Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Tesadüfen mesajınızı gördüm çok enteresan bir hamilelik hikayeniz varmış :) Gülümseyerek okudum...
Allah uzun ömürler versin

Slm canım nasılsın neler yapıyorsunuz
Iyiyim canim cok sukur kizceyle geciyo gunler onun olmasi hayatimda o kadr guzellikler kattiki hergun ona bakip sukrediyorum aglamasi bile beni mutlu ediyor emekleye basladik kalkmaya felan calisiyor hep boş haliya bakip benimde bebegim olur mu surda halinin uzerinde emeklermi diyordum duami yasiyorum resmen dislerimiz cikiyo şimdi cok guzel ya Allahim burdaki ve butun isteyenlere nasip etsin hic umutsuzluga kapilmasinlar Rabbim dileyince oluyor sen nasilsin nasil gidiyor

Maşallah canım prensese. Rabbim herkesin emeğini boş çıkarmasın herkese bu duyguları yaşatsın. Bizim 6. Diş cıktı çıkacak yeni emekliyor ama tutunup yürümek daha zevkli geliyor çok şükür her hali mutluluk onların

Aynı durum bendede var canım. Transferin ne zaman olacağı belirsiz . Yazını görünce bir umut oldu banada

Merhaba kizlar Dondurulmuş 2adet 5.gün embriyosu transfer edilmişti 12.gün betahcg 1000 14.gun 2015 cıktı ikiz olabilirmi ikiz olsa değer 2 katına degilde dahamı cok artardi değeri boyle yüksek olup tek bebeği olan varmi

Hayırlısı olsun. Değere bakılarak kesin bşy denemiyor çok kez şahit olduk burda canım illa ikiz ve ya tek denemez. Kese görmeye gidince belli olur

Benim iki embrıyo konmustu, degerlerim ikiz gibş arttı ama tekti , belli olmuyo o

Hayırlı olsun saglıkla gelişsin inşallah. Belli oldu mu ikiz miymiş?

Merhaba,

1.5 yıllık evliyim. Bu süre içerisinde henüz çocuk sahibi olamadık. Yaşımın da 33 olması nedeniyle çok geç kalmadan bu durumun uzman bir doktor kontrolünde incelenmesini istedim. Bunun için bir doktor araştırmasına girdim. Pendik Medical Park hastanesinde Doç. Dr. Murat Bozkurt hocamın pek çok güzel yorumlarıyla karşılaştım. İlk muayeneye gittikten sonra tereddütsüz başka hiç bir doktor arayışına girmemeye karar aldım. Aklımda hiç yokken, kendisinin de yönlendirmesiyle tüp bebek tedavisine karar verdik. Murat bey' ın guleryuzu, her turlu sorumuza cevap vermesi ve benim için en önemlisi içten olması ve güven vermesi nedeniyle tedavimiz onun dedıklerıne harfi harfiyen uymakla geçti. Rahim filmi ardından kan tahlilleri derken detaylı muayenemi oldum. Hiç bir sorun yoktu. Yumurta toplama işlemi için tedaviye başlayabilir durumdaydık. Planlamamızı yaptık, ilaç ve iğnelere başladım. Bu süreçte iş hayatındaki koşturmacama rağmen rahat geçti. Kasım ayında yumurta toplama işlemi yapıldı. 15 tane embriyo elde ettik. Son durumda 5. gün embriyolarımız elde edildi ve bunun 11 tanesi 1. kalite, 4 tanesi 2. kalite olduğunu öğrendik. Ardından 2-3 ay sonraya planladığımız embriyo transfer işlemi öncesi donduruldular. Aralık ayında ara verdik. Dondurulmuş embriyo transfer tedavi sürecine Ocak ayında başladık. Şimdi transfer öncesi rahmin hazırlanması için ilaç tedavisi görüyorum. Emin ellerde olduğum için çok mutlu ve çok ümitliyim. Murat bey' e bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum buradan. İyi ki karşılaştık onunla. Tüp bebek tedavisi ile ilgili arayış içinde olan herkese buradan canı gönülden tavsiye ediyorum.

432 sayfayı baştan sona okudum, yeri geldi üzüldüm yeri geldi mutlu oldum yazdıklarınıza Allahım herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin. Ocak ayında ilk tüp bebek denememiz negatif oldu 2 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi ikiside tutunamadı taze transferdi. Şubat ayında rahime çizik atılıp mart ayında ikinci transferim olacak iki adet 3. Gün embriyomuz var bana da dua edin lütfen 10 yaşında bir oğlum var ve 5 yıldır uğraşıyoruz sebepsiz infertilite

Canım çizik meslesini araştırdın mı hiç acaba zararı oluyor mu

Merhaba canım genetikli tüp bebek yaptırırsan işe yarayabilir bende genetikli yaptırmıştım bahçecide doktorum sabri beyin önerisiyle benim yaşım 38di ve olumsuz denemelerim vardı. Embriyonun genetiğine bakıyorlar ve sağlam olanı veriyorlar

Merhaba teşekkürler cevap için Önümüzdeki ay bir aksilik çıkmazsa başlıyoruz tedaviye inşallah.Siz sağlıklı gebelik elde edebildiniz sanırım değil mi,darısı başıma

Kızlar merhaba tüp bebekle 5. Gün embriyosu yerlestirldi bugün 8.gün değerim 79 çıktı biraz kahve rengi lekelenmem oldı. Diceğim şu ki şiddetli bacak ağrısı yaşayan var mı normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…