topiğimizi yeni takip etmeye başlayanlara yardımcı olmak için, şimdide kıl tüy meselemden bahsedeyim benimde ilk epilasyonum. nisanın sonunda yapmıştım, mayısın 2. tarihinde de kalanları almıştım. arada çıkanlar, uzayanlar var ewet, ama şunu da söyliyeyim ilk defa bu kadar uzun süre temiz gezdim. daha yeni uçları görünmeye başladı. hemde bu ilk devam ettikçe daha çok sonuç alacağımı şimdiden görüyorum. sanırım 1 seneye kadar baya bi gelişmeyaşarım inşallah diye düşünüyorum.
topiğimizi yeni takip etmeye başlayanlara yardımcı olmak için, şimdide kıl tüy meselemden bahsedeyim benimde ilk epilasyonum. nisanın sonunda yapmıştım, mayısın 2. tarihinde de kalanları almıştım. arada çıkanlar, uzayanlar var ewet, ama şunu da söyliyeyim ilk defa bu kadar uzun süre temiz gezdim. daha yeni uçları görünmeye başladı. hemde bu ilk devam ettikçe daha çok sonuç alacağımı şimdiden görüyorum. sanırım 1 seneye kadar baya bi gelişmeyaşarım inşallah diye düşünüyorum.
bu google çok gıcık ya,neyi aradığımı saptıyor sonra onunla ilgili düzinelerce reklamları gözüme sokuyor.şuraya yorum yapacağım,bakıyorum yok lazerli epilasyon yok hürrem yağıyla tüylere son reklamlarını görmekten gına geldi.bir de afedersiniz photoshopla maymun gibi kıllandırılmış hatunların sonraki hallerini gösteren reklamlar yok mu? safiyane teyze edasında ah ahh kızcağızlar ne kıllardan kurtulmuşlar senin edepsizliğine bak diyorum
canım sabır herşeyin anahtarıdır..! sabret ve devam et. 6 gün dolmadan çıkmaya başlayanlar kırılanlardır
5 haziran gibi epilasyon tarihi olacak canım. 15 i ve 16 sı büyüyen faza denk geliyor, alma sakın hızlı ve güçlü çıkarlardiğer epilasyon tarihi ise 24 haziran olacak. 5 haziranda al bişeycik olmaz
Çok sağol canıım :) Bu arada yaşananlar için hayırlısı diyorum, canını sıkmamaya çalış her şey olacağına varır
verdiğim kararın doğru olduğunu teyit etmek oldukça gurur verici benim içinsöylediklerinizin kelimesi kelimesine hepsi oldukça yerinde cevaplar ve örnekler. bu arada hoşgeldin aramızaaa
Tesekürler verdigin bilgi icin...senin icinde bulundugun durum ile benim durmum ayni suan..nisan in sonunda almistim ve bayagi bir temiz gezdim suana kadar ve suan yeni yeni uclari cikmaya basladi ve cikanlarda ciliz...yine bu ayin 26 si sanirim dolunay ve ayni islemi tekrar edicegim:) bende sen gibi gecen nisanin sonunda almistim..su ana kadar yasadiklarimiz simdilik ayni:) INSALLAH devami da gelir diyorum:) artik bakip yasayip görücegiz...ama iyiden iyiye merak ettim bu dolunay durumunu..:) cünki zaten her ay nasilsa aliyoruz tüyleri...sadece zamanina dikkat edicegiz...deneyimlerimizi paylasincada daha güzel oluyor:) ya gerci artik bikmis durumdayim bu kendimi kandirma durumundanda...
BILMIYORUM SIZIN DEYENEYIMLERINIZ NEDIR? ama hep ayni seyi yasarsinizya hani! ayni hayal kirikligi hep...ÖRNEK; limonu tuzu deniyorum mesela ve bir sonraki aya vay ise yariyor tüyler ciliz ve eksik cikti diyorum...3 ay deniyorum limon tuz olayini birde bakiyorumki oda ne? ne oluyorsa artik yine firliyorlar topluluk halinde killar koro halinde...budami ise yaramadi ya diyorum :) dön basa yeniden...Dalgami geciyor bu tüyler bizimle anlamis degilim :) ve kadinlar klübündeki yazilarin coguunu okudum...cogu kadin ayni dönemeci yasiyor..sogan suyu sürmüs mesela süper ise yaradi bir sonraki sefere az cikti diyor kadin...bir kac ay sonra yok arkadaslar basladi si bastan yine tüyler diyor..:) genelde sanki kisir bir döngü halinde gibi bir durum bu tüy durumu..kimisi yogurt suyu sürüyor...ama dön yine sil bastana dönüyoruz bir kac ay sonra...
