Domuz Gribi hakknda ...

valla ben oğluma hergün c vitamini almıştım bi tane eritip veriyodum.yedirdiklerim içirdiklerim de ayrı.ama gene de yakalandı ve çok ağır geçti çok
Allaha şükürki düzeldi.yakalanan herkese Rabbim yardım etsin

Hijyen çok önemli ve malesef bizim toplumumuzda öpüşmek çok fazla var bunada çok dikkat etmek lazım, ek besinler ile takviye edilmeli mesela kiwi tam bir c vitamini deposu ilaç yerine bence dğal besin ile c vitamini takviyesi yapmak daha iyi diye düşünüyorum birde bağişiklik sistemini güçlendiren kefir var buda tüketilmeli yada başka varsa, gribe yakalananlar umarım en kısa zamanda sorunsuz atlatırlar

bugün lisedeki kardeşime form vermişler aşı olup olmaması için kararsız kaldık,ciddi yan etkileri var aşının ama virüsün mutasyon geçirme ihtimalide var ne yapsak bilmiyoruz :sinifsinif:
Forumda aşı olmamaya karar verenler daha çok sanırım

oğlum anaokuluna gidiyor,veliler ve öğretmen hemfikiriz aşı yaptırmıyoruz en azından aralıkta geleceği söylenen diğer aşılara kadar.bunun yanında pekmez,polen ve bol sebze meyvenin yanısıra immuzinc şurup aldım bugün,içinde ekinezya filan var çocuklarda bağışıklığı güçlendiriyomuş.eczacı ben de yeğenime kullanıyorum çok faydalı dedi.biliyorum hepimiz yakalanacağız bu illete inş.hafif atlatırız.kızım küçük ve ateşli havale geçirebiliyor.çok korkuyorum Allah hepimize yardım etsin.

valla ben oğluma hergün c vitamini almıştım bi tane eritip veriyodum.yedirdiklerim içirdiklerim de ayrı.ama gene de yakalandı ve çok ağır geçti çok
Allaha şükürki düzeldi.yakalanan herkese Rabbim yardım etsin

geçmiş olsun canım. ama normal gripmi oldu? yada domuz gribimi? Allah hepimizi korusun.

Kizim iki gündür hasta aksamlari atesleniyor sabah okulu aradim bugüm gitmedi zaten okulda 70 cocuk hastaymis,
Bugün Doktoru aradim randevu icin Doktor gel ilac vereyim kizini getirmene gerek yok dedi bulundugumuz sehirde cok sayida grip varmis.
domuz gribinden dolsayi endiseleniyorum dedim zaten baska bir ilac veremeyiz evde yatip dinlenerek atlatacak dedi cok korkuyorum arkadaslar dualarinizi eksik etmeyin neolur, suan daha iyi gibi bugün ateslenmedi en son ateslendiginden sonra bir gün daha evde kalsin sonra okula gönder dedi Allah cümlemizin yardimcisi olsun herkese acil sifalar versin insallah:Saruboceq:

arkadaşlar takıldığım bir nokta var. heryıl yapılan mevsimsel grip aşısının içinde bir yıl önceki en sık grip yapan suş kullanılarak aşı elde ediliyor. eee bu durumda önümüzdeki yıl zaten hepimiz domuz gribi aşısı olmayacakmıyız????

arkadasım normalde benımde olmam gerekıyor ama korkuyorum.bende astım bronsıt var.yan etkılerınden korkuyorum aynı zamanda tansıyon ılacıda kullanıyorum.ıllakı bende panık olur cunku hassasım.

Arkadaşlar bence sakın bu AŞIYI OLMAYIN inanın bunun yan etkileri tahmininizden çok daha fazla.Ayrıca bu aşı Amerikada yada İngelterede yasaklanmış şuan Türkiyeyide kobay olarak kullanıyorlar !!!

DOMUZ GRıBı AŞISI GERÇEĞı

> Şimdiye kadar üç firma üretim yapmış:

> GlaxoSmithKilne firmasının Pandemrix, adlı aşısı.

> Baxter International’ ın H1N1aşısı.

> Her ikisininde henüz lisansı yok. Avrupa ilaçlar kuruluşu tarafından onaylanmamış.

> Novartis tarafından üretilen Influenza A (H1N1) 2009 Monovalent .

