- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Tesekkur ederim ablamMuhteşem olmuş canısı ellerine sağlık,kuşlara bayıldım bir tabak versene bana.
Başarılar diliyorum yarışmada
Çok yaratıcı
Ellerine sağlık Canım
Leziz görünüyor...
Başarılar dilerim
Tesekkur ederim canlarEllerinize sağlıkYarışmada başarılar dilerim
Tesekkur ederim vuso cumÇok cici olmuşSunum her zaman ki gibi şahane Ellerine sağlık canım, başarılar dilerim❤
Yaa maşallah kuzu hepsi de şahane olmuş belli yetenek var,ne mezunusun canım görsel sanatlarla falan alakan var mı ?Popüler Konu - Piti yemegi (Şeki Yöresinden)Ankara Nohut Sponsorluğunda
Merhaba arkadaslar:KK3: Şeki mutfagindan bir yemekle karsinizdayim.Ama tarife gecmeden once Şeki hakkinda ufak bi tanitma yapmak istiyorum:KK39: Turkiye'de Azerbaycan denince akla belki de tek gelen şehir Bakü oluyor. Oysa ki Azerbaycan’ın birçok şehri var. Leyla ile Mecnun‘un şehri Gence, bir...www.kadinlarkulubu.com
Yarışma - Börülce - Yılbaşı Ağacı Salatası (Ankara börülce sponsorluğunda)
Evet onumuzde yilbasi var hazir kategori mezelerken belki size de fikir olur diye yilbasi salatasi yapmak istedim.:KK49:Bu tatli,sirin salatanizi begenmeyen olmayacaktir emin olun:KK28:.Şimdi geçelim tarife. Salata kaseleri İcin:KK39: Malzemeler 1su bardagi+2dolu yemek kasigi un 1 yumurta 100gr...www.kadinlarkulubu.com
Yarışma - Gonca Gül Böreği-Sevimli Dad Süt Sponsorluğunda
Merhaba herkese:KK33: Bir kategoride daha birlikteyiz:KK53: benim icin biliyosunuz tarif kadar gorsellik de onemli o yuzden Nevo da bunu bilmis olacak ki bana bu boregi onerdi:KK68:ben de kaptim hemen:rolleyes: Neyse cok uzatmadan gecelim borege:KK72: Malzemeler 3 adet yufka 50 gr tereyağı...www.kadinlarkulubu.com
Popüler Konu - Lebeniye Çorbası (Gaziantep Yöresi)Möcüze Yağ Sponsorluğunda
Merhaba herkese:KK3:Bu defa Gaziantep mutfagindan Lebeniye corbasi ile karsinizdayim:KK53: Oldum olasi Gaziantep mutfagini damak tadima yakin bulmusumdur:KK48: Bu corbayi ilk defa yapmama ragmen cok begendim hatta hasta olan 3 gundur neredeyse hic bi sey yemeyen oglum bile 5-6 kasik yedi:KK9...www.kadinlarkulubu.com
Tesekkur ederim balimİnsan yemeye kıyamazEllerine sağlık canım Yarışmada bol şanslar
Ben buraya yazmamisim yaeksik kalmiyayim.
Ellerine sağlık canim çok şahane herşey yine
Sagolasiniz kizcelerÇok güzel gözüküyor vallaha ellerine sağlık
Tesekkur ederim canimMakarna köfte zaten çocukların en favorisi, böyle bi sunuma bayılırlar yaa. Çok şirin ve leziz
Elinize sağlık
Oyyy sagolasin lokumumYaa maşallah kuzu hepsi de şahane olmuş belli yetenek var,ne mezunusun canım görsel sanatlarla falan alakan var mı ?
Ben de olsam öyle yapardımTesekkur ederim balimkuslara bakip diger tabaktakini yedik
çok ama çok güzell ellerinize sağlık.. hem görüntü eminim lezzet öyle bir harikaaHerkese merhababu sefer sizlere tum evlerde bayilarak yenen kofteli makarna yaptim
MALZEMELER
Eki Görüntüle 2253865
500 gr kıyma
1 adet soğan
1 çay bardağı kurutulmuş bayat ekmek ( ya da galeta unu)
Baharatlar (pulbiber, karabiber,kekik,tuz)
Yarim paket Spagetti
Soğan rendelenir ve kaba diğer malzemelerde ilave edilerek güzelce yoğurulur.
En az 5 dk kadar yoğurmanızı tavsiye ederim.
Harcı hazırladıktan sonra şekil vererek vaktiniz var ise 2 saat kadar buzdolabında dinlendirin.Sonra tavada kizartin
Eki Görüntüle 2253874
Eki Görüntüle 2253876
O sirada tencereye su alip kaynamaya birakin.su kaynayinca icine tuz ve siviyag ilave edip spagettileri dokun.
Eki Görüntüle 2253878
Spagetti pisince suzun
Eki Görüntüle 2253882
Şimdi sira domatesli sosda
MALZEMELER
*4-5 adet domates
*Sarimsak
*1 tatli kasigi salca
*Tuz,pulbiber,kekik
Eki Görüntüle 2253883
Domatesi,sarimsagi rendeleyip diger malzemeleri de ilave edip kisik atesde pisirin.
Eki Görüntüle 2253896
Her sey tamam simdi sira kopuklu ayranla sunuma geldikus yuvamizi da unutmadik tabi
Eki Görüntüle 2253897
Eki Görüntüle 2253899
Eki Görüntüle 2253901
Eki Görüntüle 2253903
Eki Görüntüle 2253907
Eki Görüntüle 2253904
Eki Görüntüle 2254108
Cok cok tesekkur ederimçok ama çok güzell ellerinize sağlık.. hem görüntü eminim lezzet öyle bir harikaa
Tesekkur ederim balimEllerine sağlık canım başarılar dilerim♥