Dogal siklusla ilerlemek istedi sanırımDondurulmuş 5. Gün embriyonuz adetinizin kaçıncı günü transfer edildi?rahim kalınlıgınız kaçtı
Kızlar benim rahim kalınlıgıma iyi dedi doktor ama tam 25. Güne transfer denk geliyor cok geç geldi bana kafam karıstı
Aynı şekilde benimde 22.gune denk geliyor kafam karışık bu durumda olan arkadaşlar varmiDondurulmuş 5. Gün embriyonuz adetinizin kaçıncı günü transfer edildi?rahim kalınlıgınız kaçtı
Kızlar benim rahim kalınlıgıma iyi dedi doktor ama tam 25. Güne transfer denk geliyor cok geç geldi bana kafam karıstı
Dondurulmuş 5. Gün embriyonuz adetinizin kaçıncı günü transfer edildi?rahim kalınlıgınız kaçtı
Merhaba ben de 2 adet beklemiştim onun sebebi de kullanılan ilaçla alakası var opu da eğer iğne değil de hap şeklinde bi ilaç kullanırsanız rahim dokusunu bozuyor o yüzden 2 adet dönemi bekliyorsunuz. Sizde nası oldu opu onu bilmiyorum da. Bu şekildeydi genlde herkesin o yüzden.Merhaba benm de 28 şubat adetimin 20 günü yani dondurulmuş 5. gün emb transferim oldu. benim doktor ilk adetle transferi yaptı az yumurta olduğundan sanırım. okuduklarım hep 2 adet beklemiş.
Benim 18. Gün transfer olmuştu 15. Gün de gittiğimde 7.7 gibi vi değerdi 3 günde de biraz artmıştır muhtemelen.Dondurulmuş 5. Gün embriyonuz adetinizin kaçıncı günü transfer edildi?rahim kalınlıgınız kaçtı
gonalf klomen tarlusal kullandım çatlamadan önceki iki gün meriofert yaptım 3 yumurta toplandı. ilk adet deyince ben de şaşırdım herkesin durumu farklı demekkiMerhaba ben de 2 adet beklemiştim onun sebebi de kullanılan ilaçla alakası var opu da eğer iğne değil de hap şeklinde bi ilaç kullanırsanız rahim dokusunu bozuyor o yüzden 2 adet dönemi bekliyorsunuz. Sizde nası oldu opu onu bilmiyorum da. Bu şekildeydi genlde herkesin o yüzden.
Bende gonalf tarlusal kullanmıştım çatlatma için gonapeptyl yapmıştım klomen yoktu mesela sizde klomen olunca demekki rahim dokusu bozulmamış doktor ona göre uygun görmüş kullanılan ilaçlara bağlıgonalf klomen tarlusal kullandım çatlamadan önceki iki gün meriofert yaptım 3 yumurta toplandı. ilk adet deyince ben de şaşırdım herkesin durumu farklı demekki
14.gunde trasnfer olmustum benDondurulmuş 5. Gün embriyonuz adetinizin kaçıncı günü transfer edildi?rahim kalınlıgınız kaçtı
Benim de aynı gün transferim oldu 5. Gün dondurulmuş. Ayın 10 unda test günü verdiler inşallah pozitif sonuçlar alırızMerhaba benm de 28 şubat adetimin 20 günü yani dondurulmuş 5. gün emb transferim oldu. benim doktor ilk adetle transferi yaptı az yumurta olduğundan sanırım. okuduklarım hep 2 adet beklemiş.