> Amerikan’nın bazı eyaletlerinde zorunlu aşılamaya karşı tepkiler artıyor. Aşılardan ölümler meydana gelmekte. ıngiltere ülkesinde kesinlikle böyle bir uygulama yapmayacağını söylüyor. Diğer ülkelerdede durum farklı değil.

> Bu aşılar yapıldıgı takdirde:

> -Guillain-Barre sendromu

> -Vaskülit

> -Felç

> -Anafilaktik şok

> -ve ölüme neden olabileceği duyuruluyor.

> Ayrıca Novartis firmasının geliştirdiği ilacın yan etkilerini Novartisin kendi laboratuvar sonuçlarından okuyabilirsiniz.

> ŞıMDı OLAYI ıSTERSENıZ TÜRKÇE KONUŞALIM

> 1-DOMUZ GRıBı AŞISINDA DOMUZ KANI VAR..
> 2-BU AŞININ ıÇıNDE KISIRLIK YARATAN YAN ETKı VAR.
> 3-BU AŞININ ıÇıNDE ıNSANIN GENETıK YAPISINI BOZAN MADDELER VAR.
> 4-BU AŞININ ıÇıNDE DÜNYADA BıR NUMARALI KANSOROJEN MADDE ÖZELLıĞı TAŞIYAN FORMALDEHıT BULUNUYOR.YANı AMERıKA YASAKLI OLAN AVRUPADA YASAKLI OLAN BıR MADDE..(AMERıKADA BU AŞIYI VURULAN VATANDAŞ DEVLETE DAVA AÇMIŞ)

> ŞıMDı ıŞıN SOSYOLOJıK BOYUTU

> 1-ALMANYADA HÜKÜMET YETKıLıLERı BÜROKRASı KESıMı CıVASIZ AŞIYI KULLANIRKEN, HALKA CıVALI AŞI KULLANACAKLAR BU HABER ALMANYADA DUYULUNCA HALK AYAKLANDI- ÜLKEMıZE GELEN ıLK PARTı AŞI (500 000 AŞI) CıVALI HABERıNıZ VARMI.

> 2-KUŞ GRıBı HASTALIĞININ ıLACI OLAN TAMıFULU ıLACININ FıRMA SAHıBı Donald Rumsfeld (amerikanın 3. etkili adamı) idi VE 2 MıLYAR DOLAR KAZANDI. ŞıMDı BU HASTALIĞIN ıLACI OLAN FıRMALARIN HEPSıNıN YAHUDı FıRMASI OLDUĞUNU BıLıYORMUSUNUZ..

> 3-TÜRKıYE DE CıDDı OLMAMASINA RAĞMEN SÖZDE BıR KAÇ ıLDE ESKıLERıN AJAN LAWRENCE LERı GıBı ÜLKEMıZE SOKULAN SÖZDE SANAL HASTALIK ıLE HALKI KANDIRAN BU ÜLKE YÖNETıCıLERı, HABERLERDE YAPILAN DOMUZ GRıBı HABERLERı ıLE HALKI PSıKOLOJıK OLARAK BASKI ALTINA ALIP KENDıLERıNCE ALINACAK 43 MıLYON AŞININYANı 1 MıLYAR DOLARLIK AŞININ BAHANESıNı OLUŞTURDUKLARINI BıLıYORMUSUNUZ.

> 4-HıÇBıR ÜLKEDE, HATTA ÖLÜMLERıN YAŞANDIĞI ÜLKELERDE BıLE ÜLKE HALıNDE BU KADAR AŞI TALEBı OLMAZKEN NEDEN TÜRKıYE KOBAY ÜLKE OLARAK DENENıYOR..

> Domuz gribi aşısını ilk kullanacak olan ülke Türkiye yani kobay

> 5-DOMUZ GRıBı HASTALIĞININ KENDı KENDıNE OLUŞABıLECEK BıR EVRESı OLMAYAN HASTALIK OLDUĞUNU BıLıYORMUSUNUZ. YANı ÖZEL LABARATUARDA ÖZEL HAZIRLANMASI GEREKEN BıR HASTALIK OLDUĞUNU BıLıYORMUSUNUZ.
> “75
> yaşındaki virüs uzmanı Adrian Gibbs, `Yaptığım incelemede bu virüsün
> bir laboratuardan çıkmış olma olasılığını çok yüksek olarak buldum`
> dedi”

