Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol cnm benimmmmInsallah canim guzel haberlerin olsun
Saol canm ne zmn cikicak ikili sonucuGidicem canım yarın yada Perşembe. Aman kuzum sende dikkat et. Şimdi bide ikili telaşı sardı beni. İnşallah çıksa hemen içim rahatlasa
Herkese ayri soyluyo doktor bnm doktorum transferden bir hafta once yasaklamisti yanlış hatırlamıyorsam ve uc buçuk aylikken izn verdiTransfer sürecinde ilişki yasak mı arkadaşlar?
Günaydın canm böyle bsy basima gelmedi ama artk bu adetten sonra yapilicak birde rahim kalinligi falan ayni takipte devam edicek bnce üzülme bundada bi hayr vardirHatta öğlen rahim duvarı kalinligina bakilacakti. Şimdi hepsi boşa mı gitti.![]()
Aaa bnden niye bu kadar cok para istediki canm yoksa ilk oldugu icinmi herkesin ki cok uygunBizim embriyolarımız dondurulduğunda ilk 3 yıl için belli bir miktar para ödemiştik. Şu an tam hatırlayamıyorum miktarını. Bu 3 yılın dolmasına az bir süre kala tekrar 1 yıl daha uzattık, bunun için 400 TL ödedik. Bundan sonraki her uzatılacak yıl için 400 TL olduğu söylendi. İlk 3 yıl daha uygun bir fiyata dondurulmuştu ama tam hatırlayamıyorum...
İnternetten baktım beta hcg ve ppap kan değerleri çıkmış ama o grafik ve 1/ bilmem ne raporu çıkmamış bekliyorum heyecanla. Gerçi ense kalınlığından falan az çok anlıyorlar doktor temiz çıkar dedi ama insan rahat edemiyor işte.Saol canm ne zmn cikicak ikili sonucu
İnşallah iyi cikar canm bn ikili testi yaptrmadim ama 4 lu testi yaptim cok şükür iyi cikti hatta hic test yaptrmadan oncede doktor ense kalinligina bakip sorun yok inşallah demisti korkma iyi cikar Allahi izniyleİnternetten baktım beta hcg ve ppap kan değerleri çıkmış ama o grafik ve 1/ bilmem ne raporu çıkmamış bekliyorum heyecanla. Gerçi ense kalınlığından falan az çok anlıyorlar doktor temiz çıkar dedi ama insan rahat edemiyor işte.
Günaydın canm bende belirtiler 7 haftada basladi ozmna kadar hic bsy yoktu hafif kasik bel agri olmustu ama cok degl diMerhaba kizlar, 5.gunumdeyim ama hic belirtim yok. Sizlerde olmus muydu ?
Günaydın canm bende belirtiler 7 haftada basladi ozmna kadar hic bsy yoktu hafif kasik bel agri olmustu ama cok degl di
Bnde de hic belirti yoktu canm herkesde ayni olmuyo belirtileri kafana takmaHerkeste batmalar, kasik agrilari, bel sızıları
Bende tık olmayinca endiselendim.
Canm soruyu tam anlamadimkızlar dondurulmuş transfer tedavisinde yumurta oluyor mu
Bnde de hic belirti yoktu canm herkesde ayni olmuyo belirtileri kafana takma
ben dondurulmuş transferle hamile kaldım ama hatırlayamıyorum arkadaşımda dondurulmuşla tedaviye başlıcak bilgi istemişti dondurulmuş tranferi adet oldukdan sonra ilaç tedavisine başlanıyor ya o sırada dogal yolla hamile kalınabilir mi yumurta gelişir mi anlatabildim mi biledim :)Canm soruyu tam anlamadim
Heeee simdi anladim canmben dondurulmuş transferle hamile kaldım ama hatırlayamıyorum arkadaşımda dondurulmuşla tedaviye başlıcak bilgi istemişti dondurulmuş tranferi adet oldukdan sonra ilaç tedavisine başlanıyor ya o sırada dogal yolla hamile kalınabilir mi yumurta gelişir mi anlatabildim mi biledim :)
benimde 37 tane toplanmıştı bir ay bekledik sonra dondurulmuş transfer yaptı ama hatırlayamıyorum başka yumurta oldu olmadı mı :)Heeee simdi anladim canm) evet olabiliyo ama ona karşın çatlatma ignesi veriliyo yanlis hatirlamiyorsam bnm doktorum cogul gebelik riski var diye transferden iki hafta once iliski yasaklamisti cunku cok yumurtam vardi hepside gelişmişti