Dolunay epilasyonu

topiğimizi yeni takip etmeye başlayanlara yardımcı olmak için, şimdide kıl tüy meselemden bahsedeyim benimde ilk epilasyonum. nisanın sonunda yapmıştım, mayısın 2. tarihinde de kalanları almıştım. arada çıkanlar, uzayanlar var ewet, ama şunu da söyliyeyim ilk defa bu kadar uzun süre temiz gezdim. daha yeni uçları görünmeye başladı. hemde bu ilk devam ettikçe daha çok sonuç alacağımı şimdiden görüyorum. sanırım 1 seneye kadar baya bi gelişme yaşarım inşallah diye düşünüyorum.

senin tüyler inatçı değilmiş ne güzel.

bu google çok gıcık ya,neyi aradığımı saptıyor sonra onunla ilgili düzinelerce reklamları gözüme sokuyor.şuraya yorum yapacağım,bakıyorum yok lazerli epilasyon yok hürrem yağıyla tüylere son reklamlarını görmekten gına geldi.bir de afedersiniz photoshopla maymun gibi kıllandırılmış hatunların sonraki hallerini gösteren reklamlar yok mu? safiyane teyze edasında ah ahh kızcağızlar ne kıllardan kurtulmuşlar senin edepsizliğine bak diyorum

Son düzenleme:

İnşallah canım, uyguladıkça farkı göreceksin işe yaramayan bir yöntem olsaydı açılan bir sürü boş konu başlığı gibi xyzt yazar sonrada çeker giderdim. burdayım ki sizlere yararlı olabilmek için

ya koltukaltını tarayan kıza ne demeli o derece dolşamış mı diye düşündüm

Çok sağol canıım :) Bu arada yaşananlar için hayırlısı diyorum, canını sıkmamaya çalış her şey olacağına varır

verdiğim kararın doğru olduğunu teyit etmek oldukça gurur verici benim için söylediklerinizin kelimesi kelimesine hepsi oldukça yerinde cevaplar ve örnekler. bu arada hoşgeldin aramızaaa

tesekürler hosbulduk...kadinlar klübünün sesiz takipcilerinden ve katilimcilarindanim:) cok güzel bir yardimlasma sitesi :) memnun oldum :)

Tesekürler verdigin bilgi icin...senin icinde bulundugun durum ile benim durmum ayni suan..nisan in sonunda almistim ve bayagi bir temiz gezdim suana kadar ve suan yeni yeni uclari cikmaya basladi ve cikanlarda ciliz...yine bu ayin 26 si sanirim dolunay ve ayni islemi tekrar edicegim:) bende sen gibi gecen nisanin sonunda almistim..su ana kadar yasadiklarimiz simdilik ayni:) INSALLAH devami da gelir diyorum:) artik bakip yasayip görücegiz...ama iyiden iyiye merak ettim bu dolunay durumunu..:) cünki zaten her ay nasilsa aliyoruz tüyleri...sadece zamanina dikkat edicegiz...deneyimlerimizi paylasincada daha güzel oluyor:) ya gerci artik bikmis durumdayim bu kendimi kandirma durumundanda...

BILMIYORUM SIZIN DEYENEYIMLERINIZ NEDIR? ama hep ayni seyi yasarsinizya hani! ayni hayal kirikligi hep...ÖRNEK; limonu tuzu deniyorum mesela ve bir sonraki aya vay ise yariyor tüyler ciliz ve eksik cikti diyorum...3 ay deniyorum limon tuz olayini birde bakiyorumki oda ne? ne oluyorsa artik yine firliyorlar topluluk halinde killar koro halinde...budami ise yaramadi ya diyorum :) dön basa yeniden...Dalgami geciyor bu tüyler bizimle anlamis degilim :) ve kadinlar klübündeki yazilarin coguunu okudum...cogu kadin ayni dönemeci yasiyor..sogan suyu sürmüs mesela süper ise yaradi bir sonraki sefere az cikti diyor kadin...bir kac ay sonra yok arkadaslar basladi si bastan yine tüyler diyor..:) genelde sanki kisir bir döngü halinde gibi bir durum bu tüy durumu..kimisi yogurt suyu sürüyor...ama dön yine sil bastana dönüyoruz bir kac ay sonra...

simdi sira Dolunayda :) bakalim ne olacak :) HAYIRLISI... INSALLAH BU ISE YARAR! EN AZINDAN UMUDUMUZU KAYBETMEDIK..Tam gaz ileri Tüyler ile savasmaya devam:) baska care yok :)

ben 1,5 senedir uyguluyorum bu yöntemi benim için azalmasa bile geç çıksa da yeter felsefesi geçerli ne de olsa epilasyon yapıyoruz, bu günlere denk getirmek sizin yararınıza. bunu bir yöntem olarak görmeyelim. sadece doğru zaman olarak algılayalım yeterli bunun yanı sıra kökten alma işleminden sonra deneyeceğiniz diğer yöntemler ne kadar etki yapar orası muamma :44:

selam insan6 hoşgeldin aramıza. hislerime tercüman oldun. bu kıl tüy meselesi bayanların hayati derece önemli bi konusu. o yüzden çok umutlanıp sonrada hayal kırıklığına uğruyoruz. bende biçok yöntem denedim sonuç hep hüsran.

