- 27 Aralık 2012
- 1.983
- 440
evet canımcım bende duymuştum öyle uyguluyom işte arada
bilmiyorumki canım ya bazen çok strese giriyorum ve farkında bile olmuyorum
mesela sabah bi kalkıyorum çenem kopuyor sanki..bütün gece dişimi sıkıp durmuşum
iştahım hiç düzgün olmadı zaten..bu aralar da hep az az yiyorum tek yaptığım şey sigarayı ziftlenmek
mutluyum ama stresliyim de her taraftan bi dert bürüyor etrafımı inan ne vücut kaldı ne saç kaldı ne tırnak
hepsi sırayla birbirini yok ediyor..şükretmeliyim asla Allaha isyan etmiyorum ama hayat işte yaa son zamanlarda dayanamıyorum çoğu şeye
canım yazdıklarını okudum bu evde yaptığın şeylerle dıştan bakımlarla olacak şey değil senin doktora gitmen lazım hemen. anladığım kadarıyla çok sağlıksız kalmışsın bi anda kilo vermek çok tehlikeli . çok vitaminsiz kalmışsın saçına tırnağına dıştan bişey yapsan da fayda etmez. önce bi dahiliye ye git kan tahlili falan yaptır doktor seni yönlendirir zaten.
ya bende nasıl bi bünye varsa kan aldırınca bayılıyorum hemen
şekerim düşüyo galiba canım bilmiyorum ki napsam
aşırı değil kilo kaybım hiç de tartılmadım ne yalan söyleyim en fazla 3 5kilo gitmiştir
bunu da anca kendi yeme düzenimi ve göğüslerimin küçüldüğünü bildiğimden ve etrafımdakilerin söylemesiyle anladım
ama dediğin gibi hemen bi çözüm bulmalıyım sanırım sigarayı bırakırsam herşey eski düzenine girecek
bi ara bıraktım 3 4ay kadar ve o kadar rahattım ki saçlarım tırnaklarım yüzüm gözüm fiziğim hepsi yerindeydi
canım sigaranın etkisi kesinlikle çoktur eminim buna zararlarını söylemye gerek bile yok biliyosun zaten. ama her sigara içende böyle olmuyo senin vitamin protein vs. birçok eksikliğin olmalı ki saç tırnak gibi yerlerde ve kilonda değişiklik olmuş . canım lütfen bayıl ama git doktora . allah korusun daha kötülersin . pişman olmadan önce mutlaka doktora git. bir an önce randevu al
güzelliğe bakıma da o kadar önem verip uğraşan biriyim ki
kendime bu eziyeti nasıl yapıyorum ben de şaşıyorum
bence de bazı değerlerimde eksiklik var bu bildiğimde bişi aslında
sağol desteğin için canım ilk fırsatta bi dra gidicem teşekkür ederim
evet canımcım bende duymuştum öyle uyguluyom işte arada
bilmiyorumki canım ya bazen çok strese giriyorum ve farkında bile olmuyorum
mesela sabah bi kalkıyorum çenem kopuyor sanki..bütün gece dişimi sıkıp durmuşum
iştahım hiç düzgün olmadı zaten..bu aralar da hep az az yiyorum tek yaptığım şey sigarayı ziftlenmek
mutluyum ama stresliyim de her taraftan bi dert bürüyor etrafımı inan ne vücut kaldı ne saç kaldı ne tırnak
hepsi sırayla birbirini yok ediyor..şükretmeliyim asla Allaha isyan etmiyorum ama hayat işte yaa son zamanlarda dayanamıyorum çoğu şeye
akrepçik.. duydum üzüldüm.. hakkında hayırlısı olsun bebegim.. ama hep mutlu ol
Bir de benim kıllar hemen çıktı yea bütün moral motavisyon gitti
bugün hangi fazda oldugumuza bakmadan aldım eldiveni yoldum kıllarımı :26:
akrepçik özel hayatında bir takım kötü şeyler yaşamışsın geçmiş olsun canım ama sakın üzülme bu senin için daha hayırlı olur allah hep hayırlısını versin.
Amin canım İnşallah :26:
bu aralar büyüyen fazdayız ne yazık kihızlı uzayacaklar sağlık olsun ne diyelim hangi fazda olup olmadığımızı konunun ilk mesajına bakarak öğrenebilirsin canım
kızlar bana sormuşsunuz, ben de bu sitede gördüklerimi yapacağım şerbetçi otu kremi ve çörekotu yağı ile masaj vs. forumda yazmışlar baya bişeyler göğüs için. bi bakın konulara..
ya bende nasıl bi bünye varsa kan aldırınca bayılıyorum hemen
şekerim düşüyo galiba canım bilmiyorum ki napsam
aşırı değil kilo kaybım hiç de tartılmadım ne yalan söyleyim en fazla 3 5kilo gitmiştir
bunu da anca kendi yeme düzenimi ve göğüslerimin küçüldüğünü bildiğimden ve etrafımdakilerin söylemesiyle anladım
ama dediğin gibi hemen bi çözüm bulmalıyım sanırım sigarayı bırakırsam herşey eski düzenine girecek
bi ara bıraktım 3 4ay kadar ve o kadar rahattım ki saçlarım tırnaklarım yüzüm gözüm fiziğim hepsi yerindeydi
çörek otu yağının tüyleri besleme-uzatma etkisi var canım :44:
29 nisanda ilk kez uyguladım dolunay epilasyonunu... bacak ve kol da geç ve seyrek çıktı kıllar ama bu gün dikkatle baktım 1 tane bile bıyık yok çıkmamış!!! neredeyse bir ay olacak alalı, hayretteyimmm
çörek otu yağının tüyleri besleme-uzatma etkisi var canım :44:
canım sigaranın etkisi kesinlikle çoktur eminim buna zararlarını söylemye gerek bile yok biliyosun zaten. ama her sigara içende böyle olmuyo senin vitamin protein vs. birçok eksikliğin olmalı ki saç tırnak gibi yerlerde ve kilonda değişiklik olmuş . canım lütfen bayıl ama git doktora . allah korusun daha kötülersin . pişman olmadan önce mutlaka doktora git. bir an önce randevu al