> ŞıMDı ASIL DÜŞÜNÜLMESı GEREKEN ŞEY

> 1-ıSRAıLıN TEVRATTA ARMEGEDDON SAVAŞI YAPACAK VE SADECE 144.000 KıŞı KALACAK DıYOR. BU SAVAŞ ıLLA SıLAHLA OLACAK BıR SAVAŞ OLMADIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDE. BU BU SALGIN HASTALIKLARIN HEPSı LABARATUAR DA HAZIRLANAN HASTALIK OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDE VE ıLAÇ FıRMALARININ HEPSıNıN YAHUDı KURULUŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDE, SıZCE SONUÇ NE ÇIKIYOR...

> 2-HACCA GıDECEKLERE BU AŞI VURULACAK MIŞ... ŞıMDı HACI ADAYLARINA DıYANETE SORUYORUZ. HARAMLA TEDAVı OLUNMAZ HADıSı ŞERıFı VARKEN, VE DOMUZ GRıBı AŞISININ ıÇıNDE DOMUZ KANI VARKEN, BU AŞIYI ALAN HACI ADAYLARININ HACCININ KABULÜNÜ VE SAĞLIĞINI NASIL HıÇE ATILABıLıR.

> BU ARAŞTIRMA YAZISINI MUTLAKA OKUYUN...

> Yakın bir zamana kadar, DNA, içine girilmez bir alandı. Ama bugün çok net biliyoruz ki, genetik sarmallar rahat açılabiliyor ve istenildiği gibi kromozom dizilişine eklemeler, çıkarmalar yapılabiliyor

> Genetik yapısıyla oynanmış gıdalar, doğrudan genetik yapıyla ilintilenen aşılar, tıpkı bilgisayarımıza şu veya bu şekilde giren virüs programları gibi, kendini sistemle entegre eden programlarla pekala insan genini değiştirebiliyor, yapısını bozabiliyor ve hatta yavaş yavaş ölümüne yol açabiliyor

> Dolayısıyla, bugün pratikte yapılmasa da, kanatlı atların, insan formunda hayvanların, domuzlaştırılmış varlıkların, yarı maymun yarı insan yaratıkların ortaya çıkması an meselesidir Çünkü bunun mümkün olabileceği artık biliniyor. Yapılmıyorsa sebebi; ısrail’deki din adamlarının gücü, Hıristiyan ruhanilerinin ahlaki istinat duvarlarıdır

> Yakında, insan beden malzemelerinin üretildiği laboratuarlardan söz edilirse şaşmayın. Bunların dini ve hukuki boyutları yıllardır tartışılıyor. Hızla o yöne doğru gidiyoruz Bunun için şeytan da elinden gelini yapıyor. Dünyadaki sürgün hayatı bir an önce bitsin diye, saklı ve gizli telkinlerle insanlığı yıkıma sürüklüyor. Siyasi tabirle insanları kışkırtarak, “tanrıyı kıyamete zorluyor”

> ışte domuzlaştırma operasyonu da bu çalışmalardaki son merhaledir Bu kadar açıklamanın hülasasına gelince

> Biliyorsunuz son olarak Domuz Gribi diye bir hastalık gündemde. Ve tabii aşısı da Dünyada haysiyet sahibi bilim adamlarından aşıya ciddi tepkiler var. ‘Bu aşı, bir hastalığı yok etmek için üretilmedi, aksine insanlığa yeni bir hastalık taşımak için üretildi.’ diyorlar.

> Hayır, sizi temin ederim bu aşı sadece hastalık getirmiyor, transgenetik ‘terminatör genler’ de içeriyor. ınsan tabiatını yavaş yavaş meshedecek ve onu başka bir varlığa dönüştürecek genler

> Beni şaşırtan ve kahreden ise, Türkiye’nin, Sağlık bakanımızın eliyle bu belaya sürüklenmesidir. Bu belayı insanlığın başına biz sarmışız gibi, aşı uygulamasında pilot bölge yapıldık. Efendim bilmem kaç milyon insan risk altındaymış da aşı yapılmazsa bilmem kaç bin insan ölecekmiş de ınsaf be, insaf. Allahtan korkun. Bu işlere hangi mantık ve vicdan ile bakıyorsunuz?

