Domates ve Limonsuyu diyeti

9 gün oldu baslayali 5 lilo verdim durmus gibi görünüyor ama komsularim baya incelmissin ne yaptin dediler onlarda basladi bu gün diyete kiloda 75 den 70 e düstüm 5 kilo daha verene kadar da durmayacagim

süper tebrikler alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ya 1 hafta sonunda tartılıcaktım ama işe yarayıp yaramadığını görmek içn daha ilk gnden tartıldım

diyete bşlayalı 5 saat oldu 1 kq gitmişşş inş. weririm yaa

harika cnm ya süper alkisalkisalkisalkisalkisalkis

bence rahatlikla uyarsin daha iyi olur telaslisinya icecekleri meyveleri rahat rahat yersin yemek yemiyeceksen de cok rahat oluyor yani

ay cnm buqün basladım bakalım sonuc ne yarın bildirim ay kızlar darısı banada süper kilo vermissiniz :sinifsinif: turkbayragiturkbayragi

insallah canim benim sende güzel sonuslar alacagini biliyorum yarin haber et bizi bende sabah tekrar tartilacagim

şok diyet midir değil midir bi türlü anlayamadım ya sebze ağırlıklı yani ne bileyim.çok da iyi kilo verdiriyo şok yapıp almayalım sonra tekrar :s yarın ben de başlıcam da ya da bi sonraki gün mü başlasam yarn iş görüşmem var gaz maz bişi bişi yapmasın da :s sacmaladım ahh bu kilolaaar :S

Birazdan haşLanmış patatesimi yicemm cacığımı yememiştim acıkmadığım için onla beraber yicemm

bjk benim cok iyi gidiyo simdilik sen nasilsin naptin tartildinmi hic bugün nekadr gitti

kraker merak etme gaz felan hic yapmiyorki neden gaz yapsin cok güzel diyet denemeni tavsiye ederim bim 3 üncü günmdü bugun yqarin sabah tartilip yazacagim sonucu ama yarinda ben listeyi bozacagim malesef ama ertesigün yine devam edecegim iyi olan yani ertesi gün kilon geri gelmiyo bakalim yarinda deniyecegim yine öyle olursa hep yaparim bu diyeti ben

3 haftada 1o kilo ve sağlıklı ben biraz biraz spor da yapıyorum baya gider sanırm :d

teşekkür ederm ahleyar panik var biraz ben de de o yüzden gaz maz sacmalıyorum işte :s

estagfurllah cnaim olacak okadar normal calisiyosunya onun icin ben evdeyim ondan sorun olmuyo umarim iyi kilo verirsin canim

canım inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde veririz. :=) ben de yarın başlıyorum :) yeni iş yeni bir fizik ve yeni bir imaj :) hayallerimzdeki kadın olmamız cok da zor değil işte :)

evet canim benim bence sen daha cok kilo verirsin cünkü kilon cokmus ondan bence sana daha cok yarar bu diyet azimli ol sakin yilma ve ver su kilolari

eveet malzamelerimi aldim yarin baslayabilirim yalniz kiraz alamadim kirazlar cürümüstü bende cilek aldim bisey olmaz heralde

evet canim benim bence sen daha cok kilo verirsin cünkü kilon cokmus ondan bence sana daha cok yarar bu diyet azimli ol sakin yilma ve ver su kilolari

vericem verice cok motive olmuş durumdayım kaydirigubbakcemile2

hasretim bence çileğin kalorisi ile kirazın kalorisini karsılastırıp eksik ya da fazlası neyse öyle yemelisin :)

100 gr kiraz 40 kalori 100 gr cilek 26 kaloriymis ben cilek daha fazladir saniyodum neyse bisey olmaz ozaman

hasretim yemek istiyosan ye ben yemedim elma yemistim karpuz zamanida aksam cok gecti en sonki onuda yemedim zaten ama cok güzel diyet yani tavsiyxe ediyorum

ben buna haziranın 22 sinde başlayabilirim anca...evde olmayacağım anneme gideceğim..o zamanda evdeki düzenim olmuyor..istediğim gibi yapıp yiyemiyoum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…