- 18 Eylül 2007
- 1.332
- 2
-
- Konu Sahibi gulseren4434
östrojen canım.bant yerine tablet.başka bişiy vermedi şimdilik.cumartesi kontrole gidicem.İnşallah bu sefer kavuşuruz bebişlerimize
merhaba.ben dün gittim kontrole.ilacımın dozajı değişti.perşembe tekrar gidicem.ya bu ilaç beni biraz sinirli m,i yaptı ne?içim sıkılıyo ya da stres oldum bilemiyorum.
Merhaba canlarım, beni tanıyanlar bugüne kadar yaşadıklarımı az çok bilir. Aralıkta negatifle sonuçlanan 1. tüp bebek denememden sonra 2 ay ara verdik 3. adetim dün başladı bugün doktora gittim ve climara forte'a başladık, haftaya salı tekrar kontrol... Hiçbirşey hissetmiyorum fisfisfis allahım umarım bu sefer sağlıklı hayırlı bir evlat verir... Bu sefer daha güçlü ve tecrübeliyim amaaa...
Canım benim haber alamayınca senden bi bakayım dedim hayırlı olur inşallah hiçbirşeye canını sıkma moralini bozma canım benim bende yarın gideceğim doktoruma bakalım nasıl olacak ayın 20-23 arası hastalanacağım inşallah busefer bebişlerimize kavuşuruz inşallah
merhaba canım, vakitlice hastalanırsın inşallah en yakın zamanda bebişlerine kavuşursun. Dün doktora gittim rahim kalınlığı 11mm'e ulaşmış normal gidiyor dedi, bant sayısını 3e çıkardık cuma randevum var tekrar. bu arada bantları nereye yapıştırıcağımı şaşırdım karnım pişik gibi oldu kaşınıyor. tabi önemli rahatsızlık diil bunlar. Şeniz
canım ben cevap vereyim gülseren de ben de lucrin kullanmadık bu sefer.sadece östrojen içerikli bant kullanıyor gülseren bildiğim kadarıyla ben de tabletini kullanıyorum.lucrin nereden çıktı ben de anlamadım.Öğrenince haber ver ok?
Aaaaa Gülserencim ne çabuk, maşallah bu arada.Çok kısa sürdü tedavin.Üstelik bayaa farklı benimkiyle.Gerçi gidiş yolu farklıdır ama aynı içeriklidir muhtemelen.Bu arada sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama yaşla da bağlantılı olabilir yapılan tedavi süresi falan.Biliyorsun benim bir ay kadar ilaç tedavisinden sonra transferim olmuştu.Ayy sona yaklaşıyoruz artık hadi hayırlısı.Senin bu sakinliğin bebişine kavuşacağından emin olmandan kaynaklanıyor bence.Ben ayağımı sürüdüm merak etme zaten.:))
ben iyiyim bu sefer ya.iğnelerle uğraşmıyoruz ya sanırım o yüzden daha bi sakinim.meşure neler yapıyor bilemiyorum.inşallah hayırlısıyla başlarsın tedaviye.muhtemelen biz gülserenle sonuç aldığımız tarihlerde senin transferin yapılacak.hayırlısı olsun sevgiler.
merhaba kısslar ben 4 günde bir 3 adet bant yapıştırıyorum ilk gün normal ama sonrası kabarcık oluyorr faydası varmı böyle bilmiyorum neredeyse kalkmış gibi oluyor? bugün kontrole gittim kısmet olursa perşembe transferim var... hazirancım bence diğer doktor senin dondurulmuşlarla yapıcağını atlamış... panikleme ay kısslar bu arada ben çok sakinim :) allahım yüzümüzü güldürür inşallah... butterflys sen ayın kaçında adet oldun?