- 8 Nisan 2017
- 56.754
- 296.933
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Komşum var benim böyle ama o ne burcu bilmiyorum birlikte temizlik yapıyoruz ben fiskosu çekip üzerine koydum rastgele çiçeğiO dizme isi beni bitirdidikkat etmeye calistim her iki tarafta da esit sayida spagetti olsun diye
Ellerine sağlık canım.Ne güzel,farklı cici bir sunum yapmışsınHerkese merhababu sefer sizlere tum evlerde bayilarak yenen kofteli makarna yaptim
MALZEMELER
Eki Görüntüle 2253865
500 gr kıyma
1 adet soğan
1 çay bardağı kurutulmuş bayat ekmek ( ya da galeta unu)
Baharatlar (pulbiber, karabiber,kekik,tuz)
Yarim paket Spagetti
Soğan rendelenir ve kaba diğer malzemelerde ilave edilerek güzelce yoğurulur.
En az 5 dk kadar yoğurmanızı tavsiye ederim.
Harcı hazırladıktan sonra şekil vererek vaktiniz var ise 2 saat kadar buzdolabında dinlendirin.Sonra tavada kizartin
Eki Görüntüle 2253874
Eki Görüntüle 2253876
O sirada tencereye su alip kaynamaya birakin.su kaynayinca icine tuz ve siviyag ilave edip spagettileri dokun.
Eki Görüntüle 2253878
Spagetti pisince suzun
Eki Görüntüle 2253882
Şimdi sira domatesli sosda
MALZEMELER
*4-5 adet domates
*Sarimsak
*1 tatli kasigi salca
*Tuz,pulbiber,kekik
Eki Görüntüle 2253883
Domatesi,sarimsagi rendeleyip diger malzemeleri de ilave edip kisik atesde pisirin.
Eki Görüntüle 2253896
Her sey tamam simdi sira kopuklu ayranla sunuma geldikus yuvamizi da unutmadik tabi
Eki Görüntüle 2253897
Eki Görüntüle 2253899
Eki Görüntüle 2253901
Eki Görüntüle 2253903
Eki Görüntüle 2253907
Eki Görüntüle 2253904
Eki Görüntüle 2254108
Öyle olsun bakimmmSagolasin canim
Ne edek yarisma olmasa hic sunuma neyim bulasmam
senin kadar yapamam benim oyle kiliflarim yokKiskanma tabe sen daha guzelini yaparsin ki
Aklimdan gecmedi degil hatta belini baglayip haslicaktim karismasin diye ama baglamaya bi sey bulamadimSayıp hasladin dimi hadi itiraf et söyle söyle utanma
Cok ciddiyimCiddi olamazsın
1. Ayarda ütü de cekseydin kırışık duruyorlarAklimdan gecmedi degil hatta belini baglayip haslicaktim karismasin diye ama baglamaya bi sey bulamadim
Cok ciddiyimhatta silerken de aklima sen geldin dedim minik olsa baya gulerdi
Sen sıkılırsın da simdi oyle temizliktenKomşum var benim böyle ama o ne burcu bilmiyorum birlikte temizlik yapıyoruz ben fiskosu çekip üzerine koydum rastgele çiçeği
Döndü bana yahu düzgün koysana onu gelişi güzel konur mu daha dur dedim ya daha is çok yaparız olmaz oyke baştan düzgün yerleştir dedi
Tesekkur ederim deyno cumEllerine sağlık canım.Ne güzel,farklı cici bir sunum yapmışsın.Yaptığın makarna oyy ben nerlere geldim acaba diyor mudur ? Başarılar diliyorum canım
Ben hızlı hızlı hızlı yaparım temiz gozuksun yeterSen sıkılırsın da simdi oyle temizlikten
Biyir ye yemek icin var zatenYa ama yerim ben bunları ?
Mantarı verme kadıncağıza pisirmediysenBiyir ye yemek icin var zaten
Hayallerde sinir yok evde ne bulursan kullansenin kadar yapamam benim oyle kiliflarim yok
Boyunlarini bukmeseler iyi fikir aslinda1. Ayarda ütü de cekseydin kırışık duruyorlar
Cok tatlisin minik yaBen hızlı hızlı hızlı yaparım temiz gozuksun yeter
Mantarı verme kadıncağıza pisirmediysen
Oopsss yine bebişimTesekkur ederim balimseni izlemeye aldim bak bakalim gozukuyo mu
Tesekkur ederim canim daha guzelleri senin olsun insallah
Takim 6 kisilik yemek,kahvalti,cay,kahve takimindan olusuyor canim
Oopsss yine bebişim