bu dolunay epilasyonuna inanıyorum, ayın ve diğer gezegenlerin dünya üzerinde etkileri açık, burçlar ve aylar üzerindeki etkisi, kişilik özelliklerine kadar etkileyebiliyorsa biyolojik olarakda faydası olabilir. en azından uygulamak bedava. bu konuyu araştırıp, emek sarfedip, bıkmadan usanmadan sorularımıza cevap veren meleğimiz akrepciğimize de çok teşekkürler. akrebim canımızsın sen bizim keşke elimizden bişey gelse de üzüntünü çekip alıversek.

böyle ağlayıp beni de ağlatma yeter herhalde :26: hem bir sürprizim var size. ama ileri ki zamanlarda söyleyeceğim şimdilik olmaz

evet sanirim Haklisiniz...yani tamamen kurtulma yöntemi olarak degilde az cikma yada seyrek cikma yöntemi olarak görsek sanirim en azindan hayal kirikliginada ugramayiz :) ama genelde kesin cözüm aradigimiz icin hayal kirikligi olsuuyor hali ile..aynen bende size katiliyiroum..Dolunayda alma durumunu bende deniycem..ilk deneme gecen aydi bakalim bu ay neler olacak :) iste kesin bir cözüm bulalim bu tüy preoblemine durumu hakim zihnimizde:) o yüzden cogu durumdada hayal kirikligina ugruyoruz istemeden...en azindan böyle yöntemler ile gec ve cansiz ciksa bile kardayiz sanirim:) INSALLAH OLUMSU SONUCLARI YAZAR PYLASIRIZ :)

Tesekürler hosbulduk :) sonucta hepimiz kadiniz ve hislerimiz yasadiklarimiz biribirine benziyor...güzel olmak yada bakimli olmak istiyoruz...en azindan cok bakimli olamasak bile su kil tüy derdinden kurtulmak istiyoruz :) yani ne biliyim hasta oluyoruz kosturmaca ev is coluk cocuk derken birden tüyler sirtimaya baslayinca hali ile sinir oluyor insan :) isteklerimiz ayni yani..herkes bu istekler dogrultusunda bir care ariyor...ve tüy olayinda hayal kirikligina ugrayan cok kadin var...denedigimiz yöntemlerin hic briisi kesin cözüm olmuyor...dönüyoruz yine en basa yani sil bastan ...
INSALLAH bu sefer daha iyi sonuclar alir herkes...en azindan akrepcigin dedigi gibi gec ciksa bile kardayiz :))

Düsününce banada biraz mantikli geliyor bu Dolunay olayi...en azindan ise yaramasini umut ediyorum :) yani ise yaradigina inanamak istiyorum desem daha iyi olur sanirim :) yasayip görücegiz...aslinda cok tüylü degilimdir diye konuya giricegim ama cok komik olacak :) heheheh:) evet hasir gibi her yerden firliyor adeta kil yumaginda dolasiyorum ve bu konuda esimle yarisi halindeyiz demiycegime göre :) sey kem küm yok canim cokta yoktur tüyüm aslinda felan gibi geveliycem :)

isin asli sorunum yüzümde benim..sirf yüzüm ile ilgili sorunum var tüy olarak sadece...yüzümdekiler sinir bozucu...cünki cevremde piskopat bir kadin var ismi lazim degil :) her seferinde yüzümde kil ariyorcasina suratima bakiyor detayli sekilde :) sinirimi bozuyor..egilip yakindan bakarak birseyler ariyor yüzümde ve gecmiste lafta soktu bu kadin bana yine tüyler ile ilgili ..yani anliycaginiz belkide sadece piskolojiktir:) piskopat bir kadinin bana verdigi bir piskolojidir belkide bendeki bu durum bilmiyorum:)

ama bir sekilde azda olsa kurtulsak iyi olacak bu tüylerden :)

emin olun varlığından nefret ettiğimiz tüylerimizin de bir varolma nedenleri var
unutmayın kızlar Rabbim hiçbişeyi nedensiz ve gereksiz vermiyor
kim bilir onların bize ne faydası var
ama tabi bu özel günlere uyup rahata kavuşmamız da ayrı bi güzellik aydan bile faydalanabiliyoruz düşünsenize
evren ne güzel nedenlerle varlıklarla dolu şükürler olsun Allahıma
umarım hepimiz yaptığımız herşeyin faydasını görürüz hiç olmazsa tüylere ayırdığımız vaktimiz azalsa bile kardayız
ama inanç şu olmalı akrepciğinde hatırlattığı gibi önce "şifa senden yarabbim"

evet tüylerimizin varolma nedeni var Allah bizi böyle yarattıysa niye bu kadar uğraşıyoruz almak için boşverelim gitsin bazende böyle bunalıma giriiyorum