> Yani bakanın dürüstlüğüne inanmasam diyeceğim ki, birilerinin zenginleştirilmesi için Türk milleti kobay yapılıyor ıktidarın en başarılı bakanı olduğuna inandığım Recep Akdağ nasıl bu yalana inandırıldı anlayamıyorum. Pekala harhangi bir grip gibi savuşturulacak bir hastalığı bu kadar büyük bir panikle lanse etmesi hakikaten akıllarda soru yaratıyor

> Bu nasıl bir panik böyle? Yoksa birileri bu ülkeye girip virüsü serpti de bizim haberimiz mi yok.

> Ben açık söylüyorum, bu kadar açık ikaz ve uyarılara rağmen aşı dayatılacak olursa bu millete ihanet edilmiş olur! Florası, genetiği temiz, hala insan varlıkların yaşadığı Anadolu’ya işgalden beter bir darbe indirir. Düşünün bu toprakları, tohumları, damızlıkları. Tahıl öldü, çeltik öldü, meyve öldü hayvan öldü. Arı öldü bal öldü. Karpuz öldü kavun öldü buğday öldü

> Bir zamanlar da nüfus planlaması adı altında bu milleti kısırlaştıracak aşılar yaptılar. Ve bugün biliyoruz ki, Türkiye’de kısırlık son on yılda yüzde 27 oranında artmış durumda...

> Ben bu konuda yazacak belki de son insanım. Lütfen hamiyet sahipleri ortaya çıksınlar ve şu meseleyi millete izah etsinler. Özellikle aşılarla, genlerin nasıl tahrip edilebileceği konusunda insanları aydınlatsınlar. Çoğu Siyonist baronlara ait olan ilaç fabrikalarını zengin edeceğiz diye, milletin kanıyla geniyle oynatmayalım!

Bu yazıyı Orta Doğu Hastanesi Doktoru bana gönderdi lütfen ciddiye almanızı rica ediyorum...

sevgili su perisi bunların hepsi şehir efsanesi..onca kişi oldu herkesin canı tatlı öyle olsa bu aşıyı küçücük çocukalara yapmazlardı..lütfen insanları korkutup yanlış yönlendirmeyin bakın bugün yine bir sürü kişi ölmüş:KK43:

hem bu hastalık sadece bizde yok tüm dünyayı sarsıyor..önceleri her aşıya insanlar tepki göstermiş korkmuş ama şimdi herkes hastalıklara karşı aşı oluyor..lütfen bu kadar cahil olmayalım..

hem bu hastalık sadece bizde yok tüm dünyayı sarsıyor..önceleri her aşıya insanlar tepki göstermiş korkmuş ama şimdi herkes hastalıklara karşı aşı oluyor..lütfen bu kadar cahil olmayalım..

Keşke biri çıksada ellerinde belgelerle aşının olumlu yönde insanlar üzerinde etki ettiğini söyleyebilse..Aşılar olunuyor ama bakalım neler oalcak..Korkuyoruz tedirginiz..Kime inanacağımızı bilmiyoruz..Neyin doğru olduğunu bilsekde keşke o yönde doğru ilerlesek..Ortada bir yerdeyiz...:çok üzgünüm:

Keşke biri çıksada ellerinde belgelerle aşının olumlu yönde insanlar üzerinde etki ettiğini söyleyebilse..Aşılar olunuyor ama bakalım neler oalcak..Korkuyoruz tedirginiz..Kime inanacağımızı bilmiyoruz..Neyin doğru olduğunu bilsekde keşke o yönde doğru ilerlesek..Ortada bir yerdeyiz...:çok üzgünüm:

arkadaşım..daha nasıl çıkacaklar..bir sürü yetkili hergece tv lerde hastanelerde bas bas bağırıyor risk grubu olsun diye ne oldu bize arkadaşlar dünya oluyor bizler sadece laf üretiyoryuz onun bunun sözüne bakıyoruz aklı olan aşın ın yararlarını bilir

risk grubundakiler için haklı olabilirler tabi ama yararından çok kötü etkilerini söylüyorlar aşı formunda bile yan etkileri arasında beyin iltihabı diye yazmışlar ozaman onay niye istiyorlar zararı yoksa.karma aşı vurdular çocuklara izinmi istediler?

Arkadaşlar bir aşının araştırılıp yan etkilerinin tam olarak ortaya çıkma süresi en az 4 veya 5 yıldır ama bu aşı çıkalı çok kısa bir süre oldu,3 -- 5 tane test yapıp güvenli dendi ama kesin zararsız diyemiyor kimse,,nasıl güvenipte çocuklarımıza ve kendimize yaptıralımki doktorların ve araştırmacıların çoğu bunu bildikleri için ailelerine ve kendilerine yaptırmıyorlar bu aşıyı,çevremden biliyorum bunu ,,,bu aşı vurulduğu anda yan etki gösterecek diye bir şart yokki 3 5 yıl sonrada çıkabilir etkileri o zaman kime hesap soracaksınız benim öz fikrim yaptırmaktan yana değil Allah bizleri ve evlatlarımızı korusun,,,,,

Merhaba Sevgili Arkadaslar..

Bugun sadece Pazartesi sendromu bekliyordum kendimde.Ancak H1N1 bulasmis biri olduğumu ögrendim..

Burada bu süre zarfinda bazi öğrendiklerimi sizlerle paylasmak icin bu topic i actim mahsuru varsa kapatilabilir..

Sevgili arkadaslar calistigim sirketin yarisinda H1N1 var şuan yani domuz gribi..Genel müdürümüzün 5 gün öncesinde şüphe üzerine tüm şirketi test yaptirmasi sonucunu bugun aldik.Eğer bir saglik kuruluşunda bir test yaptiracaksaniz 3 iş gününe ihtiyaciniz var.Hemen sonuc alamiyorsunuz.Özel saglik kuruluslari dahil.

Sizlere uyarım tedbirinizi alin ve belirtilerinden biri yada birkacini kendinizde hissederseniz doktora yada saglik kurulusuna gidiniz.Ateşiniz olmayabilir.Hastalarin %7lik kısımda ateşsiz etki yapiyor bu virüs.Sanmayin ki ateşinizin cikmasi gerekir.Bende ateş hiç olmadi ama test pozitif.Burdan da şu sonuc cikiyor ki Havaalanina konulan termal cihazlar güvenli degil.Cunki emin olun bizim sirkette ateşi olan sadece 2 kisi oldu.Ama suan 12 kiside H1N1 var ve 10 tanesinde ateş hiç olmadi.

Sizlere tavsiyem H1N1 belirtilerinden bir tanesini bile hissederseniz doktora basvurunuz.

Biz sirket olarak erkenden farkettik olayi tedavi kolaylasti ama herkese ben kendimce uyarıda bulunmak istedim..
Basit gibi görünen sinsi bir virüs H1N1 ama kendinize dikkat ederseniz kolay atlatirsiniz.

Konu ile alakali saglik bakanliğinin sitesini ziyaret edip lütfen detayli bilgi edininiz.. www.grip.saglik.gov.tr

Biz 7 gün önce Pazartesi günü halısaha maçı yapmistik ve cok yorulmustuk.Bu sebepten salı ve çarşamba günü olan belirtileri maça bagladık.Ancak çarşamba günü teste gittik ve bugun aldik sonuclari..

Belirtilerinin en önemlisi bence konsantrasyon eksikliği ve vucudunuzda sanki gücünüzün durduk yerde tükenmesi.Ben öyle hissettim hep.Sanki gücümü birsey emiyor hareket etmeme engel oluyordu.En onemlisi bu.

İkincisi ise nefes darlığı.Maç esnasında sırtıma ve göğsüme iki top cok sert geldi ve ben sonraki günlerde yaşadığım nefes darlığını bu toplara bagladim.Ancak halen bu nefes daralmasi devam ediyor bende..

Ateş hiç olmadi dedigim gibi bu ateş meselesine hiç inancim yok benim.Şuan tüm arkadaslarim hasta ama 2 tanesi haric hicbirinin atesi cikmadi ki 37 dereceye ateşleri ciksa farkedecek kisilerdir yani.

Onun disinda bugun haberleri okudunuzmu bilmem ama ben bir not olarak Sabah Gazetesinden kisa bir not ekleyim :

"Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, pandemik grip nedeniyle çeşitli illerde tedavi gören 13 vatandaşın daha hayatını kaybettiği belirtilerek, pandemik gripten yaşamını yitirenlerin sayısının 73'e ulaştığı bildirildi."

