Slm canım nasılsın neler yapıyorsunuzValla canim ben oyle belirti olarak bisey hissetmedim sadece transfer gunu tuttu yavrum dedim icime oyle dogdu .8.gun bi sol kasıkta batma oldu okadr
Canım hayırlı olsun şimdiye kadar duymadım yan etki yapanı evham yapma kendini rahat bırak gerçekten öyle olunca sonu iyi oluyorArkadaşlar merhaba dondurulmuş embriyo transferi yaptiracagim. Bugün climara forte diye bantlara başladım bir yan etkisi var mı acaba biraz evhamliyim da ne olur yardımcı olun bir forumda tansiyonumu yükseltti yazmış biri benim panik atagim var ve zaten sürekli yüksek gibi geliyor korkmaya başladım
Teşekkür ederim canım çok sağolCanım hayırlı olsun şimdiye kadar duymadım yan etki yapanı evham yapma kendini rahat bırak gerçekten öyle olunca sonu iyi oluyor
Peki canım baş ağrısı yapar mı benim basim çok ağrıyor akşamları ozellikkeCanım hayırlı olsun şimdiye kadar duymadım yan etki yapanı evham yapma kendini rahat bırak gerçekten öyle olunca sonu iyi oluyor
Ben climara forte u uzun süre kullandım hem transfer öncesi hem pozitifi gördükten sonra, ayrıca iki tane yapıştırıyordum dr iki kullan dediği için, bas agrısı oluyordu ama bant mı sebep oluyordu bilmiyorum, tansiyonumda hep normaldi, ilaçların çok bir yan etkisi olmuyor, kendini rahat bırak ve mutlaka kafanı oyalayacak birşey bul, ben ilk iki transferde bu konulara çok odaklandım beslenmeme çok dikkat ettim genelde dinlenme modundaydım, son transferde baska bir konu sebebiyle hiç bu konuyu düşünmedim, hiç dinlenmeye vaktim olmamıştı, araba kullanarak şehirlerarası uzun yolculuk yaptım, dedim bu sefer kesin tutmaz artık, yazın herseye baştan başlama planları yapıyordum, hiç belirtimde yoktu, sadece ilaçlarımı düzenli kullanarak Allah büyüktür olacaksa olur dedim, iğnemi vaktinde yolda tenha yerde durup yapıyordum, ilaçlarımı içtim, test günü doktoruma gidip test sonucunu beklerken eşimle bu yaz tekrar deneriz diye konuşurken hemşire çıkıp sonucu söyleyince inanamadık, ikiz ihtimali var dedi dr, evet ultrason günü ikiz tuttuğunu ama birinin küçük oldugunu öğrendik, nitekim o 8.hafta civarı düştü kayboldu, diğeri şükürler olsun iyi, agustosta dogumu bekliyorum, çok uzattım sanırım, demek istediğim ne kadar kafana takarsan o kadar olumsuz sonuçlanma ihtimali oluyor ama tutacagı varsa ikiside tutuyor. Pozitiften sonra ilk üç ay bazı günler 3 gün süren baş ağrılarım başladı. Kusma bulantı vs hiç olmadı çok şükür rahat geçirdim. Son 4 aydır baş ağrısının ne demek oldugunu unuttum çok şükür. Allah sana ve isteyen herkese pozitif görmeyi nasip etsin...Saglıklı evlatlara kavuştursun hepimizi.Peki canım baş ağrısı yapar mı benim basim çok ağrıyor akşamları ozellikke
Çok sağol canım vakit ayırıp yazdığın için düşen bebiş için geçmiş olsun üzüldüm ama Allah onun ömrünü de ona vermiştir inşallah uzun ömürlü sağlıklı evladın olsun çok çok sevindim bebisin iyi olduğuna kendine çok dikkat et ben de inşallah senin gibi hayırlı haberi.duyarimBen climara forte u uzun süre kullandım hem transfer öncesi hem pozitifi gördükten sonra, ayrıca iki tane yapıştırıyordum dr iki kullan dediği için, bas agrısı oluyordu ama bant mı sebep oluyordu bilmiyorum, tansiyonumda hep normaldi, ilaçların çok bir yan etkisi olmuyor, kendini rahat bırak ve mutlaka kafanı oyalayacak birşey bul, ben ilk iki transferde bu konulara çok odaklandım beslenmeme çok