- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.992
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Bu arkadaşın 1 birinciliği var 2kere daha yapında artık bizlere sıra gelsinCok guzeel
Sizin Kaymakli Sobiyete de bayilmistim zaten.
Cok beceriklisiniz ve lutfen yemek yarismalarina hep katilin gozumuz senleniyo lezzetli tarifleriniz ve guzel sunumlarinizla
PerdeGüzel olmuş ne kullandın
Sagolasin bebekimEllerine sağlık gardaşım eniştem fena kısmetlı hem marifetli, üretici hem de gözel avradı kapmış
Ya o değilde insan biraz kötü yaparsenide yakında fasulyedenlerde görürüz inşaAllah
kısmetin bol olsun
Tesekkur ederim balimHeh açılmış ellerine sağlık canım başarılar
Tesekkur ederim lokumumEllerine sağlık çok güzel olmuş yarışmada başarılar
Şimdi eleştirmeye başlayabilirim
O ne öyle makarnanin altına ıspanak mi serdin sen sunum mu Çeyiz mi diziyosun bakem o ne örtüler tabaklar öyle hiç yakistirmadim kuş falan yapmışsın bide hiç gerek yoktu makarnayi koftelerun üstüne ataydin güzel olurdu kıskanç Smile
Tesekkur ederim canim benimBaşarılar canım ellerine sağlık
Sagolasin canimEllerine sağlık canımcım bu kadar şekil yapmayaydın iyidiii. Başarılar diliyorum
Kiskanma tabe sen daha guzelini yaparsin kisuper olmus gercekten cok guzel cnm ellerine saglik basarilar dilerim❤
kiskanmadimki kisskanmadimkiii
Ayyy cok tesekkur ederimCok guzeel
Sizin Kaymakli Sobiyete de bayilmistim zaten.
Cok beceriklisiniz ve lutfen yemek yarismalarina hep katilin gozumuz senleniyo lezzetli tarifleriniz ve guzel sunumlarinizla
Tesekkur ederim canimHa-ri-ka
Sunumuna bayildim canim.. hele o kuslar beni bende aldi, ellerine saglik
Ellerine sağlık . Sen sunum yapınca yarışmaya katılmaktan vazgeçiyorum
Tesekkur ederim balimEline sağlık canııım şahane gözüküyorişte bu yüzden eski sunumlarına bakayım dedim
Tesekkur ederim canim daha guzelleri senin olsun insallahBu takımda daha kaç çeşit tabak,fincan varokadar güzel ki bütün kategorilere uyuyor gözüm kaldı maşallah diyim kırılmasın
Hadi insallahBu arkadaşın 1 birinciliği var 2kere daha yapında artık bizlere sıra gelsin
rica ederim çok şık çok leziz duruyorlarCok tesekkur ederim canim
Hıh kiskanmadim kiTesekkur ederim lokumum
O ispanaklari teker teker yikayip yine teker teker bezle kuruladim desem
O dizme isi beni bitirdiHıh kiskanmadim kisağlı solu esitte dizdinmi
Sayıp hasladin dimi hadi itiraf et söyle söyle utanmaO dizme isi beni bitirdidikkat etmeye calistim her iki tarafta da esit sayida spagetti olsun diye
Ciddi olamazsınTesekkur ederim lokumum
O ispanaklari teker teker yikayip yine teker teker bezle kuruladim desem