Domino etkisi gibi hissediyorum

Aslında bu hayal kırıklığı iş yerine karşı oluşturduğumuz duygusal bağlılıktan kaynaklanıyor ben de olaylı bir şekilde işimden oldum sanki sevgilimden ayrılmışsım gibi kötü bir duygusal tranva oldu ben de şu şekil düşünüyoruz bak kaç sene kaç ay emek vermişiz kolay kolay silemezler ama iş yeri öyle olmuyormuş bana da acı bir tecrübe oldu bundan sonrası için profesyonel olacağım iş yeri elemanı ile duygusal bir bağ kurmuyor olaya işim oldu mu bitti mi bana faydası var mı yok mu olarak bakıyormuş meğer

Evet patronun eşi dediklerinde çok saçmalamış yalnız görüştüğünüz için ve boşanmış olduğunuz için büyük bir ihtimalle sizi tehlikeli buluyor. Kendi egosunu da sizi hırpalayarak tatmin etmiş oldu. Yalnız Maddi manevi bir şirkete bağlanmayı çok anlamıyorum size şöyle söyleyeyim 7 seneden beridir bir şirkette çalışıyordum çalışma ortamını da çok seviyordum çalışma arkadaşlarımı da yalnız hiçbir zaman o kadar kendimi hırpalamadım terfi alayım maaşım yükselsin ve orada beni atamazlar beni çıkartamazlar diyen herkes bir bir çıktı. Şu an siz anladığım kadarıyla işinize tutunmuşsunuz sadece o yüzden işten çıkarılma fikri de Siz de duygusal çöküntüye neden olmuş olabilir.

Klasik özel sektör iyisin güzelsin çok memnunuz akabinde hemen işten çıkarma planları... YILDIK.
Bir kere huzurunuz kaçmış bir kere bence kafanızda orayla bağınızı bitip sizi işten çıkarmalarını beklemeniz böylece haklarınızı da almış olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…