Tesadüfen mesajınızı gördüm çok enteresan bir hamilelik hikayeniz varmış :) Gülümseyerek okudum...umut olması açısından yazmak istedim.
2016 başında dondurulmuş embriyoyu 2017 sonunda transfer oldum. tek embrriyom bölündü ve tek yumurta ikizlerim oldu. şu an iki yaşındalar.
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
:) çok teşekkür ederim çok sağolun.Tesadüfen mesajınızı gördüm çok enteresan bir hamilelik hikayeniz varmış :) Gülümseyerek okudum...
Allah uzun ömürler versin
Iyiyim canim cok sukur kizceyle geciyo gunler onun olmasi hayatimda o kadr guzellikler kattiki hergun ona bakip sukrediyorum aglamasi bile beni mutlu ediyor emekleye basladik kalkmaya felan calisiyor hep boş haliya bakip benimde bebegim olur mu surda halinin uzerinde emeklermi diyordum duami yasiyorum resmen dislerimiz cikiyo şimdi cok guzel ya Allahim burdaki ve butun isteyenlere nasip etsin hic umutsuzluga kapilmasinlar Rabbim dileyince oluyor sen nasilsin nasil gidiyorSlm canım nasılsın neler yapıyorsunuz
Maşallah canım prensese. Rabbim herkesin emeğini boş çıkarmasın herkese bu duyguları yaşatsın. Bizim 6. Diş cıktı çıkacak yeni emekliyor ama tutunup yürümek daha zevkli geliyor çok şükür her hali mutluluk onlarınIyiyim canim cok sukur kizceyle geciyo gunler onun olmasi hayatimda o kadr guzellikler kattiki hergun ona bakip sukrediyorum aglamasi bile beni mutlu ediyor emekleye basladik kalkmaya felan calisiyor hep boş haliya bakip benimde bebegim olur mu surda halinin uzerinde emeklermi diyordum duami yasiyorum resmen dislerimiz cikiyo şimdi cok guzel ya Allahim burdaki ve butun isteyenlere nasip etsin hic umutsuzluga kapilmasinlar Rabbim dileyince oluyor sen nasilsin nasil gidiyor
Aynı durum bendede var canım. Transferin ne zaman olacağı belirsiz . Yazını görünce bir umut oldu banadaCanım benim bir tane embriyom oluşmuştu rezerv azlığı var. Bir yumurta çıktı oda embriyo oldu çok şükür. Tuttu.Öncesinde progestan fitil ve cironine jel kullandım. Bu kadar. İnşalalh bebişlerin tutunur seninde.
Hayırlısı olsun. Değere bakılarak kesin bşy denemiyor çok kez şahit olduk burda canım illa ikiz ve ya tek denemez. Kese görmeye gidince belli olurMerhaba kizlar Dondurulmuş 2adet 5.gün embriyosu transfer edilmişti 12.gün betahcg 1000 14.gun 2015 cıktı ikiz olabilirmi ikiz olsa değer 2 katına degilde dahamı cok artardi değeri boyle yüksek olup tek bebeği olan varmi
Benim iki embrıyo konmustu, degerlerim ikiz gibş arttı ama tekti , belli olmuyo oMerhaba kizlar Dondurulmuş 2adet 5.gün embriyosu transfer edilmişti 12.gün betahcg 1000 14.gun 2015 cıktı ikiz olabilirmi ikiz olsa değer 2 katına degilde dahamı cok artardi değeri boyle yüksek olup tek bebeği olan varmi
Hayırlı olsun saglıkla gelişsin inşallah. Belli oldu mu ikiz miymiş?Merhaba kizlar Dondurulmuş 2adet 5.gün embriyosu transfer edilmişti 12.gün betahcg 1000 14.gun 2015 cıktı ikiz olabilirmi ikiz olsa değer 2 katına degilde dahamı cok artardi değeri boyle yüksek olup tek bebeği olan varmi
Evet iki kese göründüHayırlı olsun saglıkla gelişsin inşallah. Belli oldu mu ikiz miymiş?
Hayırlısı olsun canım hakkında inşallahEvet iki kese göründü
Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin hayırlısıyla insallah.Evet iki kese göründü
Canım çizik meslesini araştırdın mı hiç acaba zararı oluyor mu432 sayfayı baştan sona okudum, yeri geldi üzüldüm yeri geldi mutlu oldum yazdıklarınıza Allahım herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin. Ocak ayında ilk tüp bebek denememiz negatif oldu 2 adet 3. Gün embriyosu transfer edildi ikiside tutunamadı taze transferdi. Şubat ayında rahime çizik atılıp mart ayında ikinci transferim olacak iki adet 3. Gün embriyomuz var bana da dua edin lütfen 10 yaşında bir oğlum var ve 5 yıldır uğraşıyoruz sebepsiz infertilite
Detaylı olarak araştırmadım ama faydalı olduğunu biliyorum ayrıca doktoruma güveniyorum çizik atıcam dediyse bir bildiği vardırCanım çizik meslesini araştırdın mı hiç acaba zararı oluyor mu
Peki ilk tüp denemen mi canımDetaylı olarak araştırmadım ama faydalı olduğunu biliyorum ayrıca doktoruma güveniyorum çizik atıcam dediyse bir bildiği vardır
Merhaba canım genetikli tüp bebek yaptırırsan işe yarayabilir bende genetikli yaptırmıştım bahçecide doktorum sabri beyin önerisiyle benim yaşım 38di ve olumsuz denemelerim vardı. Embriyonun genetiğine bakıyorlar ve sağlam olanı veriyorlarArd arda ikinci kere bebeğimi kaybettiğimi öğrendim kürtaj olmak zorunda kalacağım yaşım 34 artık sadece yumurta kalitesizliği yuzunden olduğunu düşünmeye başladım, çünkü ilk kayıp sonrası yaptırdığımız ayrıntılı testler normal çıkmıştı, tüp bebekten fayda görür müyüm bu konuda bilgisi olan anneler var mı tekrarlayan kayıplarda tüp bebek işe yarıyor mu?
Merhaba teşekkürler cevap içinMerhaba canım genetikli tüp bebek yaptırırsan işe yarayabilir bende genetikli yaptırmıştım bahçecide doktorum sabri beyin önerisiyle benim yaşım 38di ve olumsuz denemelerim vardı. Embriyonun genetiğine bakıyorlar ve sağlam olanı veriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?