Makarnalar Domates Soslu Köfteli Makarna(Kuş yuvası makarna)-Ankara Makarna Sponsorluğunda

O dizme isi beni bitirdidikkat etmeye calistim her iki tarafta da esit sayida spagetti olsun diye
Komşum var benim böyle ama o ne burcu bilmiyorum birlikte temizlik yapıyoruz ben fiskosu çekip üzerine koydum rastgele çiçeği

Döndü bana yahu düzgün koysana onu gelişi güzel konur mu daha dur dedim ya daha is çok yaparız olmaz oyke baştan düzgün yerleştir dedi

Ellerine sağlık canım.Ne güzel,farklı cici bir sunum yapmışsın .Yaptığın makarna oyy ben nerlere geldim acaba diyor mudur ?Başarılar diliyorum canım

Aklimdan gecmedi degil hatta belini baglayip haslicaktim karismasin diye ama baglamaya bi sey bulamadim

Cok ciddiyimhatta silerken de aklima sen geldin dedim minik olsa baya gulerdi
1. Ayarda ütü de cekseydin kırışık duruyorlar

Sen sıkılırsın da simdi oyle temizlikten

Ellerine sağlık canım.Ne güzel,farklı cici bir sunum yapmışsın .Yaptığın makarna oyy ben nerlere geldim acaba diyor mudur ?Başarılar diliyorum canım
Tesekkur ederim deyno cumdemis ola bilir ama talimat verdim kipirdayani kizgin yagda yakarim diye

Oopsss yine bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…