Estrofemi transferimin 2. Gunu biraktim.
Inofolic combi gunde 2 kez.
Clexane 0.4 igne (kan sulandirici) her aksam vuruyorum.
Progestan fitil gunde 3 kez.
Benim de bu sekilde arkadasim. Sen nerede transfer oldun?
Ataşehir memorial benim de canim, hayirlisu olsun insallah ilk denemede guzel haber alirsinAcibadem maslak ta oldum ilk denememumarım olur .sen nerde oldun mandus
inşallahh sonuda gzel olurrrrrrrrrrrrBebişlerimi aldım kızlar 2 tane çok iyi kalitede embriyolarım kondu su damlası gibi kondular yapıştılar bana sımsıkı :)
Ay süper canım sonucununda iyi olur insallahBebişlerimi aldım kızlar 2 tane çok iyi kalitede embriyolarım kondu su damlası gibi kondular yapıştılar bana sımsıkı :)
Hayirlisi olsun canim insallah daha guzel anlari paylasacagiz. Senin tedavin neredeydi?ve transfer sonrasi hangi ilaclari verdiler?Bebişlerimi aldım kızlar 2 tane çok iyi kalitede embriyolarım kondu su damlası gibi kondular yapıştılar bana sımsıkı :)
Transfer günün belli oldumu caniminşallahh sonuda gzel olurrrrrrrrrrrr
Hayirlisi olsun canim insallah daha guzel anlari paylasacagiz. Senin tedavin neredeydi?ve transfer sonrasi hangi ilaclari verdiler?Bebişlerimi aldım kızlar 2 tane çok iyi kalitede embriyolarım kondu su damlası gibi kondular yapıştılar bana sımsıkı :)
Hayi
Hayirlisi olsun canim insallah daha guzel anlari paylasacagiz. Senin tedavin neredeydi?ve transfer sonrasi hangi ilaclari verdiler?
şimdi onu yazcaktım:)) ptesi olcak benm transfer hayırlısıylaTransfer günün belli oldumu canim
şimdi onu yazcaktım:)) ptesi olcak benm transfer hayırlısıyla
11subat mi yani canimAyy hadi darısı sana :) bekliyoruz şiddetle bana 10 gün sonra yap dedi testi doktorum
Yazdim ama gitmemis canim benim. Arkadasim benim embriyolarim 5. Gunmandus arkadaşım bide kaçıncı gün oldu transferin onu yazsaydın sadece beğenmekle kalma merak ediyorum
kızlar buarada sizin transferler kaçıncı gün yapıldı[/QUOTE
Bana da soruyu yanlış yazmış gibi geldi kaçıncı gün embriyosu demek istedi heralde bnmde 5.gün 2tane
hayır adetin ilk gününden itibaren sayarsak kaçıncı gününde oldu transfer? benm ptesi 19.gün olucak msla?Bana da soruyu yanlış yazmış gibi geldi kaçıncı gün embriyosu demek istedi heralde bnmde 5.gün 2tane
Benim öyle sayarsak 24.gün ama Dr lar rahim kalinligina göre belirliyor transferin yapilacagi günühayır adetin ilk gününden itibaren sayarsak kaçıncı gününde oldu transfer? benm ptesi 19.gün olucak msla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?