Tekrar çok geçmiş olsun , doktorun önerisi yanında kırmızı kantaron mutlaka kullanın izleri yok ediyor . Güneşten mutlaka koruyun ve sık sık sürün bir kaç ay sonra Allah ın izniyle iz kalmaz ya da belli belirsiz hale gelir .Gerçekten bir sürü şey kullandım sonunda ağrım çok olunca doktora gittim gazlı bez çabuk iyileştirdi gerilme kalmadı.
Teşekkür ederim hepinize
Size ne ya yok kola dökmüşte kurt çıkmışmış anca siz inanırsınız böyle şeyleri bende diyordum bu konuya nasıl saldıran olmamış diyeYa arkadaşım domuz yağından medet umulurmu haram olan bi hayvanın yağı bi sürü yanık kremi var belki mikrop bile kapabilirdin geçen bi videoda domut etinin üstüne kola döktüler bi sürü kurt çıktı öyle bi hayvan bu
Bu benim kararım bir çok yöntem denedim buda onlardan biri sadece
Ooo geçmiş resmen :) çok sevindim. İlk halinin yanında son paylaştığınız hali hiçbir şey. Süper. Tekrardan geçmiş olsun iyi günler. :)Son durumu bu geçti ama leke kaldı biraz sağolasınız
Çok uğraştırdı benide fakat ilginize çok teşekkür ederim
Ooo geçmiş resmen :) çok sevindim. İlk halinin yanında son paylaştığınız hali hiçbir şey. Süper. Tekrardan geçmiş olsun iyi günler. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?