E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU2
Yani biz asıl yurtdışından gelenlerden korkar olduk ankaradaki vakadaki çocuk yurtdışından getirdi mesela o gribi yaz okuluna gitmiş orda bulaşmış onunla beraber okula giden çocuklarada yazık diilmi bence herkez bu konularda üstüne düşeni yapmalı madem yurtdışında göndericeksin çocuğunu yaz okuluna türkiyeye dönmeden bi kontrol ettir virüs varmı die nolur nolmaz bence önlem olarak doktora başvurmalıydılar sizde rahatlıkla türkiyeye gelebilirsiniz şu an dünyada heralde bu virüsün en az olduğu ülkeyiz diye düşünüyorum
Yani biz asıl yurtdışından gelenlerden korkar olduk ankaradaki vakadaki çocuk yurtdışından getirdi mesela o gribi yaz okuluna gitmiş orda bulaşmış onunla beraber okula giden çocuklarada yazık diilmi bence herkez bu konularda üstüne düşeni yapmalı madem yurtdışında göndericeksin çocuğunu yaz okuluna türkiyeye dönmeden bi kontrol ettir virüs varmı die nolur nolmaz bence önlem olarak doktora başvurmalıydılar sizde rahatlıkla türkiyeye gelebilirsiniz şu an dünyada heralde bu virüsün en az olduğu ülkeyiz diye düşünüyorum
heinize tesekkür ederim kizlar ... icimi cok rahatllattiniz gercekten
rainofapril cnm saol ozaman grip asinida hic yaptirmiyim ben sadece normal kontrole gidicem ayin 26 . sinda virüs varmi yokmu diye ayin 30. undada ucus var zaten
tesekkürler kizlar tekrar inanilmaz cok rahatladim burda hic haberlere bile cikmaz oldu bu konu oyüzden kafama takilmistii
Rica ederim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana Allah korusun orda ve uçakda bulaşmassa o hastalık burda hiç bulaşmaz merak etme :1hug: