- 3 Şubat 2009
- 1.413
- 8
-
- Konu Sahibi KelebekAfyon
Allah korusun bu mikrop hepimizden uzak dursun.Ama korkmamakte elde değil benki 15 günde bir grp olan :sinifsinif:akannehirhoopp gümmakannehir
evt ya asıyı herkese vursalar cok guzel olur.insalh öyle bır sey olmaz.sadece söylentıde kalırolabilir ama olmaz inşallah haberlerde de konuşuluo sürekli aşısı çıkmış eczanelerde falan satılmıcakmış bide askerlere polislere 10 yaş altı çocuklara öğrencilere yaşlılara haöilelere aşılamada öncelik tanıncakmış keşke herkese vurulabilse inşallah kötü şeyler olmaz korkutuyo açıkcası beni Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:
ay balsurat allahkorusun canım ya.aklına getırme öyle seyler:1hug:Allah korusun bu mikrop hepimizden uzak dursun.Ama korkmamakte elde değil benki 15 günde bir grp olan :sinifsinif:akannehirhoopp gümmakannehir
evt ya toplu tasıma aracları ve ınsanların yogun ıletısımde bulundugu alnlarda dıkkat etmek gerkır.aslında tvde bos bos programalar yaınlacaklarını.bu gırıp hakında tanıtıcı programlar yapsalar cok ıyı olur.mesela belırtıleri korunma yolları v s.gercektncokönemlı bır konu.evet Allah korusun..
ben kolay kolay hasta olmam..
okul bir açıldı..toplu ulaşım araçlarını sık kullanıyorum...okulda kimseyle tokalaşmadığım halde grip oldum..yani insanların bulunduğu kalabalık ortamlarda havadan bulaşabiliyor en basit grip bile..hemde çok feciyatağa düşürdü resmen..çok şükür içmediğim bitki çayı filan kalmadıda toparladım kendimi..bence çok ciddiye alınmalı bu salgın..
evt ya toplu tasıma aracları ve ınsanların yogun ıletısımde bulundugu alnlarda dıkkat etmek gerkır.aslında tvde bos bos programalar yaınlacaklarını.bu gırıp hakında tanıtıcı programlar yapsalar cok ıyı olur.mesela belırtıleri korunma yolları v s.gercektncokönemlı bır konu.
degım gıbı ya bununla ılgılı bence kampanya baslatması gerekır.okullarda kamu kurumlarında ki ınsanlar bılınclensın.cunku bu grıpte erken tanı cok önemli.evet ya malesef çok bilinçsiziz bazı konularda illa birilerine bir şey olunca aklımız başımıza geliyor...
degım gıbı ya bununla ılgılı bence kampanya baslatması gerekır.okullarda kamu kurumlarında ki ınsanlar bılınclensın.cunku bu grıpte erken tanı cok önemli.