Dondurma Kilo Aldırır mı?

Günde 2 kilo yemezsen bişeycik yapmaz hanımefendüü :hulya: ölçü bu bak :icecream: bu kadan yiyciin sadece

yazın hergün yiyordum
diyetiyenime demiştim dondurmasız yaz düşünem diye oda akşamları ara öğünüme 3top dondurma veya 1 magnum after diner (minicik olanlardan) yazmıştı

evet aynı yazıyı bende okudum nette. ben kilo aldım ama dondurma yüzünden almadım kiloyu. fazla abur cubur yediğimden ve hamur işi yediğimden ve kullandığım haplar yüzünden kilo aldım. yoksa öncesinde sürekli olarak dondurma tüketirdim hemde yaz - kış. ama paket dondurma asla yemem çünkü onlar full kalorili ve bana dondurma tadını vermiyor... Diyet yaptım 10 kg verdim. hala da vermeye devam ediyorum. Ve gün aşırı dondurma tüketiyorum.

Dondurmayı çok severim, korkuyordum almaya, şimdi ennn beyazından eve biraz stoklayıp tatlı krizlerimde azıcık azıcık yiyebilirim demek ki Dondurma olsun da çamurdan olsun

aldırır tabii ki
ama en hafif tatlı da dondurma, o yüzden az aldırır
kilo sorunun varsa ekşili dondurma tavsiye ederim, limonlu vişneli vs. olanların kalorileri daha düşük

Aldırır tabiki haftada 1 kere azıcık yemek lazım

Arkadaslar valla bende dondurmayi cok severim simdi rejimdeyim pek yiyemiyoorum.gecen yaz sahlep sut ve sekerle dondurma yapmistim cok guzel olmustu ama seker vardi icinde tabi bu yaz yine yapicam icine seker degil tatlandirici stevya koymayi dusunuyorum o zaman deligibi hafif ve kalorisiz olur hergun yerim bende. Uzman tvde yapilisi var bi bakin isterseniz

hayatta en çok sevdiğim şey dondurmadır. hiç bir tatlıyı canım çekmez hatta şerbetli tatlıları hiç sevmem. ama dondurmaya bayılıyorum yaz kış yiyorum. diyetteyim bu aralar o yüzden haftada 1 kere yiyorm sadece.

yine tatlıların içinde en masum olanı ama gerçek dondrma olmalı keçi sütünden yapılmış. en düşük kalorilisi vanilyalı ve meyveli olanlar limon ahududu çilek gibi. en kaloriside çikolatalı olandır. çilekli ananaslı fruttare var kalorisi 55 sadece. çok canın çektiğinde ondan ye istersen.

küllahlı dondurmalar ve kornetler, bi kasede yiyeceğiniz dondurmadan daha fazla kilo aldırırmış ender sarç öyle söylemişti. dondurma seçiminde tercihiniz ise limonlu olmalıymış. ben haftada bi gün (şimdilik) izin veriyorum kendime, in love'ımı yiyorum vala 220 kaloriyi alıyorum. şerbetli tatlı yemekten evladır deyip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…