dikkat ettim genelde dinlenme modundaydım, son transferde baska bir konu sebebiyle hiç bu konuyu düşünmedim, hiç dinlenmeye vaktim olmamıştı, araba kullanarak şehirlerarası uzun yolculuk yaptım, dedim bu sefer kesin tutmaz artık, yazın herseye baştan başlama planları yapıyordum, hiç belirtimde yoktu, sadece ilaçlarımı düzenli kullanarak Allah büyüktür olacaksa olur dedim, iğnemi vaktinde yolda tenha yerde durup yapıyordum, ilaçlarımı içtim, test günü doktoruma gidip test sonucunu beklerken eşimle bu yaz tekrar deneriz diye konuşurken hemşire çıkıp sonucu söyleyince inanamadık, ikiz ihtimali var dedi dr, evet ultrason günü ikiz tuttuğunu ama birinin küçük oldugunu öğrendik, nitekim o 8.hafta civarı düştü kayboldu, diğeri şükürler olsun iyi, agustosta dogumu bekliyorum, çok uzattım sanırım, demek istediğim ne kadar kafana takarsan o kadar olumsuz sonuçlanma ihtimali oluyor ama tutacagı varsa ikiside tutuyor. Pozitiften sonra ilk üç ay bazı günler 3 gün süren baş ağrılarım başladı. Kusma bulantı vs hiç olmadı çok şükür rahat geçirdim. Son 4 aydır baş ağrısının ne demek oldugunu unuttum çok şükür. Allah sana ve isteyen herkese pozitif görmeyi nasip etsin...Saglıklı evlatlara kavuştursun hepimizi.
Canım arkadaş cevaplamış ama baş ağrın stres kaynaklida olabilir ben hap türevi olanı kullandım günlük 6 tane iciyordum kafanı dağıtmak çok önemli inşallah güzel olur sonucun olumlu düşün beslenmene ve yaşantıma dikkat et gerisi iyi olacak inşallahPeki canım baş ağrısı yapar mı benim basim çok ağrıyor akşamları ozellikke
Teşekkür ederim canım bir geçiyor bir ağrıyor özellikle akşamları neden bilmiyorum çok da sinirliyim bu ara umarım iyi olur her şey hepimiz için çok sağolCan
Canım arkadaş cevaplamış ama baş ağrın stres kaynaklida olabilir ben hap türevi olanı kullandım günlük 6 tane iciyordum kafanı dağıtmak çok önemli inşallah güzel olur sonucun olumlu düşün beslenmene ve yaşantıma dikkat et gerisi iyi olacak inşallah
Can
Canım arkadaş cevaplamış ama baş ağrın stres kaynaklida olabilir ben hap türevi olanı kullandım günlük 6 tane iciyordum kafanı dağıtmak çok önemli inşallah güzel olur sonucun olumlu düşün beslenmene ve yaşantıma dikkat et gerisi iyi olacak inşallah
Slm canım nasılsın neler yapıyorsunuz
Merhaba canim gec cevap verdim kusurabkma bildirimler kapaliymis farketmedik cok sukur iyiyiz 6 aylik olduk sen nasilsin bebusin nasikSlm canım nasılsın neler yapıyorsunuz
Bizde ıyiyiz canım büyüyoruz şükür herşey yolunda ek gıdaya geçtik severek yiyoruz inşallah hep böyle giderMerhaba canim gec cevap verdim kusurabkma bildirimler kapaliymis farketmedik cok sukur iyiyiz 6 aylik olduk sen nasilsin bebusin nasik
Aynen cnm ek gida sureci 4.aydan neri meme reddi yasiyorum bende 6.ay oldu hala bitmedi memeyi oyice birakti gibi bisey cok uzuliyorumBizde ıyiyiz canım büyüyoruz şükür herşey yolunda ek gıdaya geçtik severek yiyoruz inşallah hep böyle gider
Merhabalar çok merak ediyorum 5. Gün embriyosu 5AA kalitede donmuş embriyo transferi olanlar bebeğinizin cinsiyeti nedir?
Merhaba
Bu mesajınızı gördüm baya geçmiş ama benimde şuan 5AA transferim oldu geçen gün . Merakımdan aradığımda gördüm
Sizin emriyonuz size tutundu mu ? Cinsiyeti ne oldu ?
ilk denemede tuttu benim kızım oluyor ancak 5AA olup oğlum olanda vardı merkezde gerçekten nasip işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?