selam kizlar...bugün gecmise döndüm ve bazi seyler geldi aklima...akrepcigin dedigi kesinlikle bu Dolunay yöntemi rahatlatiyor...gecen sene tek tük cikan tüylerim vardi ...oh ne güzel iste agda yapiyorum senelerdir ve bitiyor zamanla tüyler diye seviniyordum...sonradan ne oldu anlamadim yine birden hurra topluca gelmeye basladilar..ve asla jilet gibi seyler kulllanmadim ben..15 yasimdan beri sürekli hep agda kullandim...
düsündükce jeton iyice bir oturdu bende simdi...
kesinlikle Dolunay Farkediyor..yani gecen sene adetimden sonra aliyordum ve bir kac kezde dolunaya denk geldi..yani sans eseri iste...bir sonraki aylarda az cikiyor ve tüy olarak cikiyordu...bende saniyordumki limondan tuzdan yada o ay artik neyi denediysem ondandir diye..
Sonra bozdum zamanini.....hatirliyorum düsündükce...ve gecen ayki olayda yani dolunayda yüzümü almistim ve 1 ay olacak..normalde simsiyah cikmalari gerekirken tek tük tüy gibi cikmislar ve suan hic dokunmasam bile olur..o derecede..ve ALLAH KURANDA biz herseyi sayi ile yarattik diyor..yani ölcü ile..ve hersey insanlar icin yaratilmistir bu dünyada diyor...ilimde ileri gidenler...ALLAHIN teknik bilgi verdigi kullari iste onlar ALLAHA derin bir saygi duyarlar diyor...ilmim ile kainati kusaatim düsünmüyormusun diyor?
yani bu dolunay olayi yüzde 90 mantikli geliyor...
yani dolunay tüm dünyayi etkiliyor...ve vikipedia dan arastirmistim. AY da olan kücük bir degisiklik bile dünyada kaos denilecek bir degisiklik meydana getiriyor..
dolunayda kil kökleri zayif ve ciliz oluyor tahminimce ayin etkisiyle....ve o an bizler tüyleri kökten alinca bir dahaki sefere daha ciliz cikiyor yada hic cikmiyor tüyler.....hani sebze meyvenin bile bir ekim zamani vardir..o hesap gibi..hersey ölcülü ve sayi ile bu dünyada..ölcüsüz sayisiz kütlesiz agirliksiz atomsuz yani icinde matematik ve sayi hesap olmayan hic birsey yok bu dünyada...
Kendilerinin neden yaratilidigini düsünmüyorlarmi? ALLAHIN yarattiklarina bak iki kez düsün diyor KURANDA...
ve düsündügümüz zaman hersey sayi ve atom...biz tamamen atom yiginiyiz..hersey 109 cesit atomdan meydana gelmis yani yaratilmis...yürüyen kanli canli teknik hersey...suan qantumcularin yaptigi kavgada bunun üzerine zaten...
ataistler bu atomlar tesadüf diyorlar...hristiyanlar ise hayir bu teknik ve ilmin sahibi ALLAHTIR diyor...KURANDA BUNU DESTEKLIYOR DOGRULUYOR...ilmin sahibi ALLAHTIR DIYOR! ilimsiz yani matetamtiksiz neyi yarattim diyor soruyor ALLAH KURANDA??
duygular ile barkasaniz günese yarrabi cok güzel ne güzel yaratmisin dersiniz...ama akil ile bakarsaniz ayni günese, günes uzayda satte 70 bin km hizla dönen 16 milyon derece sicakliginda hidrojen ve helyüm...devasa bir atom yigini ve makina...o yüzden ALLAH KURANDA TAM AKIL SAHIPLERI NE KADARDA AZ DÜSÜNÜYORSUNUZ DIYOR! AKLINI KULLAN PISLIK YAGDIRIRIM DIYOR! biz insanlar ise dünyaya ve tüm yaratilan seylere siritarak sadece duygular ile bakiyoruz...akil ile degil..kisacasi herseyin bir ilmi var..tüylerinde diger saglik sorunlarininda hepsinin bir caresi var...arayip bulmak gerekiyor iste...
iste o yüzden ALLAH KURANDA AYNEN SÖYLE DIYOR; ilim yani teknik bilgi ögrenmeyi iste benden kulum diyor...
gerci biz insanlar ilim teknik bilgi yerine sabahtan askmaa kadar para pul zenginlik ver ALLAHIM diyoruz :) HALBUKI ALLAH ilim ögrenmeyi iste benden diyor kuranda...madiyat degil diyor..madiiyati belirleyen ALLAHTIR...yani isteginle olmaz diyor..insana ne kadar maddiyat verecegine ALLAH karar veriyor..ama ilimde yai bilgide öyle degil diyor...ilmi ister isen veririm diyor ap acik KURANDA.. buda bizim acinacak halimiz iste...istemedigimi icin ilimi ve ögrenmeyi...hani eskiler derler ALLLAH ZIHIN ACIKLIGI VERSIN DIYE...bunu kuran dogruluyor..
Bu tüy kil denen seyinde kesin bir cözümü var ALLAH katinda...bu ya dolunaydir yada baska birsey....ama caresi olmayan sey yoktur...caresi varda bulan yok henüz...bulanlarda isi paraya dökmüsler satiyorlar sanirim :) ALLAH Herseke ilim yani temiz bir bilgi ögrenmeyi nasip etsin INSALLAH...amin...ama kesinlikle caresi var herseyin..tüy olayi basitmis gibi duyulsada onunda bir ilmi teknigi var...bir insan vucudundaki tüyleri toplasak aya yada masa otaban oluyormus sanirim artik siz düsünün :) pekte basit degil aslinda :)