bi de istenmeyen tüyleri besler
saçına sürsen beslemez
öyle bahtsızız öyle bedeviyiz
bazıları öyle yazmış ama bazıları tüylerimde bi değişiklik yok demiş:44:
ahahahah valla iyi güldüm bahtız bedevi ha
ilerleyen zamanlarda daha iyi farkederler. tarçın yağı veya boza da büyütmede etkili diye biliyorum
akrepcik merhaba bende bu ay dolunay epilasyonuna başlamak istiyorum fakat ben 25 mayısta sehir dışına çıkıyorum 1 haftalığına, dolayısıyla orada yapamam, adetimde bugün bitiyor acaba 24 mayısta yani 3 gün erken oluyor epilasyonumu yapsam etkisini görürmüyüm??
gerçekten mi( oysaki sadece 3 gün kalmış oluyor ama sende almışsın çenendekileri? bu arada çok teşekkür hemen cevap yazmışsın
güzelliğe bakıma da o kadar önem verip uğraşan biriyim ki
kendime bu eziyeti nasıl yapıyorum ben de şaşıyorum
bence de bazı değerlerimde eksiklik var bu bildiğimde bişi aslında
sağol desteğin için canım ilk fırsatta bi dra gidicem teşekkür ederim
bi de istenmeyen tüyleri besler
saçına sürsen beslemez
öyle bahtsızız öyle bedeviyiz
xayx canım yazdıklarının hepsini okudum. bende sana turnpage gibi doktora git diyeceğim ama belli ki sen bişeylere üzülmüşsün. herşeyin başı stres, hemen etkileniyoruz biyerlerimiz sinyal veriyor. acilen toparlan, hiçbirşey senden daha değerli değil. önce ben demelisin. sen kendini iyi hissedersen sevdiklerin mutlu olur, seninde sevdiklerine faydan olur. seni üzen şeylerden uzak dur ki sende üzülme, sevdiklerini de üzme. herşeye inat bakımlı, süslü ol. sıkıntılarını da içine atma, paylaş rahatla. herkesin değişik bi fikri olur akıl aldıkça rahatlarsın. bu arada bende bayılırım süslü, bakımlı kadınlara. ahh aahh. bende bu ara bakımlarımı çok ihmal ediyorum o yüzden de kendimi hiç iyi hissetmiyorum, güvenim azalıyor. küçük kızım var, eşşek fırsat vermiyo bana hiç, epilasyon bile son saatlere kalıyo
ahahahah valla iyi güldüm bahtız bedevi ha
ilerleyen zamanlarda daha iyi farkederler. tarçın yağı veya boza da büyütmede etkili diye biliyorum
napıyosun ki bozayı falan içiyo musunyani içiyolar mı:26:
evet günde 1 bardak içiliyor. göğüs büyütme günlerinde de göğüslerinize sürüp 10 dk kadar masaj yapıp 1-2 saat bekleyeceksinizsonrada ılık su ile durulayacaksınız
benim bünye bünye değilki anacımbende sigara içiyom fakat bana bişey olduğu yok bi keremm
xayx canım yazdıklarının hepsini okudum. bende sana turnpage gibi doktora git diyeceğim ama belli ki sen bişeylere üzülmüşsün. herşeyin başı stres, hemen etkileniyoruz biyerlerimiz sinyal veriyor. acilen toparlan, hiçbirşey senden daha değerli değil. önce ben demelisin. sen kendini iyi hissedersen sevdiklerin mutlu olur, seninde sevdiklerine faydan olur. seni üzen şeylerden uzak dur ki sende üzülme, sevdiklerini de üzme. herşeye inat bakımlı, süslü ol. sıkıntılarını da içine atma, paylaş rahatla. herkesin değişik bi fikri olur akıl aldıkça rahatlarsın. bu arada bende bayılırım süslü, bakımlı kadınlara. ahh aahh. bende bu ara bakımlarımı çok ihmal ediyorum o yüzden de kendimi hiç iyi hissetmiyorum, güvenim azalıyor. küçük kızım var, eşşek fırsat vermiyo bana hiç, epilasyon bile son saatlere kalıyo
evet günde 1 bardak içiliyor. göğüs büyütme günlerinde de göğüslerinize sürüp 10 dk kadar masaj yapıp 1-2 saat bekleyeceksinizsonrada ılık su ile durulayacaksınız
canım sözü attık :26: bana verdiği sözü tutmadı, bende sözü attım
turnpage inanma dalga geçiyor akrepçik
arkadaşlar merhaba
burayı yeni keşfettim, benimde sizinle sorunlarım aynı her bayan gibi,benimde 24-25-26 gibi regl olcam,bu epilasyonu ne zaman yaptırabilirim
yok yok benim duygularımla oynamaz akrepcik
turnpage inanma dalga geçiyor akrepçik
valla işe yarıyo mu yaaaama her gün içemem ki onu:26: