurulmuş 3 embriyom var bidaha ki ay 3ü de kullanılacak inşllh tutar ve düşmez Allah kucağımıza almayı nasip etsin
İşte Türkiye'de o şans var 3 taneyi aynı anda koyabiliyor ben hollandadayım burda öyle degil yasak kesinlikle 1 koyuyorlarBende 2- yada daha olma olasılığı çok olan 3 tane transfer yaptr
Mahvoldum diyebilirim cnm ya çöktüm iyice ne bilim hissedip te kaybetmek yordu bniTurkiyeye gelme şansın varsa gel burda yaptır iki gun kalman yeterli olur kaç sefer yaptırımışn olmamış maddi manevi daha fazla çökme bence
Çok zor oluyo hersey gercekten bebek eşyalarına bakmak istemiyorum dönüpte .Seni çok iyi anlıyorum benm de 4hafta 4gunluk bebeğim gtti hamile olduğumu öğrendiğim ilk gun hayal kurmaya başlamistm çok zor ne ümitlerle istiyor dualar ediyoruz oldu olcak derken bianda yıkılıyoruz
Inş cnmm yüküm hafifledi biraz cok iyi geldin bnaBana da yasmin ilacı verdi adetin tam zamanında olsun adetin 3gunu gel başlayalım dedi bakalm inşllh tutar Allah kucağımızı doldursun
Cnmm daha iyi olursun inş bebeşini de alırsın kucağına böyle sevinçleKızlar suanda evdeyim biraz agrımmvar allaha sukur istifra hic bisey olmadı bana morel verenlere içten tesekkür ediyorum agrım var ama bu bi gercek:))) regli arısı gibi ama sonraki agrıyı bilmiyrm nasıl olur:) 2büklümüm detaylı yazarım istiyenler olsun basktan sona:))