Dondurulan Bebişlerimi Hayata Bağlama Mücadelem Bugün Başladıı

merhaba.ben dün gittim kontrole.ilacımın dozajı değişti.perşembe tekrar gidicem.ya bu ilaç beni biraz sinirli m,i yaptı ne?içim sıkılıyo ya da stres oldum bilemiyorum.

merhaba.ben dün gittim kontrole.ilacımın dozajı değişti.perşembe tekrar gidicem.ya bu ilaç beni biraz sinirli m,i yaptı ne?içim sıkılıyo ya da stres oldum bilemiyorum.

canım strestendir ilaçlarımızın yan etkisi olduğunu sanmıyorum, ben mümkün olduğunca rahatım ama eşim sağolsun bana yeterince stres yapıyor dengesiz senağlama

Canım benim haber alamayınca senden bi bakayım dedim hayırlı olur inşallah hiçbirşeye canını sıkma moralini bozma canım benim bende yarın gideceğim doktoruma bakalım nasıl olacak ayın 20-23 arası hastalanacağım inşallah busefer bebişlerimize kavuşuruz inşallah

merhaba canım, vakitlice hastalanırsın inşallah en yakın zamanda bebişlerine kavuşursun. Dün doktora gittim rahim kalınlığı 11mm'e ulaşmış normal gidiyor dedi, bant sayısını 3e çıkardık cuma randevum var tekrar. bu arada bantları nereye yapıştırıcağımı şaşırdım karnım pişik gibi oldu kaşınıyor. tabi önemli rahatsızlık diil bunlar. Şeniz

Merhaba dün doktora gittim kendi doktorum yoktu başka dr fikir almak için durumumu anlattım ve hastalığımın 21. günü lucrinle başlayacağımı söyledi anlamadım burada bakıyorum dondurulmuş embriyo ile tedaviler başka oluyor anlamadım senin tedavin hastalandığındamı başladı drmu tel arıyorum birtürlü ulaşamadım kafam da karıştı neden lucrin kullanacağım sende kullanıyormusun canım kafam çok karıştı bilen varsa yardımcı olabilirmi. Gülserencim inşallah busefer başarırız

canım ben cevap vereyim gülseren de ben de lucrin kullanmadık bu sefer.sadece östrojen içerikli bant kullanıyor gülseren bildiğim kadarıyla ben de tabletini kullanıyorum.lucrin nereden çıktı ben de anlamadım.Öğrenince haber ver ok?

gülseren nasılsın ,nasıl gidiyor tedavi? Benim yarın kontrolüm var.Acaba ne zaman transferimiz olacak dersin?hadi hayırlısııııı...

Bir türlü doktoruma ulaşamadım diğer doktorun da bana sağlıklı bilgi vermediğini düşünüyorum. teşekkür etmek yazıyla yasak yasırnaşık şey haber alınca söylerim canım senin nasıl gidiyor ilkindede transferlerimiz yakındı bi meşure hamile kalabildi onun nasıl acaba hiç haber alamadık

En sonunuda doktoruma ulaştım pazar günü büyük ihtimalle adet olacağım pazartesi günü gideceğim. Adetinin 2. yada 3. günü gel dedi. İçim nasıl rahatladı bir bilseniz yoksa bir ayım daha nerdeyse gidecekti. Diğer doktor adetimin 21. günü ilaca başlıyacağız ozaman gelirsin demişti. İyiki dr şüpheyle yaklaşmışım. Bakalım pazartesi neler olacak.Herşeyin hayırlısı temmuzda 3 olan hakkımız 2 ye düşüyormuş maalesef ozamana kadar inşallah başarılı oluruz. Yüce rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz.

merhaba kısslar ben 4 günde bir 3 adet bant yapıştırıyorum ilk gün normal ama sonrası kabarcık oluyorr faydası varmı böyle bilmiyorum neredeyse kalkmış gibi oluyor? bugün kontrole gittim kısmet olursa perşembe transferim var... hazirancım bence diğer doktor senin dondurulmuşlarla yapıcağını atlamış... panikleme ay kısslar bu arada ben çok sakinim :) allahım yüzümüzü güldürür inşallah... butterflys sen ayın kaçında adet oldun?

Aaaaa Gülserencim ne çabuk, maşallah bu arada.Çok kısa sürdü tedavin.Üstelik bayaa farklı benimkiyle.Gerçi gidiş yolu farklıdır ama aynı içeriklidir muhtemelen.Bu arada sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama yaşla da bağlantılı olabilir yapılan tedavi süresi falan.Biliyorsun benim bir ay kadar ilaç tedavisinden sonra transferim olmuştu.Ayy sona yaklaşıyoruz artık hadi hayırlısı.Senin bu sakinliğin bebişine kavuşacağından emin olmandan kaynaklanıyor bence.Ben ayağımı sürüdüm merak etme zaten.:))

süpersin ya sürümeye devam et :dance: ben 82 12 nisan doğumluyum yani 26 oluyor sanırım a.s benim tedavim sadece adetimin 2.günü östrojen bantlarıyla oldu pazartesi gidicem ve yeni ilaçlara başlıycam listemdeki gibi olursa progestan vajinal, babypirin, prednol ve tetra kullanıcam perşembede kısmetse transfer.(10 mart adetin ilk günü 28 mart transfer) yani benim adetimi ertelemeden direk transfer oluyor. doktoruma güveniyorum, bence bunlar sadece sebep allahım hayırlısını nasip eylesin hepimize.

Sevgili gülseren ve butterfly's' ....Eskisi kadar sık giremediğim için hiç farketmemişim yeniden tedaviye başladığınızı....Bütün dualarım sizlerle inanın çok sevindim rabbim bu sefer yüzünüzü güldürecek inşallah.....Kısmetiniz bu zamanaydı belkide .....Kendinize çok iyi bakın stres yapmayın inşallah bu sefer herşey çok daha güzel olucak.....Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın....Müjdeli haberlerinizi bekliyorum....Sevgiler ,hayırlı tedaviler.....

Oooo butterfly bu iki hafta geçmeyecek hiç.Çok heyecanlandım ben de sizler için.Hayırlısıyla mutlu haberlerinizi bir alsak..

Oooo butterfly bu iki hafta geçmeyecek hiç.Çok heyecanlandım ben de sizler için.Hayırlısıyla mutlu haberlerinizi bir alsak..:hooray:
AYY ne oldu böyle arka arkaya geldi yazdıklarım ,bir hata oluştu galiba neyse dileklerimi kaç kere tekrarlamış oldum biraz daha devam edersem kesin tutacak:)))

9-10 u gibi diyeyim.Bişiy söööööölim mi benim transfer de galiba perşembe olacaaaaak.ne zaman olacağı salı günü netleşecek.haber veririm.bu sefer beraber gün sayıcaz galiba gülseren :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…