- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.216
-
- Konu Sahibi KelebekAfyon
oğlum domuz gribi çıkmadan önceleride hastalıkları zor atlatırdı bağışıklığı çok çok zayıf
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
şimdi yine rahatsız dr soğukalgınlı boğaz enfeksiyonu dedi kaç gecedir çocuğun başında uyumadan bekliorum
okulada yollamıyorum
kızlar odalara soğan koyun kabuğunu soymadan öyle, bence işe yarıyor...
Ateşim 36.2, 2 gündür boğazım ağrıyordu bugün onun yerini ağzımın tat alamaması aldı, burnum tıkalıydı 2 gündür şimdi akmaya başladı, ishal kusma mide bulantısı yok, orta derecede halsizim, korkuyorum domuz gribimiyim diyedoktorada gidemiyorum hastaneler suara hic steril değil sağlam adam virüs kapar gelir :sinifsinif: Domuz gribimi oldum sizce
acaba ne işe yarıyor soğan :bbo:merak ettim
bende koydum odalara soğan grip olmayı engelleyip koruyomuş araştırma yapmışlar evlere soğan koyan kişiler girip olmamış sonra soğanı incelemişler soğanda grip virüsü çıkmış ne derece doğru bilmem ama
sonunda oraya da ulaştımı cnm bnm...bugün babam aradı benide ısrar ediyor kızım sen hastanede çalışıyorsun lütfen aşıyı yaptır diyor ben gitmiyorum..
[/COLOR][/B]
amin cnm bnm bir değil bin defa:Saruboceq:
sanırım ablamın kızı domuz gribi oldu bide alerjik astımı var 4 yasında lütfen dua edin umarım bişi olmaz..
verdiğin bilgi için teşekkür ederim :1hug:
bu çayı demleyerek mi yapacağız yoksa kaynatarak mı?
çünkü her bitkinin farklı olabiliyormuş hazırlama şekli.o nedenle sordum.
sanırım ablamın kızı domuz gribi oldu bide alerjik astımı var 4 yasında lütfen dua edin umarım bişi olmaz..
Canım inşallah bir şey olmaz atlatır Allah korusun tüm bebekleri çocukları. Arkadaşlar küçük çocuğu olanlar aşı yaptırmayı düşünüyor mu benim kızım 16 aylık kafam çok karışık.İnsan kendinden korkmuyor kızım için korkuyorum