resim koyarsan beni de izlermisin ?Bugun 4.gunum drenlerim çıktı cok memnunum baya her isimi kendim yapabiliyorum fatih bey zaten cok sakin ve profesyonel biri. Ben ameliyata girerken cooook rahattim siz bakin yakisan boyu koyun dedim her seyi doktoruma biraktim hic endisem yoktu eli de cok hafif bence gozun kapali girebilirsin ameliyata
Canim seni izliyordum fakat resmin yok sanirimBenim 1 yilı geçti canm ameliyat olalı..protez artı dikleştirme ve çokkkk.çokk memnunum fatih beyden...yine olacak olsam.yine fatih bey derim..ilk.görüşmeye gittim.ve gün aldımmm.
Yok canm resim koyamyorum ben telefondan nedense olmuuor..bilgisayarmda yok evde..Canim seni izliyordum fakat resmin yok sanirim
Kizlar ben simdi yurt disindan gelecegim ya onun icin bukadar cok soru soruyorum, birde ben basak burcuyum ve biraz pimpirikliyim malesef. cocuklarimi felan birakip gelip ameliyat olup sonra évime dondugumde sorun cikmasindan, yada oraya gelip Dr un iletisimini begenmeyip ama baska dr arzstirmadigim yada tanimadigim icin mecburiyetten ona ameliyat olmak tan yada élim bos donmekten korkuyorum. Kocam zaten pek hevesli degil oraya kadar gelmeye , burda yaptir ertesi gunu evine gel yat dinlen cocuklarin basina ol ben 1 hafta izin alirim isten cocuklarla ilgilenirim sende dinlenirsin diyor. bizi oralara kadar surukleme diyor.kizim ana okuluna gidiyor onu hergun dedesi okula goturcek. oglumu kaynanama birakcam. organizasyon Sart yani. Ayrica annemle kiz kardesim haric kimseye bisey demicem , esimde annem sorarsa cocuklari birakip tatile mi gidilir diye ne dicez diyor. off su zaman gecseydi su ameliyati olup rahatlasaydim
Benim ameliyat olalı 1 buçuk ay oldu.canimm cok sagol etiketlerin icin
Ben 1 hafta gelecegim sanirim 4. gun drenlerim cikarilinca 6. gun kontrol olup 7. gun geri donerim. Cunku cocuklarimi daha uzun sure birakamam zaten esimde 1 hafta izin aldi.Fatih beyden ve iletişiminden memnun kalırsın bence ama tabi yurtdisinda olman seni zorlar çünkü kontroller oluyo mesela 3ya da 4.gun drenler çıkıyo sonra 10.gun kontrolu falan derken en az 3 kere tekrar gelmen gerekebilir gibi
insallah sejnap cim ,senin kafandaki sorular ne KI? burda yapmak istemezsen ozel d'en ulasabilirsin. zaman la yumusayip sekil almasi gibi felan mi? kizlar beni izlermisiniz lutfen?Benim ameliyat olalı 1 buçuk ay oldu.
Anladığım kadarıyla her dr un tarzı farklı bu dr da öyle..
Ameliyat olduktan sonra da ilgili kaldı ama aradan 20 gün falan geçmişti aramıştım ulaşmaya çalıştım bişey sormak için ama bir türlü bana dönen ilgilenen olmamıştı.
Memnun kalmıştım dr umdan ama tamamen olumlu bişey demek için sanırım biraz daha zaman geçmesi gerekiyor.
Olumsuz hiç birşey diyemem ama.. Çünkü işinde gayet başarılı profesyonel ve efendi birisi. İlgileniyor dinliyor isteklerini anlıyor. Hastane çalışanlarında iyi ilgili. Memnun kalacağını düşünüyorum
Ama benşm kafamda bi kaç soru var onlardan sonra tam memnuniyetim belli olcak sanırım. Sadece bekliyorum
Aynen canım şekil almasını bekliyorum. Benim göğüslerim çok ayrık oldu. Dr um bana 15.günümde sütyen takma çıkar dedi ama bu portalsa kime sorduysam hepsi sütyeni muhakkak takıyor. Bana böyle demesi şaşırttı be çıkardığım için mi ayrıklaştılar hep soru işareti oldu kafamda.insallah sejnap cim ,senin kafandaki sorular ne KI? burda yapmak istemezsen ozel d'en ulasabilirsin. zaman la yumusayip sekil almasi gibi felan mi? kizlar beni izlermisiniz lutfen?