Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

hayır adetin ilk gününden itibaren sayarsak kaçıncı gününde oldu transfer? benm ptesi 19.gün olucak msla?
Benim 17. Gun transferim oldu somdi saydim ben de :) ama p0ly__ nin de dedigi gibi burda onemli olan rahim kalinligi. Benim transferime kontrole gittigim gun (rahim kalinligini kontrol icin) karar verildi ve2 gun sonra da transfer oldum.

Benimde 20. Gün oldu benim dikkatsizligim yüzünden oda normalde dün olacaktı transferim.

Bnmde 11 şubat aynı gün allah yüzümüzü güldürsün inşallah cumlemizin. mandus un hepten az kaldı. ) ayın kaçında kan veriçeksin

Aynı günmüş ben saglık ocağında vercem oda bigün sonra çıkıyor ya 10 nunda veririm yada 11 inde verir 12 sinde ögrenirim

Aynı günmüş ben saglık ocağında vercem oda bigün sonra çıkıyor ya 10 nunda veririm yada 11 inde verir 12 sinde ögrenirim
Niye 1 gün sonra bekliceksinki devlet hastanesi varsa yakında acil de ver 2saate söylüyorlar bn tedavi oldugum hastanede yaptircam ucreysizse pahaliysa da acilde veririm

Niye 1 gün sonra bekliceksinki devlet hastanesi varsa yakında acil de ver 2saate söylüyorlar bn tedavi oldugum hastanede yaptircam ucreysizse pahaliysa da acilde veririm

Ben aşılama yaptırdıgımda bi merkez vardı 45 lira alıyorlardı iki kez yaptırdım negatif alıncada zoruma gitti ama devlet olabilir onu da düşünüyorum gider acilde yaptırırım

Doktor günlük hayatına devam et dedi ama ben yürüyünce kasıklarım agrıyor kızlar sizde neler oluyor

Doktor günlük hayatına devam et dedi ama ben yürüyünce kasıklarım agrıyor kızlar sizde neler oluyor
Bende hiçbir belirti yok sanırım progesteron ve ostrojen haplari yüzünden türk filmlerine agliyom

İnşallah hayırlısıyla inşallah tutunsun bebişlerimiz :)
Bana yatmaktan gına geldi öğleden sonra kalkmayı düşünüyorum sizler neler yapiosunuz transferi gerçekleşen arkadaşlar yatiyomusunz hep

arkadaşlar okuduğum kadarıyla siz benden daha tecrubelısınız bana bır yardımcı olur musunuz ben dun muayenemı oldum iki tane hap verdi 10 gün sonra kontrol dedi sonrakı sureç sizlerde nasıldı

Bana yatmaktan gına geldi öğleden sonra kalkmayı düşünüyorum sizler neler yapiosunuz transferi gerçekleşen arkadaşlar yatiyomusunz hep

Valla ben çok yatmıyorum açıkcası jeli yaptıktan sonra yürüyüş yap dediler yürüyorum ediyorum doktorum yatmanın faydalı olacağını düşünüyosanız yanılırsınızz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…