Şuan maske ile dolasiyorum evde.Aslinda bu durumda en cok ailenizi düsünüyorsunuz cunki onlarda eger hasta olursa sizin yüzünüzden olacaklari düsüncesi kafanizi kemiriyor.Onun disinda sirkette de maske ile dolasip kullanilan maskeyi en fazla 2 saatte bir degistirmeniz gerekiyor.Sirket tatil hastalara ben haric cunki IT sorumlusu olarak birinin kalmasi gerekiyor.IT bölümü tamamen H1N1 olduğu ve bir arkadasimizin durumu da kötü olunca bana kaldi is ben gidicem yarin onun disinda tatil.Belki sirket 5 gün tedaviler bitene kadar kapanir bilinmez yarin belli olacak doktor tavsiyesi sonrasi..

İzin alabiliyorsaniz dinlenin.Doktor tavsiyelerini yarin burada yazarim doktora gidicem yarin konu ile alakali..

Son olarak dedigim gibi ateş olmayabilir ve hani ben hekimlerden iyi bilecek degilim ancak bu gribin ateş ile bir alakasi olduğunu düsünmüyorum acikcasi..

Sorulara elimden geldigince cevap vermeye calistim..

Bol bol C vitamini alin dinlenin ve gücünüzü toplayin.Bu grip olayi biraz durulana kadar kendinize dikkat ediniz.Şakası yok yani olayin hafife alanlara kulak asmayin kendinize bakmazsaniz Allah korusun yani hersey olabilir.Maske alin gerekirse ama tek olmadiginizi cevrenizdekilere karsi sorumlu oldugunuz gibi onlardan da size bu gribin bulasabilecegini unutmayiniz..

Yazan: RyuHoshi (Çok geçmiş olsun..)

Konu hakkında yazılanları okurken gözüme çarptı, eklemek istedim.. Allah hepimizi korusun..

DOMUZ GRİBİ AŞISI GERÇEĞİ

> Şimdiye kadar üç firma üretim yapmış:

> GlaxoSmithKilne firmasının Pandemrix, adlı aşısı.

> Baxter International’ ın H1N1aşısı.

> Her ikisininde henüz lisansı yok. Avrupa ilaçlar kuruluşu tarafından onaylanmamış.

> Novartis tarafından üretilen Influenza A (H1N1) 2009 Monovalent .

> Amerikan’nın bazı eyaletlerinde zorunlu aşılamaya karşı tepkiler artıyor. Aşılardan ölümler meydana gelmekte. İngiltere ülkesinde kesinlikle böyle bir uygulama yapmayacağını söylüyor. Diğer ülkelerdede durum farklı değil.

> Bu aşılar yapıldıgı takdirde:

> -Guillain-Barre sendromu

> -Vaskülit

> -Felç

> -Anafilaktik şok

> -ve ölüme neden olabileceği duyuruluyor.

> Ayrıca Novartis firmasının geliştirdiği ilacın yan etkilerini Novartisin kendi laboratuvar sonuçlarından okuyabilirsiniz.

> ŞİMDİ OLAYI İSTERSENİZ TÜRKÇE KONUŞALIM

> 1-DOMUZ GRİBİ AŞISINDA DOMUZ KANI VAR..
> 2-BU AŞININ İÇİNDE KISIRLIK YARATAN YAN ETKİ VAR.
> 3-BU AŞININ İÇİNDE İNSANIN GENETİK YAPISINI BOZAN MADDELER VAR.
> 4-BU AŞININ İÇİNDE DÜNYADA BİR NUMARALI KANSOROJEN MADDE ÖZELLİĞİ TAŞIYAN FORMALDEHİT BULUNUYOR.YANİ AMERİKA YASAKLI OLAN AVRUPADA YASAKLI OLAN BİR MADDE..(AMERİKADA BU AŞIYI VURULAN VATANDAŞ DEVLETE DAVA AÇMIŞ)

> ŞİMDİ İŞİN SOSYOLOJİK BOYUTU

> 1-ALMANYADA HÜKÜMET YETKİLİLERİ BÜROKRASİ KESİMİ CİVASIZ AŞIYI KULLANIRKEN, HALKA CİVALI AŞI KULLANACAKLAR BU HABER ALMANYADA DUYULUNCA HALK AYAKLANDI- ÜLKEMİZE GELEN İLK PARTİ AŞI (500 000 AŞI) CİVALI HABERİNİZ VARMI.

