Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Estrofemi transferimin 2. Gunu biraktim.
Inofolic combi gunde 2 kez.
Clexane 0.4 igne (kan sulandirici) her aksam vuruyorum.
Progestan fitil gunde 3 kez.

Benim de bu sekilde arkadasim. Sen nerede transfer oldun?

Acibadem maslak ta oldum ilk denemem umarım olur .sen nerde oldun mandus

Bebişlerimi aldım kızlar 2 tane çok iyi kalitede embriyolarım kondu su damlası gibi kondular yapıştılar bana sımsıkı :)

Hayi
Bebişlerimi aldım kızlar 2 tane çok iyi kalitede embriyolarım kondu su damlası gibi kondular yapıştılar bana sımsıkı :)
Hayirlisi olsun canim insallah daha guzel anlari paylasacagiz. Senin tedavin neredeydi?ve transfer sonrasi hangi ilaclari verdiler?

Hayi
Hayirlisi olsun canim insallah daha guzel anlari paylasacagiz. Senin tedavin neredeydi?ve transfer sonrasi hangi ilaclari verdiler?

Hayi

Bende kayseri Memorial de yaptırdım. Verdiler crinone jel kan sulandırıcı igne estrofem falan arttı ilaçlara devam kullandıklarım artırdılar hep ay çok heyecanlı bişey bu ya yatıyorum daha idrara çıktım dayanamadım çünkü çok sıkışmıştım kalkabilirsin dediler odaya gelir gelmez yaptım valla

İnşallah hepimizin hakkında en hayırlısını versin Rabbim ikiside tutunsun bebişlerimizin mutlu haberler paylaşalım burdan

mandus arkadaşım bide kaçıncı gün oldu transferin onu yazsaydın sadece beğenmekle kalma merak ediyorum

Bana da soruyu yanlış yazmış gibi geldi kaçıncı gün embriyosu demek istedi heralde bnmde 5.gün 2tane
hayır adetin ilk gününden itibaren sayarsak kaçıncı gününde oldu transfer? benm ptesi 19.gün olucak msla?

hayır adetin ilk gününden itibaren sayarsak kaçıncı gününde oldu transfer? benm ptesi 19.gün olucak msla?
Benim öyle sayarsak 24.gün ama Dr lar rahim kalinligina göre belirliyor transferin yapilacagi günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…