Haklısın canım ama bizi bu psikolojiye sürükleyen o erkekler... Bıyıklı der kıllı der kendine bakmadan..belki kıllara pek dokunmasak bu kadar azmazdı herkesin kılları. Ama o yaratıklar memnun olsun diye didiniyoruz. Onlar napıyo? Göğüs kıllı, bacak kıllı, sırt kıllı...maymun gibi geziyolar ama bizde ayva tüyü olsa aaa bu bakımsız sakallı bıyıklı karı damgasını yiyoruz. Benim isyanım epilasyona değil erkek müsveddelerine

evet tüylerimizin varolma nedeni var Allah bizi böyle yarattıysa niye bu kadar uğraşıyoruz almak için boşverelim gitsin bazende böyle bunalıma giriiyorum

Hadi koltukaltı, bikini vs hijyen için alınmalı sünnette zaten, ama bacaklarımızdan kollarımızdan ve yüzümüzden ne istiyor bu kütükler? Kendileri neandartal gibi dolaşırken, biz tee bacak bileğinden hatta parmak üstündeki kıldan bile utanıyoruz. Oh ne ala onlar da yolunsun yaaA.

yo söylemek istediğim başka bişeydi
mesela lazer yaptıran biri yok olduğunu sanıyor ama bu sefer kıl içerde büyümeye devam ediyor
demekki varlıklarının anlamı var konuyu tam hatırlayamasamda terleme gibi vücuttan atılan bi su konusunda tüylerin önemli rolü vardı

elbette öyle canım ben de zaten kılımızla oturalım demiyorum kesinlikle rahat olmamız
temiz hissetmemiz ve hayatı daha sosyal yaşayabilmemiz açısından tüylerle uğraşmamız gerekiyor
ama asla tüyler tamamen yok olmayacak ve olmamalı da bunu söylemek istedim
ve dediğin gibi erkek milleti bu konuda yobaz ilkokuldayken bile oğlanlar kızlarla alay ediyodu bıyığın var git al diye
ya zaten bi tişört bile giyemiyoz düşünsene illa temizlik yapmak lazım öbür türlü olmuyor

arkadarlar hepinizin yorumlarini okuyorum ve katiliyorum yani..katilmamak mümkün degil...azicik bir tüyünüz olsa tip tip bakan erkekler yada kiskanc kadinlar var malesef...ya esim resmen esim alisveriste kadinin birisine bakti ve kadinin biyiklari vardi biraz belirgin ve aynen söyle dedi esim; kadina bak..insan alir bu ne böyle dedi...ben cok sasirdim esimin bu lafina...yada neden sasirdiysam artik bende bilmiyorum...sonra döndüm dedimki iyide bendede var kil tüy dedim...
yani bende yok degilki bendede var dedim esime..sen aliyorsun bakiyorsun dedi :) durdum ve düsündüm...herhalde eve gelip yaptigim ilk isi geride kalan tüyler varsa onlari almak oldu yüzümde..gülermisin aglarmisin...bazen söylenen yanlis bir laf yada hareket direk insana tuhaf bir piskoloji veriyor...
onuda gectim piskopat bir tanidik var akraba bir kadin..yasi benle ayni...sürekli yüzümde hata kusur ariyor...killara laf carpiyor...saniyorki kadin benim yüzüm orman gibi ve oda bu ormani kesfetmeye cikmis :) neyine yarayacaksa bende kusur hata yada fazladan bir iki kil bulmak anlamadim giti...

yani bir arkadas yazmis buraya millet ne der hesabina yada pis pis bakmasinlar duurumuna kil tüy aliyoruz diye...cidden bazen durumumuz bu yani....hani kendimizi iyi hissetmek icin kendimiz icin yapariz bakimimizi o ayrida..baskalari ne der nasil bakar piskolojisi varsa eger bu daha kötü bir iz birakiyor bizde...ama sonuc öyle yada böyle bir sekilde kurtulmak yada azlatmak istiyoruz bu tüyleri INSALLAH....
birde sunu farkettim...kisiden kisiye tüyler farkediyor...yani bende cok kil var diyorum bir baskasi hayir az diyor...yada senin tüylerin az diyorum kadin arkadasima, oda hayir sana öyle geliyor bunlar bana göre cok diyor..
yani HERKESIN KENDI TÜYÜ KENDINE FAZLA GELIYOR :) :) neresinden tutsak elimizde kaliyor iste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…