> 2-KUŞ GRİBİ HASTALIĞININ İLACI OLAN TAMİFULU İLACININ FİRMA SAHİBİ Donald Rumsfeld (amerikanın 3. etkili adamı) idi VE 2 MİLYAR DOLAR KAZANDI. ŞİMDİ BU HASTALIĞIN İLACI OLAN FİRMALARIN HEPSİNİN YAHUDİ FİRMASI OLDUĞUNU BİLİYORMUSUNUZ..

> 3-TÜRKİYE DE CİDDİ OLMAMASINA RAĞMEN SÖZDE BİR KAÇ İLDE ESKİLERİN AJAN LAWRENCE LERİ GİBİ ÜLKEMİZE SOKULAN SÖZDE SANAL HASTALIK İLE HALKI KANDIRAN BU ÜLKE YÖNETİCİLERİ, HABERLERDE YAPILAN DOMUZ GRİBİ HABERLERİ İLE HALKI PSİKOLOJİK OLARAK BASKI ALTINA ALIP KENDİLERİNCE ALINACAK 43 MİLYON AŞININYANİ 1 MİLYAR DOLARLIK AŞININ BAHANESİNİ OLUŞTURDUKLARINI BİLİYORMUSUNUZ.

> 4-HİÇBİR ÜLKEDE, HATTA ÖLÜMLERİN YAŞANDIĞI ÜLKELERDE BİLE ÜLKE HALİNDE BU KADAR AŞI TALEBİ OLMAZKEN NEDEN TÜRKİYE KOBAY ÜLKE OLARAK DENENİYOR..

> Domuz gribi aşısını ilk kullanacak olan ülke Türkiye yani kobay

> 5-DOMUZ GRİBİ HASTALIĞININ KENDİ KENDİNE OLUŞABİLECEK BİR EVRESİ OLMAYAN HASTALIK OLDUĞUNU BİLİYORMUSUNUZ. YANİ ÖZEL LABARATUARDA ÖZEL HAZIRLANMASI GEREKEN BİR HASTALIK OLDUĞUNU BİLİYORMUSUNUZ.
> “75
> yaşındaki virüs uzmanı Adrian Gibbs, `Yaptığım incelemede bu virüsün
> bir laboratuardan çıkmış olma olasılığını çok yüksek olarak buldum`
> dedi”

> ŞİMDİ ASIL DÜŞÜNÜLMESİ GEREKEN ŞEY

> 1-İSRAİLİN TEVRATTA ARMEGEDDON SAVAŞI YAPACAK VE SADECE 144.000 KİŞİ KALACAK DİYOR. BU SAVAŞ İLLA SİLAHLA OLACAK BİR SAVAŞ OLMADIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDE. BU BU SALGIN HASTALIKLARIN HEPSİ LABARATUAR DA HAZIRLANAN HASTALIK OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDE VE İLAÇ FİRMALARININ HEPSİNİN YAHUDİ KURULUŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDE, SİZCE SONUÇ NE ÇIKIYOR...

> 2-HACCA GİDECEKLERE BU AŞI VURULACAK MIŞ... ŞİMDİ HACI ADAYLARINA DİYANETE SORUYORUZ. HARAMLA TEDAVİ OLUNMAZ HADİSİ ŞERİFİ VARKEN, VE DOMUZ GRİBİ AŞISININ İÇİNDE DOMUZ KANI VARKEN, BU AŞIYI ALAN HACI ADAYLARININ HACCININ KABULÜNÜ VE SAĞLIĞINI NASIL HİÇE ATILABİLİR.

> BU ARAŞTIRMA YAZISINI MUTLAKA OKUYUN...

> Yakın bir zamana kadar, DNA, içine girilmez bir alandı. Ama bugün çok net biliyoruz ki, genetik sarmallar rahat açılabiliyor ve istenildiği gibi kromozom dizilişine eklemeler, çıkarmalar yapılabiliyor

> Genetik yapısıyla oynanmış gıdalar, doğrudan genetik yapıyla ilintilenen aşılar, tıpkı bilgisayarımıza şu veya bu şekilde giren virüs programları gibi, kendini sistemle entegre eden programlarla pekala insan genini değiştirebiliyor, yapısını bozabiliyor ve hatta yavaş yavaş ölümüne yol açabiliyor

