- 9 Mayıs 2024
- 51
- 13
- 3
- 35
- Konu Sahibi sailormoon34
-
merhaba, ben de tekrarlayan düşüklerim olması sebbei ile genetikli tüp bebek yapıyorum ilk opu sonrası 2 embriyomuz gitti ama malesef 2side sağlıksız geldi, ama dondurulduktan sonra nasıl olur onu bilemiyorum. 1 hafta sonra geldi genetikte sonuçları çok sürmüyor. fiyatı da 370 Euro idi.Merhaba, 34 yasindayim esim ile 2 kez Aa ve Ab kalite 5. gun embriyo transferi denedik fakat tutmadi. Şimdi geriye bu kadar iyi kalitede olmayan 2 embriyomuz kaldi. Genetik test yaptirmayi düşünüyoruz ama cok kararsiziz. Tekrar yumurta toplama sürecine girmek istemiyorum. Surekli igneler ve denemeler beni cok yipratti. Evet belki daha fazla deneyen arkadaslar vardir ancak bana agir geldi. Bu son transferde artik tutsun istiyorum. Genetik test ile ilgili tecrubelerinizi paylasabilir misiniz
bana 10 gün sonra sonuç gelmişti en geç 2 haftada geliyor normalde sizin neden 2 ayı buluyor acaba merak ettim nerde yaptırıyorsunuz devlette mi?Bende 5.gündeyim 4a kaliteymiş. Genetik teste gönderilecek. İnsallah ıyı gelır ya cok korkuyorum. Bana 1.5 2 ayda sonuc gelir dedilerr
sizin embriyolarınız donduruldu ise eğer nasıl genetiğe göndericeksiniz?Merhaba, 34 yasindayim esim ile 2 kez Aa ve Ab kalite 5. gun embriyo transferi denedik fakat tutmadi. Şimdi geriye bu kadar iyi kalitede olmayan 2 embriyomuz kaldi. Genetik test yaptirmayi düşünüyoruz ama cok kararsiziz. Tekrar yumurta toplama sürecine girmek istemiyorum. Surekli igneler ve denemeler beni cok yipratti. Evet belki daha fazla deneyen arkadaslar vardir ancak bana agir geldi. Bu son transferde artik tutsun istiyorum. Genetik test ile ilgili tecrubelerinizi paylasabilir misiniz
Yok ankara centrum tüp bebek merkezinde abd ‘ye gönderiyorlarmış. Sizinde mi abd ye gönderilmiştibana 10 gün sonra sonuç gelmişti en geç 2 haftada geliyor normalde sizin neden 2 ayı buluyor acaba merak ettim nerde yaptırıyorsunuz devlette mi?
Benimde 5. Güne gelen 3 tane embriyom var dün genetiğe gönderilip donduruldu kalitelerini de bilmiyorum bende dondurulmadan önce göndermek gerekiyor diye biliyorumMerhaba, 34 yasindayim esim ile 2 kez Aa ve Ab kalite 5. gun embriyo transferi denedik fakat tutmadi. Şimdi geriye bu kadar iyi kalitede olmayan 2 embriyomuz kaldi. Genetik test yaptirmayi düşünüyoruz ama cok kararsiziz. Tekrar yumurta toplama sürecine girmek istemiyorum. Surekli igneler ve denemeler beni cok yipratti. Evet belki daha fazla deneyen arkadaslar vardir ancak bana agir geldi. Bu son transferde artik tutsun istiyorum. Genetik test ile ilgili tecrubelerinizi paylasabilir misiniz
Ben İstanbul Brüksel Tüp Bebek merkezinde yaptırıyorum ve hiç bukadar uzun sürede geleni duymamıştım max 2 hafta diyorlar 10.günde gelmişti benim sonucum nereye gittiğini bilmiyorum ama artık bunu Türkiye'de de yapan birsürü firma varYok ankara centrum tüp bebek merkezinde abd ‘ye gönderiyorlarmış. Sizinde mi abd ye gönderilmişti
Hadi ya bilmiyordum hastanede hiç açıklama yapmafı bişey demedi sorucam ama merak ettimBen İstanbul Brüksel Tüp Bebek merkezinde yaptırıyorum ve hiç bukadar uzun sürede geleni duymamıştım max 2 hafta diyorlar 10.günde gelmişti benim sonucum nereye gittiğini bilmiyorum ama artık bunu Türkiye'de de yapan birsürü firma var
Merhaba, dondurulduktan sonrada genetik teste gönderiliyor ancak çözündükten sonra bozunma ihtimali var bu nedenle genetige göndermeden direk ikisini de transfer ettirdik bakalım sonuç daha cıkmadısizin embriyolarınız donduruldu ise eğer nasıl genetiğe göndericeksiniz?
Ben de Brüksel Tüp Bebek Merkezinde Sabri hocaya gidiyorum. Siz hangi doktora gidiyordunuZ?Ben İstanbul Brüksel Tüp Bebek merkezinde yaptırıyorum ve hiç bukadar uzun sürede geleni duymamıştım max 2 hafta diyorlar 10.günde gelmişti benim sonucum nereye gittiğini bilmiyorum ama artık bunu Türkiye'de de yapan birsürü firma var
Ay demeyin öyle bi tane yumurtam var donduruldu genetiğe gıttı 4a kalıte haftaya transfer olucsk inşallah bozulmazMerhaba, dondurulduktan sonrada genetik teste gönderiliyor ancak çözündükten sonra bozunma ihtimali var bu nedenle genetige göndermeden direk ikisini de transfer ettirdik bakalım sonuç daha cıkmadı
Benım 1.5 ayda gelmıstı. Bırkac kişinin toplanıp beraber yapılıyormus nasıl bı makınaysa hepsi bir arada oluyor sanırım o yuzden. Kişi sayısının dolmasını bekliyorlarfırBende genetiğe gönderdim 2 tane embriyo oluşmuştu bugün tam 1 ay oldu daha haber yok maalesefneden bazılarında 2 hafta bazılarında 1 aydan fazla sürüyor sonuç gelene kadar
Ben Yücel beye gidiyorum ama henüz sağlıklı embriyo bulamadık ağustosta tekrar onu yaptıracağım inşallah bu defa nasip olur dualarınızı beklerimBen de Brüksel Tüp Bebek Merkezinde Sabri hocaya gidiyorum. Siz hangi doktora gidiyordunuZ?
Sizinki genetik test için hücre alınıp tekrar dondurulmuş anladıgım kadarıyla. Yani dondurulabildiği için artık bozunda riskini geçmişsiniz hiç endişe etmeyin. Hakkınızda hayırlısı olsun. Aslında ben de en başta genetik test yaptırsaydım bu kadar stress ve çöküntü yaşamazdımAy demeyin öyle bi tane yumurtam var donduruldu genetiğe gıttı 4a kalıte haftaya transfer olucsk inşallah bozulmaz
Merhaba Euro dan bahsetmişsiniz yurtdışında mı yaşıyorsunuz ben yurtdışında yaşıyorum fiyat ilgimi çekti o yüzden bizde seneye istiyoruz ortada fal yok yumurta yok eşim genetik test yaptıralim hayatım dedi emin olalım dedi tedavinin başında sizce ne düşünüyorsunuz?merhaba, ben de tekrarlayan düşüklerim olması sebbei ile genetikli tüp bebek yapıyorum ilk opu sonrası 2 embriyomuz gitti ama malesef 2side sağlıksız geldi, ama dondurulduktan sonra nasıl olur onu bilemiyorum. 1 hafta sonra geldi genetikte sonuçları çok sürmüyor. fiyatı da 370 Euro idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?