• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Moralim çok bozuktüp bebek tedavisine başladık ve bir tane embriyom donduruldu. 28 ağustosta estrofem, coraspin, elevit kullanmaya başladım. 19 eylülde transfer yapılacaktı. Doktorumu ağustos ayinda aradım. 19 eylülde adetimin 2.veya 3.gününde olacağımı söyledim. Kullandığın ilaçlarla bizim kontrolümüz altina alındı adet olmayacaksın dedi. Hocam velev ki olursam dedim. Bu zamana kadar kimse adet olmadı bizim kontrolümüzde dedi. Yani olmamam gerekiyordu Ve ben bugün adet oldum. Ve adetim 8-9 gün sürüyor. Başına böyle bişey gelen var mı?

Hatta öğlen rahim duvarı kalinligina bakilacakti. Şimdi hepsi boşa mı gitti.:mad::KK61::KK61:
Günaydın canm böyle bsy basima gelmedi ama artk bu adetten sonra yapilicak birde rahim kalinligi falan ayni takipte devam edicek bnce üzülme bundada bi hayr vardir

Bizim embriyolarımız dondurulduğunda ilk 3 yıl için belli bir miktar para ödemiştik. Şu an tam hatırlayamıyorum miktarını. Bu 3 yılın dolmasına az bir süre kala tekrar 1 yıl daha uzattık, bunun için 400 TL ödedik. Bundan sonraki her uzatılacak yıl için 400 TL olduğu söylendi. İlk 3 yıl daha uygun bir fiyata dondurulmuştu ama tam hatırlayamıyorum...
Aaa bnden niye bu kadar cok para istediki canm yoksa ilk oldugu icinmi herkesin ki cok uygun

Saol canm ne zmn cikicak ikili sonucu
İnternetten baktım beta hcg ve ppap kan değerleri çıkmış ama o grafik ve 1/ bilmem ne raporu çıkmamış bekliyorum heyecanla. Gerçi ense kalınlığından falan az çok anlıyorlar doktor temiz çıkar dedi ama insan rahat edemiyor işte.

İnternetten baktım beta hcg ve ppap kan değerleri çıkmış ama o grafik ve 1/ bilmem ne raporu çıkmamış bekliyorum heyecanla. Gerçi ense kalınlığından falan az çok anlıyorlar doktor temiz çıkar dedi ama insan rahat edemiyor işte.
İnşallah iyi cikar canm bn ikili testi yaptrmadim ama 4 lu testi yaptim cok şükür iyi cikti hatta hic test yaptrmadan oncede doktor ense kalinligina bakip sorun yok inşallah demisti korkma iyi cikar Allahi izniyle

Canm soruyu tam anlamadim
ben dondurulmuş transferle hamile kaldım ama hatırlayamıyorum arkadaşımda dondurulmuşla tedaviye başlıcak bilgi istemişti dondurulmuş tranferi adet oldukdan sonra ilaç tedavisine başlanıyor ya o sırada dogal yolla hamile kalınabilir mi yumurta gelişir mi anlatabildim mi biledim :)

ben dondurulmuş transferle hamile kaldım ama hatırlayamıyorum arkadaşımda dondurulmuşla tedaviye başlıcak bilgi istemişti dondurulmuş tranferi adet oldukdan sonra ilaç tedavisine başlanıyor ya o sırada dogal yolla hamile kalınabilir mi yumurta gelişir mi anlatabildim mi biledim :)
Heeee simdi anladim canm ;)) evet olabiliyo ama ona karşın çatlatma ignesi veriliyo yanlis hatirlamiyorsam bnm doktorum cogul gebelik riski var diye transferden iki hafta once iliski yasaklamisti cunku cok yumurtam vardi hepside gelişmişti

Heeee simdi anladim canm :KK66:) evet olabiliyo ama ona karşın çatlatma ignesi veriliyo yanlis hatirlamiyorsam bnm doktorum cogul gebelik riski var diye transferden iki hafta once iliski yasaklamisti cunku cok yumurtam vardi hepside gelişmişti
benimde 37 tane toplanmıştı bir ay bekledik sonra dondurulmuş transfer yaptı ama hatırlayamıyorum başka yumurta oldu olmadı mı :)

Back
X