Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Arkadaşlar merhaba dondurulmuş embriyo transferi yaptiracagim. Bugün climara forte diye bantlara başladım bir yan etkisi var mı acaba biraz evhamliyim da ne olur yardımcı olun bir forumda tansiyonumu yükseltti yazmış biri benim panik atagim var ve zaten sürekli yüksek gibi geliyor korkmaya başladım

Canım hayırlı olsun şimdiye kadar duymadım yan etki yapanı evham yapma kendini rahat bırak gerçekten öyle olunca sonu iyi oluyor

Peki canım baş ağrısı yapar mı benim basim çok ağrıyor akşamları ozellikke
Ben climara forte u uzun süre kullandım hem transfer öncesi hem pozitifi gördükten sonra, ayrıca iki tane yapıştırıyordum dr iki kullan dediği için, bas agrısı oluyordu ama bant mı sebep oluyordu bilmiyorum, tansiyonumda hep normaldi, ilaçların çok bir yan etkisi olmuyor, kendini rahat bırak ve mutlaka kafanı oyalayacak birşey bul, ben ilk iki transferde bu konulara çok odaklandım beslenmeme çok dikkat ettim genelde dinlenme modundaydım, son transferde baska bir konu sebebiyle hiç bu konuyu düşünmedim, hiç dinlenmeye vaktim olmamıştı, araba kullanarak şehirlerarası uzun yolculuk yaptım, dedim bu sefer kesin tutmaz artık, yazın herseye baştan başlama planları yapıyordum, hiç belirtimde yoktu, sadece ilaçlarımı düzenli kullanarak Allah büyüktür olacaksa olur dedim, iğnemi vaktinde yolda tenha yerde durup yapıyordum, ilaçlarımı içtim, test günü doktoruma gidip test sonucunu beklerken eşimle bu yaz tekrar deneriz diye konuşurken hemşire çıkıp sonucu söyleyince inanamadık, ikiz ihtimali var dedi dr, evet ultrason günü ikiz tuttuğunu ama birinin küçük oldugunu öğrendik, nitekim o 8.hafta civarı düştü kayboldu, diğeri şükürler olsun iyi, agustosta dogumu bekliyorum, çok uzattım sanırım, demek istediğim ne kadar kafana takarsan o kadar olumsuz sonuçlanma ihtimali oluyor ama tutacagı varsa ikiside tutuyor. Pozitiften sonra ilk üç ay bazı günler 3 gün süren baş ağrılarım başladı. Kusma bulantı vs hiç olmadı çok şükür rahat geçirdim. Son 4 aydır baş ağrısının ne demek oldugunu unuttum çok şükür. Allah sana ve isteyen herkese pozitif görmeyi nasip etsin...Saglıklı evlatlara kavuştursun hepimizi.

Çok sağol canım vakit ayırıp yazdığın için düşen bebiş için geçmiş olsun üzüldüm ama Allah onun ömrünü de ona vermiştir inşallah uzun ömürlü sağlıklı evladın olsun çok çok sevindim bebisin iyi olduğuna kendine çok dikkat et ben de inşallah senin gibi hayırlı haberi.duyarim

Can
Peki canım baş ağrısı yapar mı benim basim çok ağrıyor akşamları ozellikke
Canım arkadaş cevaplamış ama baş ağrın stres kaynaklida olabilir ben hap türevi olanı kullandım günlük 6 tane iciyordum kafanı dağıtmak çok önemli inşallah güzel olur sonucun olumlu düşün beslenmene ve yaşantıma dikkat et gerisi iyi olacak inşallah

Inşallah canım hiç stres yapma oluşuna bırak ben 5 kez tüp bebek yaptırdım 3ü pozitif oldu biri kimyasal biri negatif cıktı ama ögrendigim tek şey pozitif olmak takmamak 8yasinda ve 6aylik iki evlâdım var bide cennette ikizlerim var çok şükür Rabbime acisinida tatlısınıda gördüm güzel haberlerini duyarız inşallah Rabbim bu güzel gunlerin hürmetine sağlıkla hayırla evlat nasip etsin

Ard arda ikinci kere bebeğimi kaybettiğimi öğrendim kürtaj olmak zorunda kalacağım yaşım 34 artık sadece yumurta kalitesizliği yuzunden olduğunu düşünmeye başladım, çünkü ilk kayıp sonrası yaptırdığımız ayrıntılı testler normal çıkmıştı, tüp bebekten fayda görür müyüm bu konuda bilgisi olan anneler var mı tekrarlayan kayıplarda tüp bebek işe yarıyor mu?

Merhabalar çok merak ediyorum 5. Gün embriyosu 5AA kalitede donmuş embriyo transferi olanlar bebeğinizin cinsiyeti nedir?

Merhaba
Bu mesajınızı gördüm baya geçmiş ama benimde şuan 5AA transferim oldu geçen gün . Merakımdan aradığımda gördüm
Sizin emriyonuz size tutundu mu ? Cinsiyeti ne oldu ?

Merhaba
Bu mesajınızı gördüm baya geçmiş ama benimde şuan 5AA transferim oldu geçen gün . Merakımdan aradığımda gördüm
Sizin emriyonuz size tutundu mu ? Cinsiyeti ne oldu ?

ilk denemede tuttu benim kızım oluyor ancak 5AA olup oğlum olanda vardı merkezde gerçekten nasip işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…