Kızlar benimde bugün 1 hafta oldu. Fatih beyi seçtim tabiki ben de. Şiödilik memnunum. Benm iki göğüs yapım farklı olduğu için ameliyat biraz zorlu geçti dedi. Sanırım o yüzden de ilk 3-4 gün çok zorlandım. Bqcaklarda yağ alınan yerler de çok ağrıdı. Ama bugün çok daha iyiyim araba bile kullandım sabah.
Bu arada benim de hafif ayrık duruyorlar. Ama yumuşadıkça ve biraz sıkı sütyen giyince daha yakın dururlar diye düşünüyorum
Merhaba ameliyat oldunuz mu acaba ben de cuma gunune randevu aldım. Çoğu yorum olumlu olduğu için onda karar kıldım. Olduysanız lutfen biraz surecten bahseder misinizHerkese merhaba bende fatih beye ameliyat olmayı düşünüyorum ona ameliyat olan çoğu kişinin yorumunu okudum hatta msj attım ama kimse dönmediçok az zamanım var lütfen yardımcı olun memnun kaldınız mı? Ben fatih beye güvendim ama burdaki yorumlarda memnuniyetsizlikler beni korkuttu ???
merhaba kac cc taktınız acaba ve öncesinde gögüs dokunuz hic var mıydıBen ameliyat oldum kızlar bugun 2.gunum oldukca iyiyim. Sorusu olan varsa yardımcı olabilirim.
Merhaba 400cc Kas altı takıldı kızımı ıkı bucuk sene kadar emzirdim o yuzden biraz gevsemistı dokum ama yine de a cup bile dolmazdı yanimerhaba kac cc taktınız acaba ve öncesinde gögüs dokunuz hic var mıydı
agrılarınız nasıl acaba? bir de belki erkendir ama doktorunuzun ilgisinden memnun muydunuz ve fiyat bilgisi de verebilir misinizMerhaba 400cc Kas altı takıldı kızımı ıkı bucuk sene kadar emzirdim o yuzden biraz gevsemistı dokum ama yine de a cup bile dolmazdı yani
Ilk anda elbette oldu ama asla dayanılmaz bir agrı degıldı. Otururken kalkmaya calısırken ya da ayaktayken oturacağım yatacağım zaman o an bir agrı oluyor sonra geciyor. Kollarımi cok rahat kullabılıyorum ama havaya kaldıramıyorum ve agır tasımıyorum. Doktor cok sakın guleryuzlu nazik ben cok guvendım fatih beye ıcıme hersey sindi ilk muayenede gun aldım zaten.agrılarınız nasıl acaba? bir de belki erkendir ama doktorunuzun ilgisinden memnun muydunuz ve fiyat bilgisi de verebilir misiniz
Merhaba siz fatih uygura yeni mi ameliyat oldunuz, kaç bin tl ödediniz ameliyata lütfen bilgi verir misinizIlk anda elbette oldu ama asla dayanılmaz bir agrı degıldı. Otururken kalkmaya calısırken ya da ayaktayken oturacağım yatacağım zaman o an bir agrı oluyor sonra geciyor. Kollarımi cok rahat kullabılıyorum ama havaya kaldıramıyorum ve agır tasımıyorum. Doktor cok sakın guleryuzlu nazik ben cok guvendım fatih beye ıcıme hersey sindi ilk muayenede gun aldım zaten.
Merhaba 2 ay geçmiş siz ameliyat oldunuz mu Fatih uyguraMerhaba siz fatih uygura yeni mi ameliyat oldunuz, kaç bin tl ödediniz ameliyata lütfen bilgi verir misiniz
Yok ameliyat olmadım. Doğal kremler kullanıyorumMerhaba 2 ay geçmiş siz ameliyat oldunuz mu Fatih uygura