Dondurulmuş 5. Gün embriyonuz adetinizin kaçıncı günü transfer edildi?

Asyali06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2022
41
17
33
Dondurulmuş 5. Gün embriyonuz adetinizin kaçıncı günü transfer edildi?rahim kalınlıgınız kaçtı
Kızlar benim rahim kalınlıgıma iyi dedi doktor ama tam 25. Güne transfer denk geliyor cok geç geldi bana kafam karıstı

Dogal siklusla ilerlemek istedi sanırım

Aynı şekilde benimde 22.gune denk geliyor kafam karışık bu durumda olan arkadaşlar varmi

Benim de dondurulmuş 5. Gün embriyom var 15-20. Gün arası transfer yapıyoruz dedi doktor

20.günü transfer edildi benim. Ancak rahim kalınlığımı hatırlamıyorum güzel ilerliyordu sadece onu biliyorum. İki ay rahim dinlendirildi öyle transfer yapıldı..

Merhaba benm de 28 şubat adetimin 20 günü yani dondurulmuş 5. gün emb transferim oldu. benim doktor ilk adetle transferi yaptı az yumurta olduğundan sanırım. okuduklarım hep 2 adet beklemiş.

Merhaba benm de 28 şubat adetimin 20 günü yani dondurulmuş 5. gün emb transferim oldu. benim doktor ilk adetle transferi yaptı az yumurta olduğundan sanırım. okuduklarım hep 2 adet beklemiş.
Merhaba ben de 2 adet beklemiştim onun sebebi de kullanılan ilaçla alakası var opu da eğer iğne değil de hap şeklinde bi ilaç kullanırsanız rahim dokusunu bozuyor o yüzden 2 adet dönemi bekliyorsunuz. Sizde nası oldu opu onu bilmiyorum da. Bu şekildeydi genlde herkesin o yüzden.

Benim 18. Gün transfer olmuştu 15. Gün de gittiğimde 7.7 gibi vi değerdi 3 günde de biraz artmıştır muhtemelen.

gonalf klomen tarlusal kullandım çatlamadan önceki iki gün meriofert yaptım 3 yumurta toplandı. ilk adet deyince ben de şaşırdım herkesin durumu farklı demekki

gonalf klomen tarlusal kullandım çatlamadan önceki iki gün meriofert yaptım 3 yumurta toplandı. ilk adet deyince ben de şaşırdım herkesin durumu farklı demekki
Bende gonalf tarlusal kullanmıştım çatlatma için gonapeptyl yapmıştım klomen yoktu mesela sizde klomen olunca demekki rahim dokusu bozulmamış doktor ona göre uygun görmüş kullanılan ilaçlara bağlı

14.gunde trasnfer olmustum ben

Benim de aynı gün transferim oldu 5. Gün dondurulmuş. Ayın 10 unda test günü verdiler inşallah pozitif sonuçlar alırız

aa siz nerede tedavi oluyordunuz aynı gün öğreneceğiz demekki sunucumuzu inşallah hayırlısı olur hakkımızda belirtiniz var mı benim dün bide bugün adet olacakmış gibi ağrım oldu 2 kez arada belim bacağım ağrıyor bugün hastaneden aradılar bir sıkıntı varmı diye kanama olmasını beklemiyoruz dedi hemşire beklemek çook zor

Merhaba arkadaşlar sonuçlarınız nasıl oldu benimde 22. Yada 23. Güne denk geliyor ilaçlara reglimin 6. Günü başlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…