> Dolayısıyla, bugün pratikte yapılmasa da, kanatlı atların, insan formunda hayvanların, domuzlaştırılmış varlıkların, yarı maymun yarı insan yaratıkların ortaya çıkması an meselesidir Çünkü bunun mümkün olabileceği artık biliniyor. Yapılmıyorsa sebebi; İsrail’deki din adamlarının gücü, Hıristiyan ruhanilerinin ahlaki istinat duvarlarıdır

> Yakında, insan beden malzemelerinin üretildiği laboratuarlardan söz edilirse şaşmayın. Bunların dini ve hukuki boyutları yıllardır tartışılıyor. Hızla o yöne doğru gidiyoruz Bunun için şeytan da elinden gelini yapıyor. Dünyadaki sürgün hayatı bir an önce bitsin diye, saklı ve gizli telkinlerle insanlığı yıkıma sürüklüyor. Siyasi tabirle insanları kışkırtarak, “tanrıyı kıyamete zorluyor”

> İşte domuzlaştırma operasyonu da bu çalışmalardaki son merhaledir Bu kadar açıklamanın hülasasına gelince

> Biliyorsunuz son olarak Domuz Gribi diye bir hastalık gündemde. Ve tabii aşısı da Dünyada haysiyet sahibi bilim adamlarından aşıya ciddi tepkiler var. ‘Bu aşı, bir hastalığı yok etmek için üretilmedi, aksine insanlığa yeni bir hastalık taşımak için üretildi.’ diyorlar.

> Hayır, sizi temin ederim bu aşı sadece hastalık getirmiyor, transgenetik ‘terminatör genler’ de içeriyor. İnsan tabiatını yavaş yavaş meshedecek ve onu başka bir varlığa dönüştürecek genler

> Beni şaşırtan ve kahreden ise, Türkiye’nin, Sağlık bakanımızın eliyle bu belaya sürüklenmesidir. Bu belayı insanlığın başına biz sarmışız gibi, aşı uygulamasında pilot bölge yapıldık. Efendim bilmem kaç milyon insan risk altındaymış da aşı yapılmazsa bilmem kaç bin insan ölecekmiş de İnsaf be, insaf. Allahtan korkun. Bu işlere hangi mantık ve vicdan ile bakıyorsunuz?

> Yani bakanın dürüstlüğüne inanmasam diyeceğim ki, birilerinin zenginleştirilmesi için Türk milleti kobay yapılıyor İktidarın en başarılı bakanı olduğuna inandığım Recep Akdağ nasıl bu yalana inandırıldı anlayamıyorum. Pekala harhangi bir grip gibi savuşturulacak bir hastalığı bu kadar büyük bir panikle lanse etmesi hakikaten akıllarda soru yaratıyor

> Bu nasıl bir panik böyle? Yoksa birileri bu ülkeye girip virüsü serpti de bizim haberimiz mi yok.

> Ben açık söylüyorum, bu kadar açık ikaz ve uyarılara rağmen aşı dayatılacak olursa bu millete ihanet edilmiş olur! Florası, genetiği temiz, hala insan varlıkların yaşadığı Anadolu’ya işgalden beter bir darbe indirir. Düşünün bu toprakları, tohumları, damızlıkları. Tahıl öldü, çeltik öldü, meyve öldü hayvan öldü. Arı öldü bal öldü. Karpuz öldü kavun öldü buğday öldü

> Bir zamanlar da nüfus planlaması adı altında bu milleti kısırlaştıracak aşılar yaptılar. Ve bugün biliyoruz ki, Türkiye’de kısırlık son on yılda yüzde 27 oranında artmış durumda...

> Ben bu konuda yazacak belki de son insanım. Lütfen hamiyet sahipleri ortaya çıksınlar ve şu meseleyi millete izah etsinler. Özellikle aşılarla, genlerin nasıl tahrip edilebileceği konusunda insanları aydınlatsınlar. Çoğu Siyonist baronlara ait olan ilaç fabrikalarını zengin edeceğiz diye, milletin kanıyla geniyle oynatmayalım!

her kelimesine katılıyorum,dünya hastalıktan kırılırken nedense israile bişicik olmuyor....üstelik bir müslüman olarak domuzdan ölmek yada domuzdan gelen bir kan damlasına umut bağlamak ne kadar da acı ve onur kırıcı.

X