Donc. Dr. Fatih Uygur a ameliyat olup memnun kalan-kalmayanlar

25 bin TL. Diklestirme ve protez. İstediğim boyutu takmadı. Bana göre büyük deyip içinden cıktı. Anlastıgımız ccyi takın deyince de yapmadı. En az 360 dediği için ona ameliyat olmustum. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Telafi etmek hiçbirsey yapmıyor

Peki sorduğunuzda neden küçük takmissiniz diye ne cevap verdi yani hiç etik değil.elinde var olan protozi mi kullanmış acaba.nezaman Ameliyat oldunuz.mutsu olmayın eğer görüntüsü güzelse ve vücudunuzda uygun buyuklukteyse bir daha ameliyat masasina yatmak zor.Doktorun tutumunu tasvip etmiyorum ayrıca

Senin vucuduna bu uyumlu dedi:) ben Vucuduma uyumlu istememiştim. Büyük duran meme istemiştim. Ve çok inceleyip 360a karar vermiştim. Ayrıca mentor marka istemiştim polytech takmıs. 300 cc bedenime uygunsa görüşmedede 300 deseydi zaten direk vazgecerdim. Ki baska bir Dr daha ucuz oldugu halde 300 cc dediği için vazgectim. Belkide ellerinde yoktu ondan takmadı bilemiyorum. Sonucta biz baygın yatıyoruz. Önemli olan cok ameliyat yapmak olmamalı. Hastanım söylediklerini dinleyen bir Dr bulun.

Ben ameliyat oldum kızlar bugun 2.gunum oldukca iyiyim. Sorusu olan varsa yardımcı olabilirim.
Tavsiyem. Yazılı olarak söylediği şeyleri imzalı isteyin. Çünkü bana 24000 karşılığı mentor marka 360 cc takacağını söylediği halde polytec 300 cc taktı. Sonrasında memnun olmadığımı, bunu istemediğimi belirttim ve beni muhatap almadı ve sorunumu çözmeye yanaşmadı. . Sizlere bir madur hasta tavsiyesi....

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptığı kombine ameliyat sonrasında burnumda kemik çıkıntısı, ic kanatlarda sisme ve sagda sislik olustu. Mememde kalıcı izler kaldı ve cokuntuler, dalgalanmalar, bariz bir form bozuklugu olustu. Jole gibi elinizde şekil verebildiginiz bir hamur gibi oldu. Kalici izler icin ayrıca tedavi görmek zorunda kaldim. Hic bir sorumluluk almadi. Ameliyat öncesi elden nakit odeme alip, fatura verilmedi. Polytech mesmo implant pasaportu verdiği halde polytech txt taktiğini söyledi. Ayrıca yasal hakkım olan epikriz raporunu vermedi. Hepsi icin yakında kendisini dava ediyorum. Maddi manevi zarara uğrattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…