Domuz Gribi hakknda ...

Ateşim 36.2, 2 gündür boğazım ağrıyordu bugün onun yerini ağzımın tat alamaması aldı, burnum tıkalıydı 2 gündür şimdi akmaya başladı, ishal kusma mide bulantısı yok, orta derecede halsizim, korkuyorum domuz gribimiyim diye doktorada gidemiyorum hastaneler suara hic steril değil sağlam adam virüs kapar gelir :sinifsinif: Domuz gribimi oldum sizce

cnm merhaba oğlun için çok üzüldüm bnm oğlumda öyle idi ama şimdi öyle bir sorun yok valla bnde tırsıyorum daha dün eşimle konuştum bunlar hep ilaçlardan bağışıklk sitemimizi zayıflattı oğluna kaç yaşında bilmiyorum ama polen yidir geçenlerde bnmde boğazlarım hafif ağrıdı bademciklerimde şişmeye başladı evde bilirmisiniz bilmem tarçın şurubu vardı 2 3 kere içtim şimdi iyiyim denk mi geldi bilmiyorum birde eskiler bebeklere günlük yaparmış göğüslere tütsü gibi bişeyy iyi günler çok geçmiş olsun

doktorlar ateş çok yüksek olmadıkça sıtma olmadıkça hastaneye gelmeyin diyor zaten senin ateşin normal bencede hastaneye gitme oralar daha çok mikrop kaynıyo

inanmıyooooorum yaaaa çok sağol benim oğlum hergün 2 baş soğan yer bazen kızardım yeter artık yeme diye!!! ama artık hepimiz yerizzzz:roflol:

soğan koymayı bilmiyorum ama soğan yersen gripten korudugunu biliyorum ama ben ne soğani yerim ( yemek dışında ) nede etrafa koyarım ay kokar o be

ben ne zaman nezle yada grip olsam 2-3 tane kiwi yerim tam bir c vitamini deposu gerçi fazla hasta olmam vücut direncim yüksektir ama yılda 2-3 defa olurum

canim burada bi arada konusuldu ama burada basinda hersey cok fazala konusulmaz.
a$ida coktandir konusuluyor ama denetimden gecmesi bekleniyordu simdi gelmis ama buradada herkes kararsiz yaptirip yaptirmamakta.
bekliyoruz bakalim allah sonumuzu hayir etsin insallah:Saruboceq:
Babanda hakli tabiki endiseleniyordur senin icin canim ama insan a$i hakkinda bukadar olumsuz seyler duyunca yaptirayim diyemiyoruz.
bizler icin hayirlisi neyse o olsun insallah canim:Saruboceqpuyorumnanaktan

sanırım ablamın kızı domuz gribi oldu bide alerjik astımı var 4 yasında lütfen dua edin umarım bişi olmaz..

verdiğin bilgi için teşekkür ederim :1hug:

bu çayı demleyerek mi yapacağız yoksa kaynatarak mı?

çünkü her bitkinin farklı olabiliyormuş hazırlama şekli.o nedenle sordum.

kaynatarak yap cnm bnm..biraz acı oluyor ama cidden çok faydalı...tavuk çorbasına gelince onun diğer adı musevi penesiliniymiş o derece faydalıymışki bu ismi koymuşlar demekki...tavsiye ederim onuda..kaydirigubbakcemile5

sanırım ablamın kızı domuz gribi oldu bide alerjik astımı var 4 yasında lütfen dua edin umarım bişi olmaz..

allaha emanet cnm bnm..şafi olan rabbimiz şifalar nasip etsin kuzucuğuma...aklınıza kötü düşünceleri getirmeyin olurmu...:teselli:

Canım inşallah bir şey olmaz atlatır Allah korusun tüm bebekleri çocukları. Arkadaşlar küçük çocuğu olanlar aşı yaptırmayı düşünüyor mu benim kızım 16 aylık kafam çok karışık.İnsan kendinden korkmuyor kızım için korkuyorum

benim oğlumda 16 aylık ve aşı yaptırmayı düşünüyorum.aynen bende kendim için değil oğlum için korkuyorum. hastalanınca hiçbişi yememe özelliğide eklenince riski göze alamam((

yenidoğan bebeklerede aşı yapılbilirmi ???

bebeklere aş yapılmazsa neler olur?
bu soruların cevabını verecek uzmanlarımız vardır umarım..

millet diyor normal gripten farkı yok panik yapmayın
aşı daha riskli felan..
ne yapacağımız şaşırdık, yan etkilerindende korkuyorum.

Arkadaşlar bnmde biri 15 10 yaşında iki evladım var gerçekten felaket korkuyorum ama bol C VİTAMİNİ bitki çayları nı bol bol yedirip içiriyorum ama 16 aylık veya o arada ki küçük bebeklerde gerçekten dikkali olmak lazım iyi araştırmadan sonra bitki çaylarını verebilirsiniz birde polen var ama dediğim gibi bnm kızımın alerjisi var geçenlerde petek balında polen varmış hemen etkiledi sadece ilaçla olmaz biraz büyük çocuklara ve bize yemekte ve aralarda maydonoz yenebilir herkese ALLAH akıl fikir ve sağlık versin

Kıslarrr bugün bir arkadaşımın domuz gribine yakalandığını öğrendik.. Şuan iyiymiş iki gün hastanede yatmış ilaç serum vermişler aldığım bilgiye göre ateşi çok yükselmiş birdernbire öncesinde hafif bir kırgınlık hissetmiş ama umursamamış. Çok şükür şuan iyiymiş evinde.:çok üzgünüm:ne yaparsak yapalım bu illet yayılıyor herkez dikkat etsin kendinea.s.

canım çok çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.. benim kızım ve üç yiğenimde geçirdi bu hastalığı şuan iyiler. hastalığı geçirenlerden en küçüğümüz 2 yaşında.. umarım seninde yiğenin hafif atlatır...:Saruboceq:

kızlar benimde 20 aylık bebeğim ve okula giden iki çocuğum var. önlem olarak temizlik konusundaki hassasiyetin yanı sıra, hergün sarımsaklı ve yoğurtlu bir yemek mutlaka yapıyorum. küçüğüme hergün mutlaka bi posta nar suyu, mandalina suyu ve muzu karıştırıp yediriyorum. bi postada havuç, elma ve ayva suyu karışımı içiriyorum. tavuk suyuna çorbalar yediriyorum. keçi sütüne bal ilave ediyorum. çorbasına mutlak bi kaç damla limon damlatıyorum.
aile bireylerine bol narenciye, limonlu ve karabiberli çorbalar, yemeklerde çiğ sogan ve tekrar ediyorum sarımsaklı gıdalar. maşallah hepimiz turp gibiyiz. inşallah hasta olmadan bu kışı atlatırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…