simdi sira Dolunayda :) bakalim ne olacak :) HAYIRLISI... INSALLAH BU ISE YARAR! EN AZINDAN UMUDUMUZU KAYBETMEDIK..Tam gaz ileri Tüyler ile savasmaya devam:) baska care yok :)
selam insan6 hoşgeldin aramıza. hislerime tercüman oldun. bu kıl tüy meselesi bayanların hayati derece önemli bi konusu. o yüzden çok umutlanıp sonrada hayal kırıklığına uğruyoruz. bende biçok yöntem denedim sonuç hep hüsran.
bu dolunay epilasyonuna inanıyorum, ayın ve diğer gezegenlerin dünya üzerinde etkileri açık, burçlar ve aylar üzerindeki etkisi, kişilik özelliklerine kadar etkileyebiliyorsa biyolojik olarakda faydası olabilir. en azından uygulamak bedava. bu konuyu araştırıp, emek sarfedip, bıkmadan usanmadan sorularımıza cevap veren meleğimiz akrepciğimize de çok teşekkürler. akrebim canımızsın sen bizimkeşke elimizden bişey gelse de üzüntünü çekip alıversek.
ben 1,5 senedir uyguluyorum bu yöntemibenim için azalmasa bile geç çıksa da yeter felsefesi geçerli ne de olsa epilasyon yapıyoruz, bu günlere denk getirmek sizin yararınıza. bunu bir yöntem olarak görmeyelim. sadece doğru zaman olarak algılayalım yeterli bunun yanı sıra kökten alma işleminden sonra deneyeceğiniz diğer yöntemler ne kadar etki yapar orası muamma :44:
selam insan6 hoşgeldin aramıza. hislerime tercüman oldun. bu kıl tüy meselesi bayanların hayati derece önemli bi konusu. o yüzden çok umutlanıp sonrada hayal kırıklığına uğruyoruz. bende biçok yöntem denedim sonuç hep hüsran.
bu dolunay epilasyonuna inanıyorum, ayın ve diğer gezegenlerin dünya üzerinde etkileri açık, burçlar ve aylar üzerindeki etkisi, kişilik özelliklerine kadar etkileyebiliyorsa biyolojik olarakda faydası olabilir. en azından uygulamak bedava. bu konuyu araştırıp, emek sarfedip, bıkmadan usanmadan sorularımıza cevap veren meleğimiz akrepciğimize de çok teşekkürler. akrebim canımızsın sen bizimkeşke elimizden bişey gelse de üzüntünü çekip alıversek.
emin olun varlığından nefret ettiğimiz tüylerimizin de bir varolma nedenleri var
unutmayın kızlar Rabbim hiçbişeyi nedensiz ve gereksiz vermiyor
kim bilir onların bize ne faydası var
ama tabi bu özel günlere uyup rahata kavuşmamız da ayrı bi güzellik aydan bile faydalanabiliyoruz düşünsenize
evren ne güzel nedenlerle varlıklarla dolu şükürler olsun Allahıma
umarım hepimiz yaptığımız herşeyin faydasını görürüz hiç olmazsa tüylere ayırdığımız vaktimiz azalsa bile kardayız
ama inanç şu olmalı akrepciğinde hatırlattığı gibi önce "şifa senden yarabbim"
emin olun varlığından nefret ettiğimiz tüylerimizin de bir varolma nedenleri var
unutmayın kızlar Rabbim hiçbişeyi nedensiz ve gereksiz vermiyor
kim bilir onların bize ne faydası var
ama tabi bu özel günlere uyup rahata kavuşmamız da ayrı bi güzellik aydan bile faydalanabiliyoruz düşünsenize
evren ne güzel nedenlerle varlıklarla dolu şükürler olsun Allahıma
umarım hepimiz yaptığımız herşeyin faydasını görürüz hiç olmazsa tüylere ayırdığımız vaktimiz azalsa bile kardayız
ama inanç şu olmalı akrepciğinde hatırlattığı gibi önce "şifa senden yarabbim"
evet tüylerimizin varolma nedeni var Allah bizi böyle yarattıysa niye bu kadar uğraşıyoruz almak için boşverelim gitsinbazende böyle bunalıma giriiyorum
yo söylemek istediğim başka bişeydievet tüylerimizin varolma nedeni var Allah bizi böyle yarattıysa niye bu kadar uğraşıyoruz almak için boşverelim gitsinbazende böyle bunalıma giriiyorum
Haklısın canım ama bizi bu psikolojiye sürükleyen o erkekler... Bıyıklı der kıllı der kendine bakmadan..belki kıllara pek dokunmasak bu kadar azmazdı herkesin kılları. Ama o yaratıklar memnun olsun diye didiniyoruz. Onlar napıyo? Göğüs kıllı, bacak kıllı, sırt kıllı...maymun gibi geziyolar ama bizde ayva tüyü olsa aaa bu bakımsız sakallı bıyıklı karı damgasını yiyoruz. Benim isyanım epilasyona değil erkek müsveddelerine